Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Notariusza za tydzień tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 15 godzin temu Ja jeszcze nie miałem dzisiaj spa Ale ogólnie ciągnie mnie na miasto do lasu wykąpać się w leśnej wodzie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 3 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Notariusza za tydzień tak umyłeś się w śniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Ja jeszcze nie miałem dzisiaj spa Ale ogólnie ciągnie mnie na miasto do lasu wykąpać się w leśnej wodzie A se ogolilem wszystko oprócz brzucha i klaty bo może będzie widać przez koszule czarnom żem męski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, tworki jukon welcome napisał: Co za pech, że dalej każda tu srå na ciebie pomimo że codziennie pjerdølisz o sprzedaży ziemi Kogo obchodzom samice stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Kogo obchodzom samice stad Masz tu próbkę co cię czeka wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 15 godzin temu Ja na saunę jak wpadam i pakerzy umięśnieni to żaden nie ma włosów na klacie ani brzuchu U mnie jak kłaki urosną to jednak obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Masz tu próbkę co cię czeka wszędzie W rzeczywistości połowę mlodsze mnie obczajajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Pomyśl skoro nawet 40 letnie Grażyny albo wariatki stąd na ciebie sråją i nikt nie reaguje na twoje codzienne pjerdølenie o ziemi to jakie masz szanse na ostre samice spoza srafe Ogromne bo młode samice mierzi kredyt hipoteczny na 30-40 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qweta 3 Napisano 15 godzin temu siemeczka. Miałam wczoraj dwa zastrzyki, fryzjera i kosmetyczkę. Duże hajsy zapłaciłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: W rzeczywistości połowę mlodsze mnie obczajajom Na pewno dlatego że się tak podobasz, że dalej jesteś sam na melinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Tu już majom coś swojego i majom wywalone ale tak nie wygląda świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Ogromne bo młode samice mierzi kredyt hipoteczny na 30-40 lat Ustaw się pod hipermarket z tablicą z kartonu , że masz melinę i grosze z ziemi, może jakaś sama sie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Tu już majom coś swojego i majom wywalone ale tak nie wygląda świat Ani tak jak ty myślisz dlatego zawsze będziesz sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Ustaw się pod hipermarket z tablicą z kartonu , że masz melinę i grosze z ziemi, może jakaś sama sie znajdzie Ty nie widziałeś jak piszczala laska instagrama jesteś odklejony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Ty nie widziałeś jak piszczala laska instagrama jesteś odklejony I gdzie ta laska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, tworki jukon welcome napisał: Ani tak jak ty myślisz dlatego zawsze będziesz sam To ja decyduje teraz jajom chce na kwadracie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Magdalena Bunia napisał: Takie sobie znajdą faceta z dobrymi zarobkami albo mieszkaniem a twoja stara 2 lata już nie żyje prawie i nawet żadna menelica bezdomna ciebie i twojej meliny nie chciała A szukalem bo nie przypominam sobie bym chociaż jednom zapytal poza tym forum dyskusyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: I gdzie ta laska? Nie wiem bo to z mopsu byla na praktykach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 15 godzin temu Haha jedziesz leżak z tymi frajerami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: A szukalem bo nie przypominam sobie bym chociaż jednom zapytal poza tym forum dyskusyjne I nigdy nie zaczniesz szukać, bo wtedy się zderzysz ze ścianą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 15 godzin temu Ja ...alam na saunę xD Wrócę później xD Hejterzy miłego wstawania do pracy jutro rano xD. Ja będę sobie smacznie spał do 13 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: I nigdy nie zaczniesz szukać, bo wtedy się zderzysz ze ścianą Ze ścianą to ty się zmierzysz jak zobaczysz ceny nieruchomości w wawa srodmiescie nawet do gruntownego remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Ze ścianą to ty się zmierzysz jak zobaczysz ceny nieruchomości w wawa srodmiescie nawet do gruntownego remontu W takim razie czekame na info ze karyna już na melinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 14 godzin temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 14 godzin temu Karyna XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 14 godzin temu Fajne są blondynki na Podlasiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 3 Napisano 14 godzin temu 56 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: A szukalem bo nie przypominam sobie bym chociaż jednom zapytal poza tym forum dyskusyjne podobno mitomanie na sympatii miałes opis ze masz mieszkanie ale wątpie że taki dzikus jak miał tam konto kiedykolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 12 Napisano 13 godzin temu 1. Umycie sie w wannie prysznicem, bo nie stać cię na wodę to nie spa. 2. Patrzenie z obrzydzeniem z jakiej nory to to wylazło to nie obczajanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 12 godzin temu Kvrwa dzisiaj czyste gwiezdziste niebo bedzie, a ja musze u matki na noc zostac w domu, bo jutro na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach