Lady Rowlands 67 Napisano 1 Grudzień ..herbatę. Jestem herbaciarą. Zaparzyłam sobie zieloną z opuncją figową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 1 Grudzień 4 minuty temu, Dimentio napisał: To teraz pokaz stopki Zdajesz sobie sprawę, jak bardzo obrzydliwy jesteś z tym swoim nachalnym fetyszem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 1 Grudzień 3 minuty temu, Dimentio napisał: To nie fetysz, piekne damskie stopki to cud natury, ale ty pewnie masz brzydkie Mam kajaki 46. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 1 Grudzień Madzia, a Ty gdzie się podziewasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 546 Napisano 1 Grudzień @taka_pokraka to dariusz zawadzki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 Grudzień 3 minuty temu, salix napisał: @taka_pokraka to dariusz zawadzki. Pokraka nie jest kobietą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 Grudzień 8 minut temu, salix napisał: @taka_pokraka to dariusz zawadzki. Dziękuję, wydawało mi sie nawet jakoś znajome, znam jego obrazy. Mi przywidzą na myśl ludzi stopionych z przedmiotami w wyniku wybuchu bomby atomowej. Wiem, że tak to nie działa ale takie mam wyobrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 Grudzień 8 minut temu, murb napisał: Pokraka nie jest kobietą? Mój mąż nie wnosił żadnych zastrzeżeń, ginekolodzy z gabinetów nie wypraszają, bo to że dzieci urodziłam to podobno żaden dowód bo mężczyźni też potrafią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 Grudzień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mój mąż nie wnosił żadnych zastrzeżeń, ginekolodzy z gabinetów nie wypraszają, bo to że dzieci urodziłam to podobno żaden dowód bo mężczyźni też potrafią Lekarze to mogą być poprawnie politycznie i nie mogą Ci powiedzieć wprost, że nie jesteś oną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 Grudzień 2 minuty temu, murb napisał: Lekarze to mogą być poprawnie politycznie i nie mogą Ci powiedzieć wprost, że nie jesteś oną. A mąż może być nieobiektywny. No cóż udowodnić się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 51 Napisano 1 Grudzień 2 minuty temu, Bambo napisał: Zielona jest bardzo dobra. A ja czytałam sobie jak robi się czaj xD czarna herbata, mleko i przyprawy korzenne Widmok jest specem od Czaju ale on tak raczej nazywa zwykła torebkę Liptona z której robi 8 herbat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 1 Grudzień 4 minuty temu, Bambo napisał: Zielona jest bardzo dobra. A ja czytałam sobie jak robi się czaj xD czarna herbata, mleko i przyprawy korzenne A myślałam, że czarna herbata z mlekiem to Bawarka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 51 Napisano 1 Grudzień 3 minuty temu, Bambo napisał: ja to bym nazwała herbaciane latte, dziwne ze mleko sie daje xd No dziwne. Ale mnie nawet smakuje herbata z mlekiem bo ja kawę tez z mlekiem pije. A ostatnio spróbowałam dobrej nazywa sie leche y leche taka z mlekiem skondensowanym, bardzo dobra ale słodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach