Gena 🌹 1 Napisano 4 godziny temu Haaa haaaa haaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 4 godziny temu Fak boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gena 🌹 1 Napisano 4 godziny temu @Get Out dinozaurowie wymarli a szkoda, bo więcej z nich pożytku by było niż z niektórymi homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 4 godziny temu ty jesteś dinozaur xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 1 Napisano 3 godziny temu Tęsknię za Madzią. Zabawna była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Większa patelnie też mogę sobie załatwić, bo na palniku dosyć sporo ognia leci, a ja mam z 10 butelek gazowych xD A jak mi się skończą to sponsorzy zamówią mi nowe na necie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu A ja nie tęsknię, fajnie że jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Mogę sobie kucharzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 37 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Gena napisał: @Get Out dinozaurowie wymarli a szkoda, bo więcej z nich pożytku by było niż z niektórymi homo sapiens. No z namiotowego pasożyta nawet nawozu nie będzie póki co. Hehe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gena 🌹 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, CVVELUCH napisał: Tęsknię za Madzią. Zabawna była... Ja też. Wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Mam nadzieję że zdechła xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-cpu 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Świrmok napisał: Większa patelnie też mogę sobie załatwić, bo na palniku dosyć sporo ognia leci, a ja mam z 10 butelek gazowych xD A jak mi się skończą to sponsorzy zamówią mi nowe na necie xD WIĘKSZA NIŻ TWOJE WODOGŁOWIE? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Salowa już zdechła i leży obok swojego starego Już się spotkali ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Nie mam wodogłowia Ja świrmok mam normalny łeb. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gena 🌹 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: No z namiotowego pasożyta nawet nawozu nie będzie póki co. Hehe A to to nawet obok gada nie stało. Nie ma stworzenia na ziemi do którego można by było porównać tego parcha, żeby nie umniejszyć jakiemuś organizmowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 3 godziny temu Filip kladz sie spać. Juz po północy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja jestem największym parchem, szczególnie gdy jeżdżę BMW mojej siostry po autostradach w Kanadzie. Hehe Edytowano 3 godziny temu przez Świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-cpu 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Świrmok napisał: Mogę sobie kucharzyc Z CAŁEJ SIŁY W TEN WIELKI ŁEB SE PRZYWASOL TĄ PATELNIĄ PEDAŁKU KARMIĄCY SZCZURY, MOŻE SAM WTEDY STANIESZ SIĘ ICH POKARMEM, HAHAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Jestem świrmok a nie Filip. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: No z namiotowego pasożyta nawet nawozu nie będzie póki co. Hehe On stanie sie podnóżkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Też chcielibyście mieszkać w Jukon jak ja, i gwałcic małych chłopców z moim facetem Nemesio Carventes. Hehe Edytowano 3 godziny temu przez Świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Powiedz Jeżowa swojemu brajankowi, że niedługo poczuje przyrodzenie mojego chłopaka Nemesio Carventes. Hehe Edytowano 3 godziny temu przez Świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gena napisał: A to to nawet obok gada nie stało. Nie ma stworzenia na ziemi do którego można by było porównać tego parcha, żeby nie umniejszyć jakiemuś organizmowi. Bezdomni w dodatku schizofrenicy nie cieszą się długim życiem więc problem może sam się rozwiąże. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Ja świrmok z Jukon będę żył długo, bo moja siostra mnie utrzymuje i daje mi dvpy w swoim BMW. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-cpu 2 Napisano 3 godziny temu NIE DOŚĆ, ŻE HOMOŚ, TO JESZCZE PEDO FANTAZJE SNUJE, CO ZA ŚMIEĆ DO UTYLIZACJI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Jeżowa wbijaj na trójkąt z moja siostra do las Vegas. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Jestem śmieciem do utylizacji i na imię mam świrmok the Canada. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 37 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Świrmok napisał: Ja jestem największym parchem, szczególnie gdy jeżdżę BMW mojej siostry po autostradach w Kanadzie. Hehe Ależ cię piecze anus o tą beemke paranoiku. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrmok 2 Napisano 3 godziny temu Brajanka Jeżowej piecze anus po tym jak z Nemesio Carventes moim chłopakiem robimy mu miłość. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Świrmok napisał: Jeżowa wbijaj na trójkąt z moja siostra do las Vegas. Hehe Ty w takim stanie chcesz kogoś obrazić odrzucie społeczny . Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach