Pierwszy knur RP 0 Napisano 7 godzin temu Chciecie zobaczyć kogo dupił tomasz z mojego awatara w Monako za kase zondacrypto :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy knur RP 0 Napisano 7 godzin temu voila się bawią ludzie za pieniądze gangusów a emeryci płacą myslac ze to dobry czlowiek respectmodels.com/en/direct-booking/aneta-1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy knur RP 0 Napisano 7 godzin temu jakby ktoś nie wierzył ocdn.eu/pulscms-transforms/1/db6k9kpTURBXy8wYzVhMzVkNjZjZGQ5MTk5ODlkNjk5NzVmNTExZTUyYy5wbmeSlQLNA6wAwsOVAgDNAkvCw94AA6EwBaExAaEzww Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 30 Napisano 7 godzin temu Babochlop nie patrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy knur RP 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Babochlop nie patrz jak dla knura to i tak niezla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 30 Napisano 7 godzin temu Może dla odmiany pięknego cyklu o naszym kraju napisałbyś o kimś z innej partii bo to już nudne i w ch⁷i stronnicze. A bynajmniej trzody nie brakuje u twojej elity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy knur RP 0 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, RitardModeracja napisał: Może dla odmiany pięknego cyklu o naszym kraju napisałbyś o kimś z innej partii bo to już nudne i w ch⁷i stronnicze. A bynajmniej trzody nie brakuje u twojej elity pisałem wielokrotnie a czasami tez bezpartyjne tematy byly ty po prostu pamietasz tylko te ktore uderzaja w twoich idoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pierwszy knur RP napisał: pisałem wielokrotnie a czasami tez bezpartyjne tematy byly ty po prostu pamietasz tylko te ktore uderzaja w twoich idoli. Zawsze używasz takich wielkich słów. Uspokój emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Pierwszy knur RP napisał: Chciecie zobaczyć kogo dupił tomasz z mojego awatara w Monako za kase zondacrypto ? Z zawiści się interesujesz życiem łóżkowym innych ludzi impotencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 649 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 godzin temu, big buu napisał: Z zawiści się interesujesz życiem łóżkowym innych ludzi impotencie? Raczej z ironii, bo ten grubas robi z siebie wielkiego katolika, moralny kompas i wzór Polaka. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto inkoguto 17 Napisano 24 minuty temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Raczej z ironii, bo ten grubas robi z siebie wielkiego katolika, moralny kompas i wzór Polaka. Odebrałam to tak, że Bicek impulsywnie poczuł knurzą solidarność Pewnie solidaryzuje się z tym wieprzem pod takim kątem, że rozumie, że tamten musi płacić za seks Bo inaczej tak głupi komentarz do tego, że się takim ludziom patrzy na ręce i rozlicza z moralnej hipokryzji oraz ewentualnych przekrętów finansowych, jest zupełnie niezrozumiały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto inkoguto 17 Napisano 21 minut temu 7 godzin temu, Pierwszy knur RP napisał: voila się bawią ludzie za pieniądze gangusów a emeryci płacą myslac ze to dobry czlowiek Trochę androgyniczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 649 Napisano 17 minut temu 6 minut temu, konto inkoguto napisał: Odebrałam to tak, że Bicek impulsywnie poczuł knurzą solidarność Pewnie solidaryzuje się z tym wieprzem pod takim kątem, że rozumie, że tamten musi płacić za seks Bo inaczej tak głupi komentarz do tego, że się takim ludziom patrzy na ręce i rozlicza z moralnej hipokryzji oraz ewentualnych przekrętów finansowych, jest zupełnie niezrozumiały. Zapewne tak, niejeden by chcial mieć takie atrakcje w Monaco zasponsorowane za free. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto inkoguto 17 Napisano 16 minut temu AI mówi, że ta agencja modelek jest podejrzewana o bycie agencją prostytutek, niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach