Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zorin

LEŻE już W ŁÓŻKU TAK BARDZO BYM CHCIAŁ ŻEBY KLAUDIUSZ BYŁA TERAZ ZE MNĄ

Polecane posty

4 minuty temu, Zorin napisał:

ehhh

To nie trzeba było ją tak hejtować

2 minuty temu, Konusek napisał:

To nie trzeba było ją tak hejtować

byłem pijany

2 minuty temu, Textures napisał:

Ona też na pewno marzy o tym, by leżeć obok Ciebie 

Wiem

No ale Klaudiusz na pewno sobie dzisiaj jakiegoś kolegę zaprosiła do siebie i sobie leżą teraz razem u niej w łóżku i się przytulają, a on czuję jej cycki na swym torsie 

Edytowano przez Textures

Ja też byłem pijany to skasowałem Klaudię Leo na moim forum, bo mi kumpel piwa postawił, naćpany pisalem jej brednie i Elcie tak samo wyjeebalem jak miałem mocny zjazd po speedzie, to człowiekowi odpieerdala 

Tęsknię za tym stanem jak nie wchodziłem na wykop,.tutaj na srafe też nie, bo pisałem sobie u mnie z Leo i fajnie było.

Edytowano przez Textures

Już myślałem że mam fajną dziewczynę i się spotkamy niebawem i będziemy razem szczęśliwi, a to chooy

Człowiek przycpal wychlal i wszystko zniszczył 

Już myślałem że mam fajną dziewczynę i się spotkamy niebawem i będziemy razem szczęśliwi, a to chooy

Człowiek przycpal wychlal i wszystko zniszczył 

Ona była moja

• Haha 1

A juz nie jest?

Może twoja ale ona już mi chciała kasę wysyłać, żebym nam załatwił wycieczkę do Norwegii, bo chciała mi pokazać parę miejsc, a ja się bałem, że będę miał problemy 

Z jednej strony żałuję, że nie pojechałem, ale z drugiej strony nie za bardzo 

Fajna miałem wtedy imprezę że współlokatorem xD 

A kiedy najeebany hejtowales.klaudiusza?

Ja właśnie dlatego cieszę się, że na wykop mogę pjsac do Klaudiusza, bo tam za hejtowanie bym dostał bana, i bym płakał potem

A tak jak pisze, że jest pięknym skarbem, to mnie nie zbanuja 

A tutaj na srafe niestety klimat hejterski 

A juz nie jest?

Może twoja ale ona już mi chciała kasę wysyłać, żebym nam załatwił wycieczkę do Norwegii, bo chciała mi pokazać parę miejsc, a ja się bałem, że będę miał problemy 

Pewnie myślałeś że tak jak Mia Yuko  w Szwecji bedzie cie chciala na  organy sprzedac

A kiedy najeebany hejtowales.klaudiusza?

Ja właśnie dlatego cieszę się, że na wykop mogę pjsac do Klaudiusza, bo tam za hejtowanie bym dostał bana, i bym płakał potem

A tak jak pisze, że jest pięknym skarbem, to mnie nie zbanuja 

A tutaj na srafe niestety klimat hejterski 

dawno temu 

Nie, ale balem się, że jak mi przeleje kase, to nagle policja albo Bank się zacznie interesować skąd taki przelew i mogę mieć problemy.

A mając 0 na koncie nic mi się nie stanie. Każdy sra na bezdomnego splukanego biedaka jak ja

Ja do niej zacząłem w grudniu zeszłego roku najeżdżać, jak mi ktoś na forum na nią najeżdżał i sruna a ja miałem zjazd po speedzie a w wigilię jeszcze litr wódki ojeebalem i mi niezla krzywa wjechała z Klaudiuszem 

W Polsce też bym wypił albo przyjebal coś i by mi odpieerdalalo i byśmy się pokłócili

Jak pisałem trzeźwy do niej to mnie kochała, a raz dwa piwka wypiłem i już ja zacząłem wkuurwiac haha. Masakra 

Dlatego teraz nie pije nie pale nie ćpam i trzymam się z dala od tych co to robią i mi dobrze 

5 minut temu, Zorin napisał:

Pewnie myślałeś że tak jak Mia Yuko  w Szwecji bedzie cie chciala na  organy sprzedac

A TA RUSKA KATJA TO NIE BYŁA MIA YUKO? PRZECIEZ ONE MIAŁY NIEMAL IDENTYCZNĄ HISTORIĘ OSOBISTĄ

OBYDWU FACET ZGINĄŁ NA MOTORZE X LAT TEMU, PRZYPADEG?

Katiuszka tu była z dwa tygi temu i napisała 3 posty, szkoda że miałem wtedy przerwę od kafe, to bym jej napisał, żeby wpadła do mnie i byśmy się spotkali i poprzytulali w namiocie i podglądali razem gwiazdy xD

7 minut temu, TREV0 napisał:

A TA RUSKA KATJA TO NIE BYŁA MIA YUKO? PRZECIEZ ONE MIAŁY NIEMAL IDENTYCZNĄ HISTORIĘ OSOBISTĄ

Pisała że to nie ona tylko jej koleżanka ze Szwecji

Edytowano przez Zorin

4 minuty temu, Textures napisał:

Katiuszka tu była z dwa tygi temu i napisała 3 posty, szkoda że miałem wtedy przerwę od kafe, to bym jej napisał, żeby wpadła do mnie i byśmy się spotkali i poprzytulali w namiocie i podglądali razem gwiazdy xD

Aż taka zdesperowana to ona nie jest. Poza tym pewnie ma faceta

Mnie koledzy Anglicy częstowali narkotykami albo stawiali piwo w pubię, a ja ze lubię mieć odmienne stany świadomości, to nie odmawiałem, ale katiuszke to wkuurwialo i nie mogliśmy się dogadać, jak byłem napruty 

No myślę, że chyba jest, a faceta to ona raczej nie ma, skoro kocha tylko swojego T, a ja byłem jego sobowtórem, dlatego chciala się ze mną spotkać i mnie w góry ściągnąć i żebym na Moto zaczął jeździć, żeby znowu przeżyła to co kiedyś ze swoim T xD 

Ale może się spotkała że świrem z Londynu, bo tam jakis.ja zagadywał, że są sobie przeznaczeni i chyba poleciała na to 

1 minutę temu, Textures napisał:

Mnie koledzy Anglicy częstowali narkotykami albo stawiali piwo w pubię, a ja ze lubię mieć odmienne stany świadomości, to nie odmawiałem, ale katiuszke to wkuurwialo i nie mogliśmy się dogadać, jak byłem napruty 

Przecież ty masz odmienne stany świadomości bez alko i narkotyków bo masz schizofrenie

Moj kumpel na innym forum ma odmienne stany świadomości, pisze mi że nachodzą go jakieś byty astralne czy stworzenia z innego wymiaru, haha

Ja takich jazd nie mam. 2 lata siedział w szpitalu w ogóle.szkoda mi go

Idę z nim popisać. Elo 

Edytowano przez Textures

15 minut temu, TREV0 napisał:

To ona na 100%

1 minutę temu, Konusek napisał:

To ona na 100%

I czego kłamiesz. To nie ona.

Edytowano przez Zorin

Katiuszka to mnie wkvrwila, bo do mnie żebym do jazz klubu się z nią spotkał, to ja no dobra 

I czekałem za nią dwie godziny, specjalnie dla niej poszedłem i nawet solówkę na perkusji zagrałem wtedy, a cały pub był zajeeebany ludzmi 

A ona coś potem kręciła że była i poznała jakiegoś zajeebiscie przystojnego faceta. Coś tam słyszała, że ktoś gra.

A kobieta do mikrofonu potem mówiła głośno moje imię jak skończyłem grać

Mój kumpel Anglik jeden mówił, że katiuszka to kłamczucha, a mój wspollokatoe, że pisałem z facetem, także no niestety

Miało być fajnie, a nie spotkała się z.sympatia xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować