BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Bonżur madam Madnlazel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: A Zołza, to kto? Wszawica. Jak nazwać kogoś, kto z miejsca sapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wyszedłeś z szafy? Na chwilę tylko i wracam. Kafe mi nie służy. To złe miejsce i źli ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Wszawica. Jak nazwać kogoś, kto z miejsca sapie. Puffer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: A Zołza, to kto? Puchaczowróbel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Też nie jestem kobieca i wisi mi to szczerze powiedziawszy. Wreszcie jakaś baba (prócz mnie) przyznała się, że jej wiszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 5 godzin temu A kiedy Iskra będzie się srrac że zdradzasz ja z real life dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 12 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Zbij ją. W końcu jesteś bonczuczna. Nie lubię się bić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Wszawica. Jak nazwać kogoś, kto z miejsca sapie. Nic mi to nie mówi. Pacyfistów tu niewielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na chwilę tylko i wracam. Kafe mi nie służy. To złe miejsce i źli ludzie. Dopiero teraz to odkryleś? Masz zapłon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Bo nie umiesz haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Nie lubię się bić. A nie wspominałaś, że lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Nie lubię się bić. Widmo lubi buńczuczne dziewczyny puszczające baczury i bijące się po mordach bo zdrowe, energiczne samice nie zamulone, widziałam że już się dobrze dogadujecie Edytowano 4 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Puchaczowróbel. To pomogłaś... Spoko. W sumie mi też to wisi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Wyrywa włosy ze skalpem i temu salowa lysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Wreszcie jakaś baba (prócz mnie) przyznała się, że jej wiszą Cycki na szczęście jeszcze nie wiszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dopiero teraz to odkryleś? Masz zapłon. Dokładnie to wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu Ja umiem ale nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A nie wspominałaś, że lubisz? Nie przypominam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: A nie wspominałaś, że lubisz? Coś było o nawalankach kilka dni temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 10 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Bambo napisał: nom ty masz autyzm moim zdaniem predzej Co Ty wiesz o autyźmie, dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: Co Ty wiesz o autyźmie, dziecko. Tam nie ma ź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: Co Ty wiesz o autyźmie, dziecko. No ty dużo wiesz zboku i o dzieciach i o szlorach ic bo widłami będę kluc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Dokładnie to wczoraj. Niektórzy by powiedzieli że lepiej późno niż wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Tam nie ma ź Wywalone jajtza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: Wywalone jajtza. To słabo bo sie rzucasz jak pafer do bambo a sam nie grzeszysz rozumem i godnościo a na to zgody babki nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Coś było o nawalankach kilka dni temu. Tak. Było Kung fu gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 10 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Bambo napisał: No ty dużo wiesz zboku i o dzieciach i o szlorach ic bo widłami będę kluc Bardziej zboczonej osoby tu nie ma od Ciebie, nie licząc Leżaka. Nikt tu tyle nie wspomina codziennie o pochwach, śluzach i cyckach innych bab. Klasyczna projekcja weszła teraz. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka w Tesli 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 10 Napisano 4 godziny temu Czy baba ma kota ze wścieklizno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Bardziej zboczonej osoby tu nie ma od Ciebie, nie licząc Leżaka. Nikt tu tyle nie wspomina codziennie o pochwach, śluzach i cyckach innych bab. Klasyczna projekcja weszła teraz. No bez jaj, nic dodać, nic ująć XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach