Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) No i leżak jeszcze goowno lubi jeść, to jego przysmak, bo z biedy przymiera glodem. Chodzi po mieście i wpieerdala psie odchody, których ktoś nie sprzątnie Edytowano 2 godziny temu przez Świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xnoico 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Ale najpierw wypadałoby się przedstawić zanim do mnie jape otworzysz Ta krewska przypadłość, skąd pozór, iż to atak? Może właśnie staję w twojej obronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Świrmok napisał: Haha biedni sąsiedzi leżaka xD. Pewnie czują ciągle smród goowna na klatce xD Srun ostatnie tygodnie chyba spędził pod wiatą śmietnikową ale znowu się uaktywnił i się śmieją z ciebie z Klaudiuszem na wykop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Sorry ...ało mi się To jego ciotka chodzi po mieście i szuka.mu odchody, bo leżak taki spasiony jest aktualnie ciągle w stanie psychozy, przywiązany łańcuchem do grzejnika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Chvj im w dvpe xD Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Świrmok napisał: Chvj im w dvpe xD Hehe Wrzucają twoje foty przerobione i się śmieją k7rwy Edytowano 2 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Kvrwy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Świrmok napisał: Sorry ...ało mi się To jego ciotka chodzi po mieście i szuka.mu odchody, bo leżak taki spasiony jest aktualnie ciągle w stanie psychozy, przywiązany łańcuchem do grzejnika xD Po nocach wychodzi i wyrzuca ... z siatki ciekawe gdzie. I z tą siatką przychodzi z powrotem do domu. Minimalist. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Ale to sraudiisz miewa depresyjne dni, nie ja xD więc niech sie śmieje xD I niech zdycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu Mówiłem że ta pyzata zdzira jest falszywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Minimalist odchody xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Wiem, dlatego nie ma co latać za pasożytem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu Stary jej piąchą rozpłaszczyl ryło i dlatego ma ryj jak naleśnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Racja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Srun to też fałszywa menda Upośledzony chory typ Edytowano 2 godziny temu przez Świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Na wykop to ja w końcu konto skasuje Odejdę jeszcze stąd i będę wolnym człowiekiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ostatnio z takimi fajnymi kobietami w saunie siedziałem, że szok xD Wychodzę z basenu wbijam na saunę a za mną 3 kobiety niezle i zadbane xD. Jedna siedzi na dole tuż obok mnie i wyciąga kopyta xD A druga na przeciwko jej xD A za chwilę przyszła wysoka i szczupła wysportowana blondyna i siada tuż obok na przeciwko mnie xD I tak sobie siedzimy haha To było coś. Chyba się kobietom moja broda podoba. Kiedyś jedna angielka się mnie pytała jak miałem brodę, czemu ode mnie tak ładnie pachnie i czemu taki gorgeous jestem xD A tu się śmieją że mnie i mnie próbują obrazić jajaja, beka z hejterow xD Edytowano 2 godziny temu przez Świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, big buu napisał: Mówiłem że ta pyzata zdzira jest falszywa. Opanuj się knurze przebrzydły Edytowano 2 godziny temu przez Zorin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, big buu napisał: Stary jej piąchą rozpłaszczyl ryło i dlatego ma ryj jak naleśnik. spójrz na swój lepiej prosiaku Edytowano 2 godziny temu przez Zorin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu A niech się śmieje,.lepiej żeby się śmiała niż płakała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Świrmok napisał: A niech się śmieje,.lepiej żeby się śmiała niż płakała xD xD https://wykop.pl/wpis/83873733/ostatnia-piosenka-rozlozylem-namiot-okradlem-matke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu A co tam jest? 18+ to nie klikam. Boje się oglądać rzeczy dla dorosłych xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Świrmok napisał: A co tam jest? 18+ to nie klikam. Boje się oglądać rzeczy dla dorosłych xd ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Aha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Świrmok napisał: A co tam jest? 18+ to nie klikam. Boje się oglądać rzeczy dla dorosłych xd Jest napisane : 'rozłożyłem namiot, okradłem matkę, dilera i alfonsa ze złota, a teraz sobie spokojnie ćwiczę w namiocie na perkusji, której nie mam. hahaha ale mnie ten czub drażni' I twoje foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Buahah Deebil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xnoico 0 Napisano 2 godziny temu wszyscy macie rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu Jakbym okradł matkę czy kogokolwiek innego to pewnie teraz bym nie żył albo był poobijany a stara by mnie nie chciała znać Srun mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 2 godziny temu I w ogóle miałbym depresję i skoczył z mostu xD Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xnoico 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 23 minuty temu, Świrmok napisał: I w ogóle miałbym depresję i skoczył z mostu xD Dobranoc a próbowałeś spać z kawką, tak żeby wyrabiała się na Ciebie każdej nocy 10 x przez 5 lat ? Edytowano 1 godzinę temu przez Xnoico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach