Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysio Kupa

Wydaje mi się, że Tadek Libed mógł mieć jakiś wylew

Polecane posty

po pierwsze tego nie da się sluchać, a walczyl jak lew o honor Darii xD a po drugie dzisiaj prawola z Iskrą pomylił xD

Edytowano przez Krzysio Kupa
  • Haha 2

3 minuty temu, Krzysio Kupa napisał:

a po drugie dzisiaj prawola z Iskrą pomylił xD

Też to widziałam, pogorszyło się mu.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

Tadek zdecydowanie musi się na ukraiński przerzucić, będzie mu łatwiej po wylewie zrozumieć 😄 

mokry sen widmoka

niestety dziadek zmarł po ciosie wazonem i nie ma kto krzysia na kolankach polonezem wozić 😉

To akurat dobrze o nim świadczy ze nie rozeznaje sie w tych świrach i wypadł z obiegu:) wam tez tego zycze 

Edytowano przez paprykarz szczecinski
  • Like 1

8 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

To akurat dobrze o nim świadczy ze nie rozeznaje sie w tych świrach i wypadł z obiegu:) wam tez tego zycze 

Nigdy się w niczym nie rozeznawał, w dodatku wciąż nie skleil ciągu przyczynowo-skutkowego odkąd zaczął grozić moderacji Michałem Brańskim i to ja mu ponoć cały czas zgłaszam konta do bana. 😂😂

Przed chwilą, Krzysio Kupa napisał:

Nigdy się w niczym nie rozeznawał, w dodatku wciąż nie skleil ciągu przyczynowo-skutkowego odkąd zaczął grozić moderacji Michałem Brańskim i to ja mu ponoć cały czas zgłaszam konta do bana. 😂😂

Rozeznawał rozeznawał:) 

a ty tez ładnie wtopiłeś ostatnio blokowaniem czego byłam świadkiem. Wiec twoje obietnice świętości tez można spokojnie dzielić na 8

10 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Rozeznawał rozeznawał:) 

a ty tez ładnie wtopiłeś ostatnio blokowaniem czego byłam świadkiem. Wiec twoje obietnice świętości tez można spokojnie dzielić na 8

Tak ladnie wtopiłem, że niczego nie blokowalem, a co więcej caly tydzien mnie tutaj nie było. 😄 

Przypominam również, że libed się kłócil pewnego razu z Klaudią, że nie jest Klaudią, bo wiedział lepiej. 😄 

• Haha 1

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Co tu się odwalało co? xD

Libed mial wylew, czyli pewnie nic nowego. 😄 

4 minuty temu, Krzysio Kupa napisał:

Przypominam również, że libed się kłócil pewnego razu z Klaudią, że nie jest Klaudią, bo wiedział lepiej. 😄 

Wtapia ale tez często trafia. Jak wszyscy tutaj

Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał:

Wtapia ale tez często trafia. Jak wszyscy tutaj

Nigdy nie trafia, ale żyj sobie w nieświadomości i absurdalnych teoriach tadeusza. 😄 Dziwne, że jeszcze Ci sie oczy nie otworzyły po tylu blamażach wszechwiedzącego ...a. 😄 

8 minut temu, Krzysio Kupa napisał:

Libed mial wylew, czyli pewnie nic nowego. 😄 

On ma naprawdę ciągle pod górkę. Zderzenie z tirem, wózek inwalidzki, a teraz jeszcze wylew. Może zróbmy jakąś zrzutkę przed świętami dla niego i jego narzeczonej 😄

8 minut temu, Krzysio Kupa napisał:

Nigdy nie trafia, ale żyj sobie w nieświadomości i absurdalnych teoriach tadeusza. 😄 Dziwne, że jeszcze Ci sie oczy nie otworzyły po tylu blamażach wszechwiedzącego ...a. 😄 

Blamaży było tyle ile i trafow wiec wiesz. Poza tym zgadywanki na Kafe to nie jest jakaś kluczowa dla mnie umiejetność u człowieka 😛

natomiast blokowanie z nicka i wpisanie sie z tekstem do pravvika, który jechał po Klaudiuszu z tekstem ‚skończył Sie twoj okres ochronny byku’ brzmi jednak jak ty:) ale zapewne znów sie myle 

2 minuty temu, Nadija* napisał:

On ma naprawdę ciągle pod górkę. Zderzenie z tirem, wózek inwalidzki, a teraz jeszcze wylew. Może zróbmy jakąś zrzutkę przed świętami dla niego i jego narzeczonej 😄

Bardzo zabawne Klaudiuszu. Czy ciocia niania byłaby dumna z tego jak wyewoluowałaś ?:)

10 minut temu, Krzysio Kupa napisał:

Ojej jaki Moon podniecony Libedem ☺️

Fajne w sumie w libedzie jest to, że nie jest typowym pryszczatym karaczanem obeznanych w forumkach a się wozi jak szeryf, lol 

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Bardzo zabawne Klaudiuszu. Czy ciocia niania byłaby dumna z tego jak wyewoluowałaś ?:)

Byłaby, bo bardzo zmieniłam się na lepsze.

4 minuty temu, Nadija* napisał:

On sobie sam sobie robi pod górkę, imo to próbuje się popisywać przed nie wiem kim, ale zawsze kończy się to sromotną porażką. 😄 

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Fajne w sumie w libedzie jest to, że nie jest typowym pryszczatym karaczanem obeznanych w forumkach a się wozi jak szeryf, lol 

Dumbo, to nie ty wystąpiłaś pośrodku w kamuflażu i peruce?

On sobie sam sobie robi pod górkę, imo to próbuje się popisywać przed nie wiem kim, ale zawsze kończy się to sromotną porażką. 😄 

Rozumiem ze powinnam zawierzyć bardziej tobie, dzieki ktoremu kazdy down tutaj nazywa mnie teraz tutka paryska;)

nie skorzystam 

Jestem teraz ładniejsza niż wtedy gdy byłam dzieckiem. Wiadomo też, że mądrzejsza i milsza dla otoczenia. Mnie po prostu wszyscy uwielbiają mhmm 😄

• Haha 1

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Rozumiem ze powinnam zawierzyć bardziej tobie, dzieki ktoremu kazdy down tutaj nazywa mnie teraz tutka paryska;)

nie skorzystam 

Wierzyć to można w boga, od libeda radzę żądać dowodów. 😄 A mnie ani ziębi ani grzeje w co wierzycie, ale trochę lipedzik zaczyna działać mi na nerwy swoją manią prześladowczą. 

4 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

nie skorzystam 

Jakie to ma znaczenie, nie przejmuj się - to tylko Kafe, tu każdy jest w jakiś sposób upoślеdzony.

• Haha 1

4 minuty temu, Nadija* napisał:

Jestem teraz ładniejsza niż wtedy gdy byłam dzieckiem. Wiadomo też, że mądrzejsza i milsza dla otoczenia. Mnie po prostu wszyscy uwielbiają mhmm 😄

A mogłabyś mi podarować na zimę 200sx-a, żebym mógł sobie jak za starych czasów podriftować. O tym jest zresztą ta piosenka Victorii Niro 

1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Jakie to ma znaczenie, nie przejmuj się - to tylko Kafe, tu każdy jest w jakiś sposób upoślеdzony.

No nie ma, zwłaszcza ze tego przydomku używa sekcja downow 😃

tak ze na spokojnie, jedynie lekko bawi gdy moon sprawca zamieszania tego i innych umoralnia na co mam otwierać oczy.

Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał:

Libed stoi na czele wszystkich czubów. Nikt normalny nie ma otwartych kart z profilami moderatorów czekając aż któryś się zaloguje "nieanonimowo" (to mu umyka) i zawsze jest to moderatorka6, która zresztą specjalnie to robi zapewne 😂😂😂 

A mogłabyś mi podarować na zimę 200sx-a, żebym mógł sobie jak za starych czasów podriftować. O tym jest zresztą ta piosenka Victorii Niro 

Jasne xD Tata niedługo kupi nowe auto 😀

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się