Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysio Kupa

Wydaje mi się, że Tadek Libed mógł mieć jakiś wylew

Polecane posty

5 minut temu, Krzysio Kupa napisał:

Wierzyć to można w boga, od libeda radzę żądać dowodów. 😄 A mnie ani ziębi ani grzeje w co wierzycie, ale trochę lipedzik zaczyna działać mi na nerwy swoją manią prześladowczą. 

To w takim razie odnieś sie do tego:

natomiast blokowanie z nicka i wpisanie sie z tekstem do pravvika, który jechał po Klaudiuszu z tekstem ‚skończył Sie twoj okres ochronny byku’ brzmi jednak jak ty:) ale zapewne znów sie myle

któremuż to użytkownikowi by wpadło do głowy bronic w ten sposób naszej pyzy z polskich dróg 😉 i jeszcze używać sformułowań typu okres ochronny. 😂

była jeszcze jedna wpadka i wtedy cisnąłeś coś Filipkowi w swoim stylu.

wiec wiesz wiarygodność twoja jest lekko zerowa 

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

jedynie lekko bawi

Najlepiej mieć to w trąbie i traktować Kafe jako zabawne urozmaicenie dnia - coś jak wizyta w wirtualnym zoo 😆

1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Najlepiej mieć to w trąbie i traktować Kafe jako zabawne urozmaicenie dnia - coś jak wizyta w wirtualnym zoo 😆

Wiadomo. Aktualnie na tym temacie kto inny jest niezdrowo podniecony 😛

2 minuty temu, Krzysio Kupa napisał:

Libed stoi na czele wszystkich czubów. Nikt normalny nie ma otwartych kart z profilami moderatorów czekając aż któryś się zaloguje "nieanonimowo" (to mu umyka) i zawsze jest to moderatorka6, która zresztą specjalnie to robi zapewne 😂😂😂 

A niech mu tam ziemia lekką będzie, jeśli tak lubi...

Świniak często próbuje podrabiać Moona. Też się raz nabrałam. Bo Moon akurat jest ostatni do blokowania, bo on lubi czytać te wasze dramy xD

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Świniak często próbuje podrabiać Moona. Też się raz nabrałam. Bo Moon akurat jest ostatni do blokowania, bo on lubi czytać te wasze dramy xD

Przede wszystkim gdybym wymyślił jakiś racjonalny powód do blokowania, to robiłbym to ze swojego nicku i się tego nie wypieral, bo niby po co. 😄 

1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał:

Przede wszystkim gdybym wymyślił jakiś racjonalny powód do blokowania, to robiłbym to ze swojego nicku i się tego nie wypieral, bo niby po co. 😄 

Wszyscy tutaj tacy honorowi, blokują jedynie pod nazwiskiem i peselem 😛😂

1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał:

Moja krew, ja też ze swojego nicku jak coś xD

• Haha 1

3 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Wszyscy tutaj tacy honorowi, blokują jedynie pod nazwiskiem i peselem 😛😂

Znam go już trochę i nie widziałam jeszcze żeby coś blokował.

Mi ta wiedza o prawitszkach nie imponuje, chyba za stara dopa jestem 

4 minuty temu, Nadija* napisał:

Moja krew, ja też ze swojego nicku jak coś xD

Jasne 😛 

a jak już tu jesteś to może pomożesz koleżance jeż, bo nie dociera do niej jak kiedys do ciebie ze Krzysio to kompletny mitoman 😃 tobie ktos pomogł, teraz czas na ciebie 

Krążą legendy od jednej kafeterianki kobiety pracującej że to Sebek a nie Tadek 😆

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Znam go już trochę i nie widziałam jeszcze żeby coś blokował.

Wiadomo w jakim klimacie sie wypowiesz jesli o chodzi o munka. Widziałaś sytuacje z blokiem? Twoja wiara w ludzi w kontekscie tego jak wywalane są potem twoje privy jest do zweryfikowania nie?

Podejrzewam że żadnych parek tu nie będzie oprócz wirtualnego zamulania i nie ma co srrac zarem 

8 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Wiadomo w jakim klimacie sie wypowiesz jesli o chodzi o munka. Widziałaś sytuacje z blokiem? Twoja wiara w ludzi w kontekscie tego jak wywalane są potem twoje privy jest do zweryfikowania nie?

Jaką sytuacje z blokiem? Znowu libed w szklanej kuli coś zobaczył? 😄 

8 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Nie chodzi o żaden klimat ani o to czy kogoś lubię czy nie, to było tylko stwierdzenie faktu.

9 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Blok widziałam ale muna tu nie widziałam z tydzień więc nie wiem skąd pomysł że to on.

Co śmiesznego jest w pisaniu o udarze lub o wózku inwalidzkim? Wszyscy w domu zdrowi? Bo standardowa procedura z taśmy od hrabiny gardzącej motłochem oraz pracą, która nazywa każdego upośledzonym (pytanie co tutaj porabia) jakoś da się przełknąć, ale udar i wózki? Ludzie leczcie się, bo sami potrzebujecie pomocy. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Co śmiesznego jest w pisaniu o udarze lub o wózku inwalidzkim? Wszyscy w domu zdrowi? Bo standardowa procedura z taśmy od hrabiny gardzącej motłochem oraz pracą, która nazywa każdego upośledzonym (pytanie co tutaj porabia) jakoś da się przełknąć, ale udar i wózki? Ludzie leczcie się, bo sami potrzebujecie pomocy. 

Tak, to zajebiscie zabawne, bo wszyscy nagle pokory po wylewie nabrali. Muniek, Figurski i pewnie wielu innych... lisa natomiast nic to nie nauczyła, jest jak libed 😄 

14 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie chodzi o żaden klimat ani o to czy kogoś lubię czy nie, to było tylko stwierdzenie faktu.

A jakie są fakty? Fakty jakie przedstawiłaś ze go trochę znasz i nie widziałaś. Pomijam jakie znaczenie w tym czy blokuje ma to ile go znasz.

a moje fakty są takie ze widziałam 2 różne dziwne sytuacje związane z blokowaniem i wtopa z tegoż bloku.

nie ma żadnych dowodow ze nie blokuje, nie ma tez ze blokuje ale były 2 dziwne sytuacje.

generalnie i tak mam na to wywalone. Ale argument ze ty kogos znasz to tutaj najmniejsze ma znaczenie bo znasz wiele osób które potem wywalają twoje dane i privy wiec raczej bym sie tym nie sugerowała 🙂 bo jakbys realnie sie na ludziach znała to takich sytuacji by nie było. Wiec o niczym twoje znanie kogos nie świadczy sorry winetu.

Edytowano przez paprykarz szczecinski

2 minuty temu, Krzysio Kupa napisał:

Tak, to zajebiscie zabawne, bo wszyscy nagle pokory po wylewie nabrali. Muniek, Figurski i pewnie wielu innych... lisa natomiast nic to nie nauczyła, jest jak libed 😄 

A co cię obchodzą celebryci, którym do pięt nie dorastasz? Znowu było pite? 🤦

11 minut temu, Еlciаа napisał:

Blok widziałam ale muna tu nie widziałam z tydzień więc nie wiem skąd pomysł że to on.

Wyjaśniłam wyżej skad pomysł, nie chce mi sie powtarzać.

to ze nie widziałaś kogos - no argument ostateczny naprawdę 😃

17 minut temu, 250GodzinTak napisał:

A pisanie o ułomności umysłowej Leżaka to już jest OK?

9 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

A jakie są fakty? Fakty jakie przedstawiłaś ze go trochę znasz i nie widziałaś. Pomijam jakie znaczenie w tym czy blokuje ma to ile go znasz.

a moje fakty są takie ze widziałam 2 różne dziwne sytuacje związane z blokowaniem i wtopa z tegoż bloku.

nie ma żadnych dowodow ze nie blokuje, nie ma tez ze blokuje ale były 2 dziwne sytuacje.

generalnie i tak mam na to wywalone. Ale argument ze ty kogos znasz to tutaj najmniejsze ma znaczenie bo znasz wiele osób które potem wywalają twoje dane i privy wiec raczej bym sie tym nie sugerowała 🙂 bo jakbys realnie sie na ludziach znała to takich sytuacji by nie było. Wiec o niczym twoje znanie kogos nie świadczy sorry winetu.

Kiedyś popełnił taki wpis, ze trzeba walczyć bronią przeciwnika i skoro go blokują to on też będzie blokował. Wyglądało, że pisał to całkiem serio. 

1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Kiedyś popełnił taki wpis, ze trzeba walczyć bronią przeciwnika i skoro go blokują to on też będzie blokował. Wyglądało, że pisał to całkiem serio. 

Ja szczerze mam na to wyyebane. Zanim ktos sie zacznie podniecać ze ja sie podniecam jakimiś śledztwami. Temat założył jaki założył i sie rzuca to tłumacze jak na to widze 😉

nie 1 nie ostatni raz przedstawia sytuacje nie tak jak wygladala realnie. 
Ale still wyrąbane jajca natomiast zakładając temat o Tadziu i jego pomyłkach no to muszę sprostować ze nie zawsze musza to być pomyłki i wszystko 😃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się