Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Świąteczne zakupy? Tysiąc zł budżetu? No to Motorola ;)

Polecane posty

1 minutę temu, miszluft napisał:

No wtedy szczena mi opadła, ja z szynszyla to już pomijając spiny to chyba nawet z 1 szpileczki nie wymieniłam 😃

Może to bardziej chodziło właśnie o to, że jesteś zazdrosna, ale o niego, rozumiesz 😎

9 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Zarobiłem dzisiaj 40tyś i swietuje obzarstwem huh

z gry monopoly wziales dolary ?

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Natomiast z telefonów mogę serdecznie odradzić s21 fe, nie było szansy żeby zrobił ostre zdjęcie w pomieszczeniach. Na szczęście chyba już nawet tego nie sprzedają.

sprzedaja widzialem jakas promocje na samsungu ostatnio po 1999zl czy nawet 1799

1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

20k w GB na 4 osobowa rodzine to zycie na skraju ubóstwa zwłaszcza w londynie. czasami rozmawiam z jednym czlowiekiem ktory sie tam urodzil i wyprowadzil przez koszty utrzymania i mowi ze tam jak nie ma sie 200k rocznie to nie da sie zyc dlatego wyprowadzil sie do polski bo na zycie w londynie go nie stac. 

Siostra 2 już odchowala wychowuje trzecie ostatnie pierwsze dwa już z głowy 

Więc 20k na 3 oso 

Obecnie tak to by było mało dla kogoś kto wynajmuje oni majom dom i bardzo niskom starom rate bo brali dawno temu na 40lat gdy nieruchomości były 3x tansze

3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

20k w GB na 4 osobowa rodzine to zycie na skraju ubóstwa zwłaszcza w londynie.

To nawet w Polsce żadnego szału by nie było. 

8 minut temu, miszluft napisał:

Bo on podbija do jeżyka wiec miłosiernie to zniosłam i nawet zrozumiałam 😃 ja sie z jeżem nie certole wiec nie zdziwiło mnie to w ogóle.

bardziej mnie zdziwiło jak po jakims krótkim tu jego pobycie i zerowej mojej interakcji z nim napisal o mnie wiersz, ze jestem tanim towarem 😃 oraz zarzucił ze jestem zazdrosna o Szynszyle 😃 nie wiem co mnie bardziej zdziwilo, ten piękny wysryw rymowany czy ten absurdalny zarzut (z szynszyla nigdy nie miałam ŻADNEJ spiny).

wy nadal sadzicie ze szynszyla jakiegos swojego bylego tu przyprowadzila i sama sobie poszla ? przeciez to satry wyjadacz kafeteryjny jest 

sprzedaja widzialem jakas promocje na samsungu ostatnio po 1999zl czy nawet 1799

Sprzedałem miastu ziemię u notariusza jeszcze mi lezom ciuchy galowe muszę pochowac

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

wy nadal sadzicie ze szynszyla jakiegos swojego bylego tu przyprowadzila i sama sobie poszla ? przeciez to satry wyjadacz kafeteryjny jest 

Tak. Wiem to.

To naprawdę radzę unikać, tam był jakiś problem z optyką chyba. Tym bardziej za taką cenę gdy to telefon sprzed kilku lat.

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

* 😅😅😅😅😅 libiedz ty wez swoja halinke do roboty popęć

Przydałoby sie bo zaleglosci sie namnożyły. Dziękuje za troskę😗

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Niektórzy sie cieszą bo synek został z nimi w domu i mogą pogadać czasem jak on oczywiście znajdzie dla nich czas. Myślą że na starość chleb i mleko kupi ale to jak mu się będzie chciało z domu ruszyć bo inaczej pusta lodówka. 

Dziecko nie jest od dotrzymywania rodzicom towarzystwa na starość. Powinno wyjść z domu i żyć własnym życiem. Założyć własną rodzinę. Jeśli rodzice mieli z dzieckiem więź to pewnie będzie odwiedzał i przyniesie ciężkie zakupy. 

2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

To jakiś troll w ogóle bo Szynszyla nigdy nie reagowała na niego specjalnie

• Thanks 1

8 minut temu, Onaaaa napisał:

To jak kiepski co zarobił było jego a Halinki wyplata była wspolna 😆

no baby zwykle mysla jak kiepski i maja podobny zapal do pracy 😄

8 minut temu, SusieBannion napisał:

A Ty to Dumbo? 😄 

raczej bandzior

8 minut temu, miszluft napisał:

czym innym jest regularne wysylanie dziecku ‚pensji’ i watpie zeby jakikolwiek rodzic sie cieszyłby z takiej sytuacji i to nie choezi o to ze żałuje tej kasy ale ze widać ze coś tu poszło nie tak i ze to dziecko dorosłe już sobie po prostu nie radzi. Plus myśl co będzie jak oni juz tej pensji nie radzą rady wysyłać 

a komu rodzice wysylaja pensje ?

mysle ze jak maz daje zonie pensje to mysli to samo 

Ja nie wiem kto to jest to akurat ja glownie w tego ‚byłego’ nie wierzyłam. Nie chce mi sie rozkminiac osobowości wielorakiej kazdego multikonciarza tutaj. Tak sie przedstawia to tak go nazywam. A czy nim jest to inna kwestia  

4 minuty temu, miszluft napisał:

Dokładnie dorosły człowiek powinien być samodzielny i jesli jest to jest to szczęście i duma dla rodzicow i nie choezi tu o żałowanie pieniędzy.

jesli jest inaczej to sie martwią i to jest normalne 

Dokładnie o to mi chodzi, rodzice mogą nawet mu na start dać to mieszkanie, czy na co tam ich stan posiadania pozwala, ale w pewnym momencie pępowina powinna zostać odcięta. 

7 minut temu, miszluft napisał:

wiec mieszkania bym akurat nie wplątywała do tej historii utrzymywania kgoos przez kogos 

pokraka napisala ze dzieci maja sobie same radzic i do tego sie odnioslem zwykle rodzicie nie kupuja doroslym dzieciom jedzenia tylko inne rzeczy

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

To jakiś troll w ogóle bo Szynszyla nigdy nie reagowała na niego specjalnie

Wiem wczoraj mówiłam o tym z ziemniakiem i ze on wlasciwie sie tu pojawił raczej po odejściu szynszyli ale ziemniak twierdził ze pisali rownolegle

szynszyla nigdy nie potwierdzała ze to jej były 

3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

No ale tak się zdaje zaczęła jego bytność tu - wszedł sprostować tę bekę, że kazał sobie oddawać jej 40 zł (co ona napisała) i został, forum wciąga jak bagno ;D 

34 minuty temu, SusieBannion napisał:

Ja się nie mam potrzeby z tobą przepychać, zaczepiłeś, to odpowiedziałam, tyle. Rozliczasz byłą z 40 zł, kupujesz podróbki perfum (wcale nie jakichś drogich marek), więc może to nie przypadek, że się uruchomiłeś w tym temacie. Ale to nie mój problem. 

zapomniałaś dopisać, że mi nogi śmierdzą 😄 

5 minut temu, SusieBannion napisał:

To nawet w Polsce żadnego szału by nie było. 

20k w domu wlasnm na 3 odoby? Wątpię że obracacie większym budżetem 

Może teraz po nim pojeździcie bo wam pisze że widmok będzie submisywnom sukom a on kozaczy jak się spiknom to może być abuzywnie a trzeba Jeżowa chronić przed całym złym światem i jego niebezpieczenstwami

pokraka napisala ze dzieci maja sobie same radzic i do tego sie odnioslem zwykle rodzicie nie kupuja doroslym dzieciom jedzenia tylko inne rzeczy

Bo maja. Taki jest cel wychowania. Najpierw sie lozy na szkoły itd zeby w końcu wyfrunęły. Samodzielnośc jest ważna a ty widze ze problem z brakiem samodzielności widzisz tyylko u podrecznych a jak rodzice bawią 40letnie bejbiki to już Ok 😃

8 minut temu, taka_pokraka napisał:

Jeśli 30 lat to jest jak najszybciej, to nie wiem, idziemy modelem włoskim, że do 40 bambini? 

Poza tym wychowywanie dziecka na tym polega, że masz go wychować na dorosłego niezależnego człowieka, jeśli w wieku 30 lat nadal jest na twoim utrzymaniu to jednak jest to porażka wychowawcza. 

Nikt tu nawet na chwile i przez moment nie wspomniał o wyrzucaniu z domu dzieci jak najszybciej.  

ja nie pisalem o tym ze dziecko nie nadaje sie do zadnej pracy tylko o tym ze nie wszyscy rodzice mysla jak ty.

lezak twierdzi ze jego matka nie chciala zeby sie wyprowadzil nie wiem ile w tym prawdy ale tez znam takich ludzi ktorzy sie ciesza sie ze dzieci mieszkaja obok

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Dokładnie o to mi chodzi, rodzice mogą nawet mu na start dać to mieszkanie, czy na co tam ich stan posiadania pozwala, ale w pewnym momencie pępowina powinna zostać odcięta. 

Nie rozumiesz finansów osobistych bogatych ludzi, ja bym robil jak ojciec nimfuś wolal dawac co miesiąc niż wyskoczyc z pół miliona 

Bo z pół miliona sobie bym robil te pieniądze żeby dawac nimfuś i nadal mial bym caly czas pół miliona więcej kapitału 

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Mogą dać na start mogą kupic nawet ale dobrze zeby czynsz już same opłacały 😃

to chyba dobre podsumowanie tematu  

Edytowano przez miszluft
  • Like 1

ja nie pisalem o tym ze dziecko nie nadaje sie do zadnej pracy tylko o tym ze nie wszyscy rodzice mysla jak ty.

lezak twierdzi ze jego matka nie chciala zeby sie wyprowadzil nie wiem ile w tym prawdy ale tez znam takich ludzi ktorzy sie ciesza sie ze dzieci mieszkaja obok

Mi nie pozwolila kupić nieruchomości i grozila że się powiesi jak się wypriwadze lub kupie

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Nie rozumiesz finansów osobistych bogatych ludzi, ja bym robil jak ojciec nimfuś wolal dawac co miesiąc niż wyskoczyc z pół miliona 

Bo z pół miliona sobie bym robil te pieniądze żeby dawac nimfuś i nadal mial bym caly czas pół miliona więcej kapitału 

No wolałbyś bo pol miliona nie masz po prostu. Wiec wolisz to co masz.zreszta za pol miliona to teraz nie wiem co sie kupi, chyba kawalerkę w swiebodzinie. Znowu opierasz sie na cennikach z 2011 😃

Edytowano przez miszluft

10 minut temu, RitardModeracja napisał:

Dobra zakoncz wywody bo przyjdę na priw pouczać. Dzina lolobrydzyda to zasråny leser który zgrywa bogaczke a srå w pieluchy jeszcze. I nie rozróżnia to od te. Czy coś tu jeszcze potrzeba? 

a z ciebie czesto przebija zazdrosc ze ktos cos dostal a ty nie. 

jest menelica wiec z czego ma byc dumna wiec pisze te bzdury na pocieszenie i zeby denerwowac ludzi jak ty, co ma napisac ze nie ma roboty i pije bo ma ujowe zycie ? jedni sie uzalaja a inni udaja ze jest ok. tyle masz lat i takich prostych rzeczy nie rozumiesz. lezak robi to samo a jego poklepujesz po plecach. 

Lezaka matka była chora psychicznie i groziła samoboojem jak odejdzie świetna analogia 😃

poza tym to jest toxic takie trzymanie dzieci pod skrzydłem 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się