Daniel86 77 Napisano piątek o 14:35 (edytowany) Witam. Był grudzień 2019 roku. Ja siedziałem przy komputerze na stronie głównej YouTube'a, aż tu nagle YT proponuje mi poniższą kompilację wietnamskiej muzyki Zachęcony liczbą wyświetleń, ja postanowiłem kliknąć, a to odmieniło moje życie, bo ja lubię tę muzykę do tej pory Edytowano piątek o 14:36 przez Daniel86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano piątek o 17:40 wole kuchnie wietnamską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 77 Napisano piątek o 19:04 1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał: To już nie muzyka z Mega Manów? Wcześniej deklarowałeś, że to jedyna, słuszna. Ja nadal uwielbiam muzykę z Mega Manów, a że to niby muzyka jedynie służna to było półżartem pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 114 Napisano sobota o 10:37 Zniszczysz sobie psyche czymś takim zobaczysz, bo to tak jakby wiertarka chodziła u sąsiada . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach