Baba Yagga 1 Napisano 2 godziny temu jeszcze godzina i szampany będą strzelały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 1 godzinę temu Kim jesteś? Dostałam wiadomość ale mam skrzynkę zablokowaną i nie odczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kim jesteś? Dostałam wiadomość ale mam skrzynkę zablokowaną i nie odczytam. zobacz drugą znczy sie te znaczki Edytowano 1 godzinę temu przez Baba Yagga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba Yagga napisał: zobacz drugą Żadnej nie zobacze bo mam skrzynkę zablokowana, nie odblokuje jej bo nie ma to sensu gdyż od jakiegoś czasu regularnie kilka razy dziennie mi ktoś blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 1 godzinę temu A moje konto do rozmów prywatnych ma tylko jedna osoba i to się raczej nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 142 Napisano 1 godzinę temu ho ho ho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Baba Yagga napisał: zobacz drugą znczy sie te znaczki Dobra już ogarnęłam, nie wiedziałam że to Ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 1 godzinę temu Słońce świeci, dobry weekend sie zapowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 1 godzinę temu Całkiem możliwe, chociaż u mnie już powoli zaczyna się robić szaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 1 godzinę temu Tutaj też juz sie robi szaro, z godzine jeszcze bedzie to słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleks w majtkach 2 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Еlciаа napisał: A moje konto do rozmów prywatnych ma tylko jedna osoba i to się raczej nie zmieni. Tak kochanie? Masz po prywatnym koncie dla każdego chętnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 1 godzinę temu A u mnie zachód słońca 15:24. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kleks w majtkach napisał: Tak kochanie? Masz po prywatnym koncie dla każdego chętnego Spadaj na szczaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleks w majtkach 2 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Spadaj na szczaw. Ach prywatnie inaczej piszczysz ale okej. Nie wiadomo tylko po co bo przecież nie ma tu honoru do obrony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 38 minut temu 52 minuty temu, Еlciаа napisał: A u mnie zachód słońca 15:24. juz 15:37, słońce sie spóźnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, Baba Yagga napisał: juz 15:37, słońce sie spóźnia U mnie prawie ciemno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 35 minut temu 41 minut temu, Kleks w majtkach napisał: Ach prywatnie inaczej piszczysz ale okej. Nie wiadomo tylko po co bo przecież nie ma tu honoru do obrony. A ty idź se zwal czy coś i daj ludziom żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: U mnie prawie ciemno. no pacz...czyli jednak nie oszukali. tutaj jasno jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, Baba Yagga napisał: no pacz...czyli jednak nie oszukali. tutaj jasno jeszcze No nie oszukali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 573 Napisano 15 minut temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Dostałam wiadomość ale mam skrzynkę zablokowaną i nie odczytam. Jak masz maila, to kopie wiadomości przychodzą tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 573 Napisano 12 minut temu A swoją drogą, powinni coś z tym zrobić - nie wiem, informatyk tego forum powinien interweniować czy jak. Bo to jest skandal, żeby tak łatwo można komuś korespondencję czy tematy blokować. Ja też wielokrotnie miałem blokowaną skrzynkę niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 109 Napisano 9 minut temu 5 minut temu, kris888 napisał: Jak masz maila, to kopie wiadomości przychodzą tam. Wiem, te konto zrobiłam ma tymczasowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach