Icebound Harpy 24 Napisano środa o 16:56 Dlaczego niektórzy wciąż mogą odpowiadać, podczas gdy ja nie mam dostępu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano środa o 16:59 Nie możesz wychodzić z tematu, jak już wyjdziesz to nie wejdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 673 Napisano środa o 17:22 25 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dlaczego niektórzy wciąż mogą odpowiadać, podczas gdy ja nie mam dostępu? Może rusz trochę mózgownicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 24 Napisano środa o 17:29 6 minut temu, Malowany napisał: Może rusz trochę mózgownicą. Możesz przestać za mną łazić, ochłapie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 673 Napisano środa o 17:30 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Możesz przestać za mną łazić, ochłapie? Jeszcze mi się nie znudziło. Cierpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano środa o 17:55 57 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dlaczego niektórzy wciąż mogą odpowiadać, podczas gdy ja nie mam dostępu? każdy może jak jest zablokowane to tylko dana strona (zazwyczaj ostatnia) - jak padnie wystarczająco dużo odpowiedzi i przewinie się na następną stronę to da się dalej pisać normalnie możesz odpowiedzieć z jakiejś wcześniejszej strony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 76 Napisano środa o 20:12 Jeśli jest zablokowana np. 3. strona, nadal można wchodzić na 1., 2., a nawet 4. stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach