Lady Rowlands 40 Napisano 4 godziny temu Haaa baaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 3 godziny temu Parówka z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: Haaa baaa Narąbana z rana czy może trzyma jeszcze od wczoraj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, murb napisał: Parówka z rana Znam takiego delikwenta co z rana podejmuje kłótnie z wieczora jakby przerwy na sen nie było. Męczący egzemplarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Znam takiego delikwenta co z rana podejmuje kłótnie z wieczora jakby przerwy na sen nie było. Męczący egzemplarz Konsekwentny typ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Konsekwentny typ. Tak, człowieka cieszy gdy widzi ta konsekwencję w działaniu w szkole w nauce itd. ale ta druga strona tego medalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak, człowieka cieszy gdy widzi ta konsekwencję w działaniu w szkole w nauce itd. ale ta druga strona tego medalu To jest ten dualizm wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To jest ten dualizm wszystkiego. Jesteś ładna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 356 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak, człowieka cieszy gdy widzi ta konsekwencję w działaniu w szkole w nauce itd. ale ta druga strona tego medalu I jak? Pochlałaś, potańczyłaś za tych co nie mogli? Jakie wróżby nam przyniesłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 356 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Jesteś ładna? Tutaj piszą same Miss regionu na emeryturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Jesteś ładna? Czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Tutaj piszą same Miss regionu na emeryturze Lubię i młode i mamuśki ..tak pół żartem - pół serio. Jetem panseksualna. Kobiety są mniej inwazyjne. Nie chcą „wepchnąć” …. Nie są interesowne. Ja lubię się przytulić …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: To jest ten dualizm wszystkiego. Tak tak samo z asertywnością człowiek uczy tego dziecka i chce by było asertywne a potem robisz takie jak słyszysz NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 356 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Lubię i młode i mamuśki .. Chcesz mnie z rana wku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Chcesz mnie z rana wku... Mam 30 Ty 40-50? Żadna przeszkoda w byciu koleżanką. Diament diament emotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu Diament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Chcesz mnie z rana wku... Nie zadaje się pytań jeśli się nie ma gotowości na wszystkie odpowiedzi świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: I jak? Pochlałaś, potańczyłaś za tych co nie mogli? Jakie wróżby nam przyniesłaś Z pochlaniem nie bardzo bo wypiłam 2 drinki I shorta. Trochę potańczyłam ale tłumy byly wszędzie. Wyśmialiśmy się za to za porządnie. Ogólnie bylo fajnie Obyło się bez wróżb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 356 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Mam 30 Ty 40-50? Żadna przeszkoda w byciu koleżanką. Diament diament emotka Mogę wybrać 40? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 356 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie zadaje się pytań jeśli się nie ma gotowości na wszystkie odpowiedzi świata. Przeszarżowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Mogę wybrać 40? Soczysty wiek. Znając upływ czasu sama za chwilę będę tyle miała. Bo przecież przed chwilą miałam 20…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 2 godziny temu Czy jeśli się zjadło kawałek ptasiego mleczka zanim się doszło do stolika, na którym stoją kawa to jest objaw braku silnej woli? Chyba powtórzę eksperyment z drugim kawałkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Soczysty wiek. Znając upływ czasu sama za chwilę będę tyle miała. Bo przecież przed chwilą miałam 20…. Koleżanka baba przesadziła nieco ze swym wiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 356 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Z pochlaniem nie bardzo bo wypiłam 2 drinki I shorta. Trochę potańczyłam ale tłumy byly wszędzie. Wyśmialiśmy się za to za porządnie. Ogólnie bylo fajnie Obyło się bez wróżb Chociaż jedna My tu wszyscy o suchym p... bez tańców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Koleżanka baba przesadziła nieco ze swym wiekiem. Wiek to tylko liczba .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 590 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Wiek to tylko liczba .. Jak się ma 25 lat to rzeczywiście liczba. W miarę przybywania krzyżyków na grzbiecie zaczyna się czuć ich ciężar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 356 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Soczysty wiek. Znając upływ czasu sama za chwilę będę tyle miała. Najstarsi górale nie pamiętają kiedy ja tyle miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Jak się ma 25 lat to rzeczywiście liczba. W miarę przybywania krzyżyków na grzbiecie zaczyna się czuć ich ciężar. Ach, ty młoda. Jednak wolę w swoim wieku bądź starsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Najstarsi górale nie pamiętają kiedy ja tyle miałam Nieważne, wydajesz się równą …babą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach