Lewak Nartycjusz Wyje 3 Napisano 13 godzin temu ZAPRASZAM DO DYSKUCJI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 5 Napisano 13 godzin temu Gentlemen first, zacznij od tego jak ty sie oświadczyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Lewak Nartycjusz Wyje napisał: ZAPRASZAM DO DYSKUCJI Pytasz bo nie wiesz jak to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 22 Napisano 13 godzin temu Za włosy i do jaskini 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 11 godzin temu co to za pytanie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Lewak Nartycjusz Wyje napisał: ZAPRASZAM DO DYSKUCJI W lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 10 godzin temu Na ambonie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 1 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Ovidio Lopez napisał: co to za pytanie? Pochwal się. Ciekawa jestem jak graze zaskoczyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Pochwal się. Ciekawa jestem jak graze zaskoczyles ktos ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: ktos ty? Babka Boni. Twoja ulubienica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 1 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: ktos ty? to jak się oświadczyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Babka Boni. Twoja ulubienica Zgłoszone do sprawy o nekanie i stalking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: to jak się oświadczyles a gdzie masz avka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Zgłoszone do sprawy o nekanie i stalking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: co takiego zrobiłaś? znowu ona ma zły humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 1 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W końcu obrałaś kierunek choroszcz. Dziękujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: co takiego zrobiłaś? znowu ona ma zły humor Nie mam zielonego pojęcia. Niedawno się zalogowałam. Kiedy babka ma dobry humor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam zielonego pojęcia. Niedawno się zalogowałam. Kiedy babka ma dobry humor? czasami ma, ale pewnie znowu łoi gołde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, SzloraWieczorna napisał: to jak się oświadczyles mam wrażnie że ze mnie szydzisz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 1 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam zielonego pojęcia. Niedawno się zalogowałam. Kiedy babka ma dobry humor? Gdy pozostajesz na ambonie bez zasięgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 1 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: mam wrażnie że ze mnie szydzisz.. Skoro tak to zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Gdy pozostajesz na ambonie bez zasięgu Zawsze mam zasięg i wstaje prawą nogą. Do widzenia i zabieram dywan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Skoro tak to zegnam jajobajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach