Zapent 4 Napisano piątek o 10:48 Odsnieza dlatego się nie odzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1301 Napisano piątek o 11:39 Gra podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano piątek o 11:43 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Gra podobno. W namiocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1301 Napisano piątek o 11:46 2 minuty temu, Fifofa napisał: W namiocie? Może daje koncerty w filharmonii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano piątek o 11:48 (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może daje koncerty w filharmonii Ciekawe czy ma lokum? Czy w tym jazz klubie przebywa aby się ugżał w rytm bębenkòw? Tam panie spoglądając na niego Edytowano piątek o 11:49 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 12 Napisano piątek o 18:49 Zyje, ostatnio piekna pogoda. Fajni faceci mnie sami zagaduja, ostatnio spedzam cale dnie na plywalni i trenuje, robie sobie sylwetke kick boksera xD. Na razie spalam tluszcz i ruszam stawy albo siedze w namiocie, trenuje perkusje albo czytam ksiazki fantasy po angielsku im mniej tu siedze tym lepiej sie czuje, bo mam dosc czytania, jak ludzie mnie ponizaja, a na plywalni mam fajnych napakowanych kolegow, ktorzy podjezdzaja nowymi mercedesami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 12 Napisano piątek o 20:07 (edytowany) W namiocie mam pady treningowe i paleczki i sobie tam siedze, i zajeebiscie mi sie tam siedzi w lesie i slucha muzy w ogole Nie wiem co to jest, ze aura tamtego lasu ma taki dobry wplyw na to. W domu ciagle gnije w internecie, a w namiocie trenuje perkusje, wczoraj 5 godzin, czytam ksiazki xD. Wczoraj i dzisiaj 200 strony ksiazki wjechalo xD Super mi sie mieszka w lesie na odludziu. a jakie sloneczko dzisiaj od rana swiecilo, cos pieknego czuje sie tam jak w raju, gdy nie leje deszcz W nocy czarne niebo, gwiazdy, masakra... i to swieze powietrze. Cos niesamowitego. Edytowano piątek o 20:08 przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach