Mewa again 16 Napisano 6 godzin temu Tak sobie dopiero co wyskoczyłem do Ostravy i akurat jak przejeżdżałem koło Knurowa, to sobie przypomniałem że istniejesz. Co tam słychać? Pamiętam, że dalej cię czarne karyny kręcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu A ciebie dalej kręcą blond karyny z czarnymi odrostami które czujom piniondz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: A ciebie dalej kręcą blond karyny z czarnymi odrostami które czujom piniondz? Nie. A ty mnie nigdy nie kręciłaś. Cieszę się, że zaspokoiłem twoją ciekawość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klikamy_SPAM-y 18 Napisano 6 godzin temu Jak pochwalić się wycieczką zagraniczną, nie chwaląc się wycieczką zagraniczną. Żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Nie. A ty mnie nigdy nie kręciłaś. Cieszę się, że zaspokoiłem twoją ciekawość. Nie pytałam o to czy cie kręcę gdyż mi to obojętne całkowicie. Pytanie było czy cie kręcą prostytutki niemyte mówiąc wprost. Bo jeszcze żeby jechać do takiej na bzykanie no cóż różne są fetysze ale żeby na randki zabierać i kwiaty kupować to dla mnie starożytne kosmictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sxcxd 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mewa again napisał: Nie. A ty mnie nigdy nie kręciłaś. Cieszę się, że zaspokoiłem twoją ciekawość. to prawda że lizałes picze niejakiej anastazji??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Rzygol bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie pytałam o to czy cie kręcę gdyż mi to obojętne całkowicie. Pytanie było czy cie kręcą prostytutki niemyte mówiąc wprost. Bo jeszcze żeby jechać do takiej na bzykanie no cóż różne są fetysze ale żeby na randki zabierać i kwiaty kupować to dla mnie starożytne kosmictwo No patrz. A dla coraz większej ilości ludzi katolstwo staje się starożytnym kosmictwem. Co kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, sxcxd napisał: to prawda że lizałes picze niejakiej anastazji??? To prawda, ze robiłeś laskę większości męskiej części tego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: No patrz. A dla coraz większej ilości ludzi katolstwo staje się starożytnym kosmictwem. Co kto lubi. Och no wiesz. Żeby kościół mieszać w wątek prostytutki której kupujesz bukiety i się obnosisz jakbys księżno sisi poznał no to już jest impertnenctwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sxcxd 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: To prawda, ze robiłeś laskę większości męskiej części tego forum? ale o mnie nikt tu tak nie pisał nigdy, a o twoich przygodach z prostytutą piszą ciągle, w iec pewnie coś w tym być musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, sxcxd napisał: ale o mnie nikt tu tak nie pisał nigdy, a o twoich przygodach z prostytutą piszą ciągle, w iec pewnie coś w tym być musi O Yeti też często piszą, a jednak żadnych fot nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mewa again napisał: O Yeti też często piszą, a jednak żadnych fot nie ma No ale asia to nie jeti i jej usługi szeroko dostępne do dziś wiec nic nie uległo zapomnieniu droga mewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: No ale asia to nie jeti i jej usługi szeroko dostępne do dziś wiec nic nie uległo zapomnieniu droga mewo. A co, korzystałaś? Nie bronię, śmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: A co, korzystałaś? Nie bronię, śmiało. Co to znowu za projekcja. Ty korzystałeś czym nie omieszkales się pochwalić licząc że co niektórzy się posråja z zazdrości. I w istocie tak jest do dziś w glowie lezaka ale żeby się tym chwalić to czeba jednak być niżej od bica w hierarchii incelstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Co to znowu za projekcja. Ty korzystałeś czym nie omieszkales się pochwalić licząc że co niektórzy się posråja z zazdrości. I w istocie tak jest do dziś w glowie lezaka ale żeby się tym chwalić to czeba jednak być niżej od bica w hierarchii incelstwa Taka stara, a taka głupia... Tylko udowadniasz jak łatwo cię wkręcić (to akurat macie wspólne z Poką). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: Taka stara, a taka głupia... Tylko udowadniasz jak łatwo cię wkręcić (to akurat macie wspólne z Poką). Ja doskonale wiem co jest prawda a co nie acz guwnoburza musi się kręcić i to bynajmniej nie jak krnąbrne koło tak? Proszę szanować mój rozum i godność człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Ja doskonale wiem co jest prawda a co nie acz guwnoburza musi się kręcić i to bynajmniej nie jak krnąbrne koło tak? Proszę szanować mój rozum i godność człowieka OK, a ty szanuj mojego rolls-royce'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: OK, a ty szanuj mojego rolls-royce'a. Jak go bedziesz miał to uszanuje. Mitomanow nie szanujemy tutaj. Chyba że daja się ponieść zamierzonej konwencji ale żadnych piór w dupje nie kupujemy. No szanujmy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Jak go bedziesz miał to uszanuje. Tak samo z twoim rigczem: jak będziesz miała, to uszanuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Tak samo z twoim rigczem: jak będziesz miała, to uszanuję. Czyli jednak nie masz rozumu dedi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Czyli jednak nie masz rozumu dedi Aaaaa, czyli zagadałaś do mnie, bo chciałaś się dowiedzieć jak to jest mieć rozum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: Aaaaa, czyli zagadałaś do mnie, bo chciałaś się dowiedzieć jak to jest mieć rozum? Odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Odwrotnie. Aha, czyli chciałaś się dowiedzieć jak to jest być istotą bezrozumną? No to spójrz w lustro. Dobranoc. Edytowano 5 godzin temu przez Mewa again Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Aha, czyli chciałaś się dowiedzieć jak to jest być istotą bezrozumną? No to spójrz w lustro. Dobranoc. Mejbi nekst jir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 135 Napisano 5 godzin temu masz coś do Knurowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie pytałam o to czy cie kręcę gdyż mi to obojętne całkowicie. Pytanie było czy cie kręcą prostytutki niemyte mówiąc wprost. Bo jeszcze żeby jechać do takiej na bzykanie no cóż różne są fetysze ale żeby na randki zabierać i kwiaty kupować to dla mnie starożytne kosmictwo To chyba teraz tylko mineta wchodzi w grę gdy konar już nie płonie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: To chyba teraz tylko mineta wchodzi w grę gdy konar już nie płonie... Knur ja wychodzę stąd a ty mi takie rzeczy piszesz fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Ja mu życzę samozaplonu naprawdę niech każdemu płonie cały las jak ma potrzebe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu Fajnie się pisze o zboczonych rzeczach ale z wizją sroco sifredi żeby kûtasy się panoszyły bo nieładnie się pisze nie jak damulka aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach