mk777 53 Napisano 12 godzin temu Człowiek tu nic nie kumie na tym dziwacznym forumie nim odpowiedzi przeczyta to treść już jest ukryta Bo słowa tu jak motyle i żyją krócej niż chwilę nim wpadną w twoje gały to mody już skasowały 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 11 Napisano 11 godzin temu The early bird gets the worm. 🪱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 62 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Icebound Harpy napisał: The early bird gets the worm. 🪱 Masz jakieś fotki z przedszkola? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 393 Napisano 11 godzin temu 31 minut temu, mk777 napisał: Człowiek tu nic nie kumie na tym dziwacznym forumie nim odpowiedzi przeczyta to treść już jest ukryta Bo słowa tu jak motyle i żyją krócej niż chwilę nim wpadną w twoje gały to mody już skasowały Oczy się moje powiększyły gdy twoje rymowanki zobaczyły Posłucham twej dawnej rady kolego i mych "wiersykóf" nie będzie ciągu dalszego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 53 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Baba napisał: Oczy się moje powiększyły gdy twoje rymowanki zobaczyły Posłucham twej dawnej rady kolego i mych "wiersykóf" nie będzie ciągu dalszego A ty już masz porządki na imieniny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 393 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, mk777 napisał: A ty już masz porządki na imieniny? A co konkretnie masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 53 Napisano 10 godzin temu 34 minuty temu, Baba napisał: A co konkretnie masz na myśli? Ty już wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 393 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, mk777 napisał: Ty już wiesz co Dawno ze sobą nie pisaliśmy, to nic nie wiesz. Czas nieuchronnie płynie do przodu. Ja już nie mam 30 lat jak w dniu gdy się pierwszy raz poznaliśmy W tym miesiącu nabędę (zgodnie z ustawą) prawa emerytalne. Stąd pomysł na avek. Pasuje też do imienia i jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 53 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Baba napisał: Dawno ze sobą nie pisaliśmy, to nic nie wiesz. Czas nieuchronnie płynie do przodu. Ja już nie mam 30 lat jak w dniu gdy się pierwszy raz poznaliśmy W tym miesiącu nabędę (zgodnie z ustawą) prawa emerytalne. Stąd pomysł na avek. Pasuje też do imienia i jest ja rzadko wpadam na to jakże zacne forum o kawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 53 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Baba napisał: Dawno ze sobą nie pisaliśmy, to nic nie wiesz. Czas nieuchronnie płynie do przodu. Ja już nie mam 30 lat jak w dniu gdy się pierwszy raz poznaliśmy W tym miesiącu nabędę (zgodnie z ustawą) prawa emerytalne. Stąd pomysł na avek. Pasuje też do imienia i jest dalej to samo miasto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 393 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, mk777 napisał: ja rzadko wpadam na to jakże zacne forum o kawie Jeśli nadal prowadzisz ten sam styl życia... to w ogóle mnie to nie dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 393 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, mk777 napisał: dalej to samo miasto? W czasie naszej znajomości raz zmieniliśmy miejsce zamieszkania. Dlaczego pytasz? I dlaczego akurat teraz, gdy mój chłop robi przymiarki do zakupu nowej nieruchomości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 53 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: I dlaczego akurat teraz, gdy mój chłop robi przymiarki do zakupu nowej nieruchomości. wtyki w skarbówce mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 393 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, mk777 napisał: wtyki w skarbówce mam Ja chyba prędzej dostanę zawału, niż na starość zaznam spokojnej starości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 393 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, mk777 napisał: dalej to samo miasto? A jak u ciebie? Plan zrealizowany? Studio w nowym mieście itd już jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach