Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 1, 2025 ..herbatę. Jestem herbaciarą. Zaparzyłam sobie zieloną z opuncją figową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 1, 2025 4 minuty temu, Dimentio napisał: To teraz pokaz stopki Zdajesz sobie sprawę, jak bardzo obrzydliwy jesteś z tym swoim nachalnym fetyszem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 1, 2025 3 minuty temu, Dimentio napisał: To nie fetysz, piekne damskie stopki to cud natury, ale ty pewnie masz brzydkie Mam kajaki 46. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 1, 2025 Madzia, a Ty gdzie się podziewasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 609 Napisano Grudzień 1, 2025 @taka_pokraka to dariusz zawadzki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Grudzień 1, 2025 3 minuty temu, salix napisał: @taka_pokraka to dariusz zawadzki. Pokraka nie jest kobietą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 98 Napisano Grudzień 1, 2025 8 minut temu, salix napisał: @taka_pokraka to dariusz zawadzki. Dziękuję, wydawało mi sie nawet jakoś znajome, znam jego obrazy. Mi przywidzą na myśl ludzi stopionych z przedmiotami w wyniku wybuchu bomby atomowej. Wiem, że tak to nie działa ale takie mam wyobrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 98 Napisano Grudzień 1, 2025 8 minut temu, murb napisał: Pokraka nie jest kobietą? Mój mąż nie wnosił żadnych zastrzeżeń, ginekolodzy z gabinetów nie wypraszają, bo to że dzieci urodziłam to podobno żaden dowód bo mężczyźni też potrafią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Grudzień 1, 2025 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mój mąż nie wnosił żadnych zastrzeżeń, ginekolodzy z gabinetów nie wypraszają, bo to że dzieci urodziłam to podobno żaden dowód bo mężczyźni też potrafią Lekarze to mogą być poprawnie politycznie i nie mogą Ci powiedzieć wprost, że nie jesteś oną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 98 Napisano Grudzień 1, 2025 2 minuty temu, murb napisał: Lekarze to mogą być poprawnie politycznie i nie mogą Ci powiedzieć wprost, że nie jesteś oną. A mąż może być nieobiektywny. No cóż udowodnić się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 1, 2025 4 minuty temu, Bambo napisał: Zielona jest bardzo dobra. A ja czytałam sobie jak robi się czaj xD czarna herbata, mleko i przyprawy korzenne A myślałam, że czarna herbata z mlekiem to Bawarka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach