Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
JeździecBezFiuta

Partia Grzegorza Brauna na 3 miejscu w najnowszym sondażu 💪🇵🇱🇵🇱🇵🇱

Polecane posty

Palade policzył mandaty wg średniej sondażowej z przeliczaniem każdego okręgu z osobna (czyli najdokładniej) bo gazety liczą ogólnokrajowo, co daje duży czynnik błędu 10/15 mandatów.

Wyszło, że PiS i Konfa = 231 mandatów, czyli większość, do tego dodać Brauna i jest bardzo silna koalicja prawicowa.

• Like 1

A w tym sondażu co podajesz, to najlepsze, że cała lewaczarnia pod progiem wyborczym, Tusk bez koalicjanta. xD

• Like 1

2 minuty temu, _RC+ napisał:

Palade policzył mandaty wg średniej sondażowej z przeliczaniem każdego okręgu z osobna (czyli najdokładniej) bo gazety liczą ogólnokrajowo, co daje duży czynnik błędu 10/15 mandatów.

Wyszło, że PiS i Konfa = 231 mandatów, czyli większość, do tego dodać Brauna i jest bardzo silna koalicja prawicowa.

piss to se mozesz dodawac do wiezienia, tam gdzie miejsce tego wojennego syjonistycznego kryminalu 

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Pomijajac różne kontrowersje ze strony Brauna itd. Poważnie chcecie, żeby Polską rządziła partia wyznaniowa? 

mordo jak chce zajeebac ten kraj jak robaka, o co ty mnie pytasz? 

7 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Pomijajac różne kontrowersje ze strony Brauna itd. Poważnie chcecie, żeby Polską rządziła partia wyznaniowa? 

Vox Populi.

Wszystko zależy od układu foteli w przyszłym Sejmie. Może być tak, że wystarczy koalicja PiS + Konfederacja, a może być tak, że szable Brauna będą nieodzowne.

Podobnie jak aktualna koalicja rządząca, która de facto, nie mogła pozwolić sobie na luksus nie włączania postkomunistów, pokroju Czarzastego, w poczet szerokiej formacji, tak by zapewnić stabilną większością sejmową.

Edytowano przez _RC+

2 godziny temu, JeździecBezFiuta napisał:

coś pięknego

Na Kremlu też na pewno są zadowoleni 😄 

No dobrze, Braun to Braun, wszyscy go znają. Ale kto jeszcze jest w jego ugrupowaniu? Nie pamiętam, który komentator to mówił, ale w pełni się z nim zgadzam. Braun może kandydować w jednym konkretnym miejscu. A kim zapełni listy wyborcze w całej Polsce? To będą albo jakieś nołnejmy, albo oszołomy. Czy wtedy wyborca rzeczywiście zagłosuje na tę partię? Jeśli jest tu jakiś jego wyborca, niech napisze jaki w ogóle jest program partii. Bo ja wiem tylko tyle, że za Brauna lepiej nie palić świeczek.

po tym jak kibola wybrali nic mnie juz w tym kraju nie zdziwi. patola sie rozrasta to i wyniki sa jakie sa

2 godziny temu, _RC+ napisał:

marzy ci sie zamordyzm i dyktatura do tego wyjscie z eu 😄

nie prosciej sie przeprowadzic do rosji tam masz to czego chcesz i nie musisz czekac. obwod kaliningradzki niedaleko

9 minut temu, Caryca z kawusią napisał:

No dobrze, Braun to Braun, wszyscy go znają. Ale kto jeszcze jest w jego ugrupowaniu? Nie pamiętam, który komentator to mówił, ale w pełni się z nim zgadzam. Braun może kandydować w jednym konkretnym miejscu. A kim zapełni listy wyborcze w całej Polsce? To będą albo jakieś nołnejmy, albo oszołomy. Czy wtedy wyborca rzeczywiście zagłosuje na tę partię? Jeśli jest tu jakiś jego wyborca, niech napisze jaki w ogóle jest program partii. Bo ja wiem tylko tyle, że za Brauna lepiej nie palić świeczek.

braun nie dostanie się do żadnego sejmu bo zdążą go prawomocnie skazac do tego czasu wiec o niego bym sie nie martwił

nic nie stoi na przeszkodzie zeby rozprawy odbywaly sie nawet dzien po dniu sady wszystkei odraczaja o tyle samo zeby isc wg kolejneosci zeby ich nie ukarali za opieszalosc ale dla brauna powinni zrobic wyjatek i wyrok w tydzien za miesiac druga instancja i temu panu dziekujemy

wina brauna jest oczywista nagraly go kamery, ratuje go tylko obserwacja psychiatryczna, w przeciwnym razie wyrok szybko zapadnie jesli szybko wniosa akt oskarżenia

15 minut temu, Caryca z kawusią napisał:

Ludwiczek I Jaszczur do europarlamentu 🙂

11 minut temu, IV Knur RP napisał:

marzy ci sie zamordyzm i dyktatura do tego wyjscie z eu 😄

nie prosciej sie przeprowadzic do rosji tam masz to czego chcesz i nie musisz czekac. obwod kaliningradzki niedaleko

Vox Populi. Ja mam tylko jeden skromny głos... To miliony zadecydują jak ułożą się szable w Sejmie.  Nie jest tajemnicą, że osobiście wyborcą Brauna nie jestem.

Edytowano przez _RC+

3 minuty temu, _RC+ napisał:

Vox Populi. Ja mam tylko jeden skromny głos... To miliony zadecydują jak ułożą się szable w Sejmie.  Nie jest tajemnicą, że osobiście wyborcą Brauna nie jestem.

no pisze ze coraz wiecej patoli to i glosow wiecej. poinni glosowac tylko ci ktorzy placa podatki to nagle by sie okazalo ze pis i braun maja po 5%

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się