Lady Rowlands 34 Napisano 5 godzin temu Piąteczek … don’t you love, dob’t you love-love/. Ha haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu A ja robię CO CHCE… I BĘDĘ ROBIĆ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu Zapaliłam papierosa w miejscu niedozwolonym HAAA HAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu A ZARAZ … zrobię coś jeszcze gorszego … drżyj narodzie … HAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@#$ 8 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: A ZARAZ … zrobię coś jeszcze gorszego … drżyj narodzie … HAA Najebjesz sie i shaftujesz komuś na buty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu Przebrałam się i i de w miasto… na poziomie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 4 godziny temu A nie wiem nawet kiedy zleciało i znowu weekend. Też Ci tak szybko czas leci i może Ziemia się szybciej kręci, ale trzymają to w tajemnicy żeby uniknąć zamieszek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Gеt Out napisał: A nie wiem nawet kiedy zleciało i znowu weekend. Też Ci tak szybko czas leci i może Ziemia się szybciej kręci, ale trzymają to w tajemnicy żeby uniknąć zamieszek. Oj ziemia się szybciej kręci i to fakt… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Gеt Out napisał: A nie wiem nawet kiedy zleciało i znowu weekend. Też Ci tak szybko czas leci i może Ziemia się szybciej kręci, ale trzymają to w tajemnicy żeby uniknąć zamieszek. Najlepszy dzień tygodnia nastał można się obijać i nic nie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najlepszy dzień tygodnia nastał można się obijać i nic nie robić Na Twoim miejscu gdy latasz jak mały samochodzik, bo jeszcze byś popracowała , to każdy by marzył żeby zalegnąć i dać ciału odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Na Twoim miejscu gdy latasz jak mały samochodzik, bo jeszcze byś popracowała , to każdy by marzył żeby zalegnąć i dać ciału odpocząć. Nikt się nie zalęgnie … a co ja jajko … nie będę wysiadywać .. ha ha .. jajko Edytowano 4 godziny temu przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Oj ziemia się szybciej kręci i to fakt… Dla mnie to jest podejrzane, bo na przykład jest wolne i nic się nie robi , a zaraz wieczór jest. Dzień szybciej zleci niż lekcja w gimbazie ongiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Nikt się nie zalęgnie … a co ja jajko … nie będę wysiadywać .. ha ha .. jajko A co było pierwsze jajo czy kura skoro już o jajkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu Oj nie to ja zacytowała … wybacz Róża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie chciałem żeby to zabrzmiało jak wylegiwanie jajek Edytowano 4 godziny temu przez Gеt Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Na Twoim miejscu gdy latasz jak mały samochodzik, bo jeszcze byś popracowała , to każdy by marzył żeby zalegnąć i dać ciału odpocząć. Staram się lenić tylko nie mam kiedy ale dziś odpocznę tylko potem może za 3 godziny albo cztery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Nie chciałem żeby to zabrzmiało jak wylegiwanie jajek Noe zabrzmiało tak. Predzej że coś się u mnie zalegnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: A co było pierwsze jajo czy kura skoro już o jajkach Kura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu A może. … kaczy zbuk hasa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: A co było pierwsze jajo czy kura skoro już o jajkach Na początku był wielki wybuch albo słowo. Zależy w co się wierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 23 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, Lady Rowlands napisał: Przebrałam się i i de w miasto… na poziomie… Zabrakło na Tinderze chętnych co dojadą z flaszką? Trzeba iść po krzakach się za drinka ciągać? Jakoś ten kraj i naród to przeżyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Monty napisał: Zabrakło na Tinderze chętnych co dojadą z flaszką? Trzeba iść po krzakach się za drinka ciągać? Jakoś ten kraj i naród to przeżyją. Za wysokie progi jak na twoje nogi biedaku Monty pytonie. Ha ha. Spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@#$ 8 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Widzę, ze punkt naje banie się już został odhaczony. Teraz tylko zarzygać buty. Edytowano 4 godziny temu przez @#$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 23 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Za wysokie progi jak na twoje nogi biedaku Monty pytonie. Ha ha. Spadaj. Nie przesadzaj 1,5 cm to nie tak wysoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Monty napisał: Nie przesadzaj 1,5 cm to nie tak wysoko. Zaraz cię zniszczę …… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Lady Rowlands napisał: A może. … kaczy zbuk hasa haaa Ta aktorka z twojego awataru mocno przypomina mamę Madzi. A dobra wyguglowalem Edytowano 3 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Zaraz cię zniszczę …… Kiedyś kiepski był w posiadaniu niekończącej się butelki wódki. Ty chyba też posiadasz taką flaszkę niedopitkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 23 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Zaraz cię zniszczę …… Wielka dama, już nachalna Zaraz zostanie w kiblu wyroochana Do samochodu jej nie wpusci Bo jeszcze na tapicerkę pawia puści 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, big buu napisał: Ta aktorka z twojego awataru mocno przypomina mamę Madzi. A dobra wyguglowalem I co ładna co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach