Bazzite 0 Napisano 6 godzin temu wygląda jak modelka, gotuje jak babcia z Podkarpacia, nie robi dram, zarabia jak programistka, lubi to, co ja nigdy nie mówi „pogadamy później”, i jeszcze – kupy nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 6 godzin temu I nie pierdzi pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Bazzite napisał: wygląda jak modelka, gotuje jak babcia z Podkarpacia, nie robi dram, zarabia jak programistka, lubi to, co ja nigdy nie mówi „pogadamy później”, i jeszcze – kupy nie robi @BabkaBunioBoża czeka więc na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: @BabkaBunioBoża czeka więc na ciebie Ja sråm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: I nie pierdzi pewnie wiadomo, ale na szczęście tego ładne nie robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ja sråm bo jesteś chłopem Edytowano 6 godzin temu przez Bazzite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bazzite napisał: wiadomo, ale na szczęście tego ładne nie robią Nimfetka też nie owsik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Nimfetka też nie owsik? Kiedyś pisała że nie Edytowano 6 godzin temu przez Bazzite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, Bazzite napisał: wygląda jak modelka, gotuje jak babcia z Podkarpacia, nie robi dram, zarabia jak programistka, lubi to, co ja nigdy nie mówi „pogadamy później”, i jeszcze – kupy nie robi Tu jest taka https://www.tiktok.com/@kamila.radzioch/video/7554821442534329603 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Nimfetka też nie owsik? Nimfa ma tylko lewatywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, big buu napisał: Nimfa ma tylko lewatywe tobie by się przydała bo masz oparzoną duupe od kupy na zdjęciach było widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bazzite napisał: Trzynasty niestety nie odtwarza mi się tik tok w przeglądarce na smartfon a nie mam aplikacji Nie moja wina że jesteś biedakiem link jest czysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Bazzite napisał: tobie by się przydała bo masz oparzoną duupe od kupy na zdjęciach było widać Jaki smartfon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) xiaomi Edytowano 6 godzin temu przez Bazzite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Bazzite napisał: Kiedyś pisała że nie może ma stomię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach