Zapent 4 Napisano 17 godzin temu Już wstał i sie umyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 17 godzin temu Dopiero wstaje, ale długo mu to zajmuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 13 godzin temu Ciekawe co dzisiaj będzie robil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 12 godzin temu Sluchal muzyki ze swojej konsoli retroid pocket 5 I sluchawek shokz openrun pro 2 Swoja droga, testowalem ostatnio sluchanie muzyki ze smartfona Samsung s8, xiaomi I nie wiem czemu z mojej konsoli retroid pocket 5 muzyka brzmi najlepiej. Na smarrfonie nie ma takiego czystego dzwieku Nie wiem czy to przez lepszy procesor czy nowsza technologia Bluetooth, ale ciesze sie xD. Dzwiek taki, ze sie zakochalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Sluchal muzyki ze swojej konsoli retroid pocket 5 I sluchawek shokz openrun pro 2 Swoja droga, testowalem ostatnio sluchanie muzyki ze smartfona Samsung s8, xiaomi I nie wiem czemu z mojej konsoli retroid pocket 5 muzyka brzmi najlepiej. Na smarrfonie nie ma takiego czystego dzwieku Nie wiem czy to przez lepszy procesor czy nowsza technologia Bluetooth, ale ciesze sie xD. Dzwiek taki, ze sie zakochalem xD Gdzie robisz pranie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 10 godzin temu nigdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach