Sassy and Wicked 3 Napisano 7 godzin temu Ktoś jej zamknie w końcu japę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 7 godzin temu Kultura i klasa. W rzeczy samej. Nieheteronormatywna ktoro czeba szanować tak. Bo jest i zyje. Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Ktoś jej zamknie w końcu japę? Chciałam dać lajka ale ktoś zablokowal, więc idę spać. Słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 3 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chciałam dać lajka ale ktoś zablokowal, więc idę spać. Słodkich snów Wcześnie… szkoda, ja natomiast prędko nie zasnę, bo miałam drzemkę pomiędzy 17 a 20. Do usłyszenia, bye. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 3 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Kultura i klasa. W rzeczy samej. Nieheteronormatywna ktoro czeba szanować tak. Bo jest i zyje. Haa haa A ciebie w studni zapeklować. Haa ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: A ciebie w studni zapeklować. Haa ha. No i chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 7 godzin temu ty jestes taka serio gejowa to czemu opychasz sie kutaczami a farfeluna pewnie ci wali, no bicz pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 7 godzin temu Komu? Ty nie pyskuj tam misiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach