Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Merlin Mongol

ogladaliscie lot na kukulczyk gniazdem?

Polecane posty

E tam, dużo fajniejsza była scena z psychiatryka w  filmie "12 małp".  Bohater grany przez Brusa Willisa, trafia do psychiatryka bo oszołomiony po podróży w czasie nie potrzebnie o tym opowiada, że się cofną w czasie by powstrzymać zagładę ludzkości, z którą zgodnie z ich przypuszczeniami stoi organizacja 12 małp. No i w tym psychiatryku siedzi waśnie (Brad Pitt) syn milionera i właśnie założyciel tej grupy.  Tyle tytułem wstępu 

Wracając do meritum to była tam świetna scena jak bohater grany przez Brada Pitta, chce wywołać zamieszanie i korzystając ze znajomości świrów z którymi siedzi po kolei odpala ich jednym słowem, gestem i każdy z nich momentalnie nakręca się na  swoje szaleństwo.  😉  

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

12 małp bardzo dobry film, ale musiałabym sobie go odświeżyć. 

Uważam, że bardzo dobry.  Natomiast lot nad kukułczym gniazdem to zupełnie nie moje klimaty nie mój krąg zainteresowań. 

4 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Uważam, że bardzo dobry.  Natomiast lot nad kukułczym gniazdem to zupełnie nie moje klimaty nie mój krąg zainteresowań. 

Rozumiem, mnie się podobały oba. 

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Rozumiem, mnie się podobały oba. 

Powiem, że psychiatryki nie bardzo się zmieniają, teraz tez każdy kto chce symulować chorobę psychiczną po pobicie na obserwacji rezygnuje z pomysłu 😉  

W temacie psychiatryków oglądałam ostatnio Ogród Luizy (polski, stary, nie słyszałam o tym filmie wcześniej) i był całkiem Ok. Nie może jakies wybitne arcydzieło ale wciągnęłam sie:)

Edytowano przez paprykarz szczecinski

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się