Mabel Longhetti 0 Napisano 1 godzinę temu .. że … że nie urodziłam się paskudną utrzymanką jadowitą niczym WĄŻ morski… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekinozaurus 1 Napisano 1 godzinę temu A mnie bardzo cieszy, że od przebywania w namiocie robię się znowu młody i piękny. Przebywanie na świeżym powietrzu robi swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 168 Napisano 43 minuty temu 57 minut temu, Mabel Longhetti napisał: .. że … że nie urodziłam się paskudną utrzymanką jadowitą niczym WĄŻ morski… Widzę, że lubisz to bez końca :) Tak więc - jak każdy urodziłaś się utrzymanką: swoich rodziców. Tyle, że nigdy z tej roli nie wyszłaś, pomimo, że masz już moralny obowiązek utrzymywania własnego syna. Paskudną jesteś podwójnie - upijasz się (co jest obrzydliwe, szczególnie u kobiety), a spod klawiatury wychodzi ci notoryczny rynsztok. Będziesz traciła konta, dopóki się nie nauczysz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 40 minut temu 1 godzinę temu, Mabel Longhetti napisał: .. że … że nie urodziłam się paskudną utrzymanką jadowitą niczym WĄŻ morski… przykre ale prawdziwe. odrealnione femcele mają dużo do przepracowania, udawanie kogoś innego to trwanie w chorobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 168 Napisano 28 minut temu Tak myślałam, że za tym nowym nickiem kryje się przegryw o homo-gwałcicielskich skłonnościach. Co homosiu, zabrakło "pick me girlsów" (piszesz biedaku na zablokowane skrzynki ;)) i młodych przerażonych chłopców, że zaczepiasz laski, od których możesz dostać jedynie liścia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 25 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Tak myślałam, że za tym nowym nickiem kryje się przegryw o homo-gwałcicielskich skłonnościach. Co homosiu, zabrakło "pick me girlsów" (piszesz biedaku na zablokowane skrzynki ;)) i młodych przerażonych chłopców, że zaczepiasz laski, od których możesz dostać jedynie liścia? Powinnaś sie leczyć. Drzemie w tobie dużo nienawiści, nieprzepracowanych traum, które były wynikiem twojego głupiego zachowania. Ja jestem tylko posłańcem wiadomosci, wskazuje punkt który cie boli.... kto normalny wybiera słowo Zły do nicka? Edytowano 25 minut temu przez Baba Yagga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 168 Napisano 23 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba Yagga napisał: Powinnaś sie leczyć. Drzemie w tobie dużo nienawiści, nieprzepracowanych traum, które były wynikiem twojego głupiego zachowania. Ja jestem tylko posłańcem wiadomosci, wskazuje punkt który cie boli.... Straciłeś konto, ponieważ Krejzi, która ci chyba nic nie zrobiła, nazywałeś "szlorą" i "prostytutką". Masz jeszcze coś do dyskusji o nienawiści? Skończysz pisać i twoja gruba stara wydrze się na ciebie, gdzie kasa, a ty spojrzysz z rozpaczą na nią i nadmierne potomstwo i będziesz marzył o dotykaniu się siusiakami z widmokiem Jesteś żałosny. Edytowano 23 minuty temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 21 minut temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Straciłeś konto, ponieważ Krejzi, która ci chyba nic nie zrobiłaś, nazywałeś "szlorą" i "prostytutką". Masz jeszcze coś do dyskusji o nienawiści? Skończysz pisać i twoja gruba stara wydrze się na ciebie, gdzie kasa, a ty spojrzysz z rozpaczą na nią i nadmierne potomstwo i będziesz marzył o dotykaniu się siusiakami z widmokiem Jesteś żałosny. dalej stek wyzwisk i nienawiści... dobrze, że jestes nie zalewalna, szkoda dzieci. poza tym ta tutka z pigalaka sobie zapracowała, od kilku dni sie starała mocno razem z koleżanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 21 minut temu 22 minuty temu, KróliczekZły napisał: Widzę, że lubisz to bez końca Tak więc - jak każdy urodziłaś się utrzymanką: swoich rodziców. Tyle, że nigdy z tej roli nie wyszłaś, pomimo, że masz już moralny obowiązek utrzymywania własnego syna. Paskudną jesteś podwójnie - upijasz się (co jest obrzydliwe, szczególnie u kobiety), a spod klawiatury wychodzi ci notoryczny rynsztok. Będziesz traciła konta, dopóki się nie nauczysz ona ma naprawde dziecko ? po co rodzila to dziecko jak nie ma roboty bo nie rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 168 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Baba Yagga napisał: dalej stek wyzwisk i nienawiści... dobrze, że jestes nie zalewalna, szkoda dzieci. poza tym ta tutka z pigalaka sobie zapracowała, od kilku dni sie starała mocno razem z koleżanką Nie będę wchodzić w dłuższe przepychanki z zerem, które marzy o gwałceniu młodych chłopców i siedzi na forum dla kobiet z hejtem, bo mu życie nie wyszło. Po prostu będę zgłaszać twój rynsztok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: ona ma naprawde dziecko ? po co rodzila to dziecko jak nie ma roboty bo nie rozumiem ? libed wez... robote mozna mieć albo nie miec, a dziecko to dziecko...twoje myslenie wychodzi poza ramy zdrowego rozsądku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 168 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: ona ma naprawde dziecko ? po co rodzila to dziecko jak nie ma roboty bo nie rozumiem ? Jak się uchlała którejś nocy, wymsknęło się jej, że ma dwuletniego syna, którego przepraszała na forum. Miała pecha, bo któryś modek jej widocznie nie lubi i długo temat zostawił (a prosiła o usunięcie) Dziecko zapewne oddane, mam nadzieję, że do jego ojca lub do jej rodziców. Ona na pewno go nie wychowuje, bo jak? Chleje i sama jest na utrzymaniu rodziców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Nie będę wchodzić w dłuższe przepychanki z zerem, które marzy o gwałceniu młodych chłopców i siedzi na forum dla kobiet z hejtem, bo mu życie nie wyszło. Po prostu będę zgłaszać twój rynsztok. skończ to projektowanie chory człowieku... polecam dobrego terapeute, forum nie jest od wywalania żali za swoje marne decyzje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 168 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, Baba Yagga napisał: skończ to projektowanie chory człowieku... polecam dobrego terapeute, forum nie jest od wywalania żali za swoje marne decyzje Idź snuć fantazje o wejściu w młodego chłopca, chory zboku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 16 minut temu Przed chwilą, Baba Yagga napisał: libed wez... robote mozna mieć albo nie miec, a dziecko to dziecko...twoje myslenie wychodzi poza ramy zdrowego rozsądku skoro sama nie ma roboty i na staze chodzi to raczej jej wczesniej nie miala wiec nie wiem jak mozna sie zdecydowac na urodzenie dziecka nie majac gdzie mieszkac i pracy. to skrajna bezmyslnosc ja wiem ze ty myslisz ze trafilo sie dziecko to fajnie jakos to bedzie ale ty to ty. juz sie tu wielokrotnie zaprezentowales poza tym kazdy pewnie uwaza ze u ciebei byc moze baba jest bardziej rozgarnieta i dzieci przez ojca lelum polelum nie cierpia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba Yagga 1 Napisano 16 minut temu (edytowany) zgłoszone fanatyczko marząca o szczochu na klate Edytowano 15 minut temu przez Baba Yagga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 14 minut temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Jak się uchlała którejś nocy, wymsknęło się jej, że ma dwuletniego syna, którego przepraszała na forum. Miała pecha, bo któryś modek jej widocznie nie lubi i długo temat zostawił (a prosiła o usunięcie) Dziecko zapewne oddane, mam nadzieję, że do jego ojca lub do jej rodziców. Ona na pewno go nie wychowuje, bo jak? Chleje i sama jest na utrzymaniu rodziców. czyli pewnie jej rodzice wychowuja nie tylko ja ale i wnuka. dziwne to wszystko to jak juz ja utrzymuja to powinna z nimi mieszkac i tym dzieckiem. nikt nie rodzi dzieci zeby je oddawac do domu dziecka wiec taka skrajna patologie wykluczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 29 Napisano 14 minut temu Kiedy wy wreszcie zrozumienie że nie ważne skond som pieniądze A duże pieniądze nigdy nie przychodzom czysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, Baba Yagga napisał: zgłoszone fanatyczko marząca o szczochu na klate ale co ty zglaszasz przeciez ona zacytowala twoje slowa tylko uzyla nieco bardziej dosadnych okreslen. masz do niej pretensje o swoje pragnienia ? przeciez pisales to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Kiedy wy wreszcie zrozumienie że nie ważne skond som pieniądze A duże pieniądze nigdy nie przychodzom czysto wazne skad bo co ci z kasy z narkotykow kwestia czasu az cie wsadza albo konkurencja sie pozbedzie co ci z kasy ktora ukradniesz jak nie mozesz wydac przeciez kazdy wiekszy wydatek nawet jak wycieczke kupisz idzie do urzedu skarbowego do sprawdzenia czy cie stac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 15 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, knur na wózku napisał: ale co ty zglaszasz przeciez ona zacytowala twoje slowa tylko uzyla nieco bardziej dosadnych okreslen. masz do niej pretensje o swoje pragnienia ? przeciez pisales to Wasp właśnie uśpiła mi konto, a tego pedo-gwałciciela w fantazjach i ten temat zostawiła. To jest naprawdę któraś z tutejszych grubasek, włażących w tyłek takim przegrywom :D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 15 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, knur na wózku napisał: czyli pewnie jej rodzice wychowuja nie tylko ja ale i wnuka. dziwne to wszystko to jak juz ja utrzymuja to powinna z nimi mieszkac i tym dzieckiem. nikt nie rodzi dzieci zeby je oddawac do domu dziecka wiec taka skrajna patologie wykluczam Myślę, że jej rodzice są ustanowieni dla wnuka rodziną zastępczą (bardzo szybko leciały posty, w których to napisałam). Plus opłacają jej mieszkanie i utrzymują w sumie także ją (jak jej brakuje kasy, to się sprzedaje zbokom w internecie, nagrywa jakieś seks rolki i bierze chwilówki). Pieniędzy jej rodzicom widocznie nie brakuje, tylko wychowanie jej im nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 9 minut temu podgladaja ci konto i blokuja kase i tyle. samochodu nie kupisz bo sie nie da zaplacic gotowka i w ogole nic droszszego nie kupisz a jak z nielegalu to jeszcze odsiadka i tyle masz z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, SusieBannion napisał: Myślę, że jej rodzice są ustanowieni dla wnuka rodziną zastępczą (bardzo szybko leciały posty, w których to napisałam). Plus opłacają jej mieszkanie i utrzymują w sumie także ją (jak jej brakuje kasy, to się sprzedaje zbokom w internecie, nagrywa jakieś seks rolki i bierze chwilówki). Pieniędzy jej rodzicom widocznie nie brakuje, tylko wychowanie jej im nie wyszło. jakby nie brakowalo to by ja dali na przymusowe leczenie i ubezwlasnowolnili mysle ze jest nieodpowiedzialna po prostu nie rozumiem tylko po co rodzic dziecko ktorego sie nie ma jak utrzymac zawsze chcialem sie dowiedziec co tymi ludzmi kieruje bo zakladalem ze slepa wiara ale ona chyba jest niewierzaca wiec juz kompletnie nie kumam po co to robic. sadzilem ze sie zemsty boskiej boja i rodza a u niej to odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 15 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, knur na wózku napisał: jakby nie brakowalo to by ja dali na przymusowe leczenie i ubezwlasnowolnili mysle ze jest nieodpowiedzialna po prostu nie rozumiem tylko po co rodzic dziecko ktorego sie nie ma jak utrzymac zawsze chcialem sie dowiedziec co tymi ludzmi kieruje bo zakladalem ze slepa wiara ale ona chyba jest niewierzaca wiec juz kompletnie nie kumam po co to robic. sadzilem ze sie zemsty boskiej boja i rodza a u niej to odpada. Pewnie wpadła, a nie każda kobieta moralnie dopuszcza aborcję. Poza tym może 2 lata temu jej sytuacja była lepsze (pisała, że miała jakiegoś faceta, ale się rozpadło). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 0 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, SusieBannion napisał: Pewnie wpadła, a nie każda kobieta moralnie dopuszcza aborcję to lepiej urodzic dziecko i niech sobie samo radzi albo jacyc inni ludzie go wychowuja ? tego wlasnie nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 15 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, knur na wózku napisał: Zgłosiłam ten post kochasia widmoka o "szczochu", z personalnym (grzecznym) komentarzem do Wasp. Zobaczymy, czy to zniknie, czy ja stracę kolejne konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 46 Napisano 4 minuty temu 16 minut temu, knur na wózku napisał: ona ma naprawde dziecko ? po co rodzila to dziecko jak nie ma roboty bo nie rozumiem ? PEWNIE PO TO ABY SPRZEDAĆ JE NA ORGANY ALBO PDF-OM JAK NP. ONI: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 0 Napisano 3 minuty temu 8 minut temu, knur na wózku napisał: ale co ty zglaszasz przeciez ona zacytowala twoje slowa tylko uzyla nieco bardziej dosadnych okreslen. masz do niej pretensje o swoje pragnienia ? przeciez pisales to przywołujesz jakieś bzdury sprzed 5 lat, lecz sie. widac, ze ty i ta chora osobniczka nic innego nie ma do powiedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 0 Napisano 2 minuty temu 9 minut temu, SusieBannion napisał: Wasp właśnie uśpiła mi konto, a tego pedo-gwałciciela w fantazjach i ten temat zostawiła. To jest naprawdę któraś z tutejszych grubasek, włażących w tyłek takim przegrywom przykre ze ci uspiła konto... zaraz bedziemy płakać. wez sie do pracy i na czynsz zarób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach