Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pierwszy knur RP

Z cyklu mój kraj taki piękny

Polecane posty

Może dla odmiany pięknego cyklu o naszym kraju napisałbyś o kimś z innej partii bo to już nudne i w ch⁷i stronnicze. A bynajmniej trzody nie brakuje u twojej elity

7 minut temu, RitardModeracja napisał:

Może dla odmiany pięknego cyklu o naszym kraju napisałbyś o kimś z innej partii bo to już nudne i w ch⁷i stronnicze. A bynajmniej trzody nie brakuje u twojej elity

pisałem wielokrotnie a czasami tez bezpartyjne tematy byly ty po prostu pamietasz tylko te ktore uderzaja w twoich idoli. 

Przed chwilą, Pierwszy knur RP napisał:

pisałem wielokrotnie a czasami tez bezpartyjne tematy byly ty po prostu pamietasz tylko te ktore uderzaja w twoich idoli. 

Zawsze używasz takich wielkich słów. Uspokój emocje 

1 godzinę temu, Pierwszy knur RP napisał:

Chciecie zobaczyć kogo dupił tomasz z mojego awatara w Monako za kase zondacrypto 😄 ?

Z zawiści się  interesujesz życiem łóżkowym  innych ludzi impotencie? 

5 godzin temu, big buu napisał:

Z zawiści się  interesujesz życiem łóżkowym  innych ludzi impotencie? 

Raczej z ironii, bo ten grubas robi z siebie wielkiego katolika, moralny kompas i wzór Polaka.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Raczej z ironii, bo ten grubas robi z siebie wielkiego katolika, moralny kompas i wzór Polaka.

Odebrałam to tak, że Bicek impulsywnie poczuł knurzą solidarność 😄 Pewnie solidaryzuje się z tym wieprzem pod takim kątem, że rozumie, że tamten musi płacić za seks 😉 Bo inaczej tak głupi komentarz do tego, że się takim ludziom patrzy na ręce i rozlicza z moralnej hipokryzji oraz ewentualnych przekrętów finansowych, jest zupełnie niezrozumiały. 

7 godzin temu, Pierwszy knur RP napisał:

voila

się bawią ludzie za pieniądze gangusów a emeryci płacą myslac ze to dobry czlowiek 😄 

Trochę androgyniczna 😎

6 minut temu, konto inkoguto napisał:

Odebrałam to tak, że Bicek impulsywnie poczuł knurzą solidarność 😄 Pewnie solidaryzuje się z tym wieprzem pod takim kątem, że rozumie, że tamten musi płacić za seks 😉 Bo inaczej tak głupi komentarz do tego, że się takim ludziom patrzy na ręce i rozlicza z moralnej hipokryzji oraz ewentualnych przekrętów finansowych, jest zupełnie niezrozumiały. 

Zapewne tak, niejeden by chcial mieć takie atrakcje w Monaco zasponsorowane za free.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się