bimbolo 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Z jednej strony mężczyźni uwielbiają oglądać tzipki - czy to na zdjęciqch, czy na żywo - są zafascynowani tzipkami, w przeciwieństwie do kobiet, które najczęściej nie mają ochoty oglądać siurów anonimowych chłopów Ale z dugiej strony przy wyborze kobiety żaden chłop nie kieruje się wyglądem tzipki danej kobiety, tylko twarzą, figurą, charakterem - jeśli kobieta mu się podoba, to nie ma znaczenia jaką ma tzipkę, a jeśli kobieta mu się nie podoba, to mogłaby mieć najcudowniejszą tzipkę i to nic nie zmieni Eureka, no nie? Edytowano 1 godzinę temu przez bimbolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja nie lubię cipek Ale fajne damskie stopki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: Ja nie lubię cipek Ale fajne damskie stopki tak Wolisz siurki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Nie, ale kocham kobiety za to ze niektóre mają fajne stopki xD U facetów mi się siurki nie podobają. Nie oglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu A co ai na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Jeebac ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Pytam zwiendlaka zbuku zielony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Wali mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: A co ai na to? Już miałem zapytać, ale wam zrobiłem ten zaszczyt najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu A co to ai Tak ma na imię twoja ukochana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bimbolo napisał: Już miałem zapytać, ale wam zrobiłem ten zaszczyt najpierw Zaszczyt eurekcyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Zaszczyt eurekcyjny Erekcyjny? Nic z tego - zwiędlaki są do tego niezdolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja mam erekcję jak siedzę z fajnymi kobietami w sauna I któraś ma fajne stopki, a one blisko mnie są i czuję jak pachną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bimbolo napisał: Erekcyjny? Nic z tego - zwiędlaki są do tego niezdolne Ważne że tryskasz radościom nieświadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 46 minut temu 25 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Ważne że tryskasz radościom nieświadomości A czego jestem nieświadomy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, bimbolo napisał: A czego jestem nieświadomy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 45 minut temu Nie wiem zapytaj se ai do widzenia zwiend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach