Cx500cx 12 Napisano 55 minut temu Żona ma kochanka , ja udaję że nic nie wiem. Poprostu zaakceptowałem to . Domyślam się kiedy planuję z nim spotkanie . Widzę jak się szykuje nie robię żadnych scen . Poprostu czekam aż wróci. Czasami sex za kilka dni innym razem tego samego dnia. Przestałem być zazdrosny o tego konkretnego faceta. Co Wy na to ? Ma ktoś podobnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cx500cx 12 Napisano 51 minut temu Może wypowie się ktoś w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 82 Napisano 9 minut temu Ja się tylko wypowiem, że ewidentnie fetysz cuckolda wszedł z rana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 14 Napisano 5 minut temu 47 minut temu, Cx500cx napisał: Co Wy na to ? Te fantazje cuckold sa strasznie nudne. Czeko oczekujesz? Ktoś ma Cię powyzywać od frajerów? Wyśmiać? Poniżyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 376 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Te fantazje cuckold sa strasznie nudne. Czeko oczekujesz? Ktoś ma Cię powyzywać od frajerów? Wyśmiać? Poniżyć? Ja z innej beczki. U Brum wszystko okey? Człowieka dzień nie ma i już dziwne myśli mnie nachodzą. Seven też milczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 376 Napisano przed chwilą 7 minut temu, RC_+ napisał: Ja się tylko wypowiem, że ewidentnie fetysz cuckolda wszedł z rana... A ja twojej pomocy potrzebowałam wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach