Icebound Harpy 43 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Bardzo ją lubię … tatuś nie ocenia, jest wyrozumiały…. Zwężę czekoladę przywiezie , piwo lubię z nim wypić mężczyzna mojego życia… cieszę się, że mam tateZzzz nie każdemu jest to daneZzz nie każdemu.~dlatego kocham i wspieram, kocham moich rodzicieli. Tatuś zna moje sekrety bo jest moim powiernikiem. Edytowano 7 godzin temu przez Icebound Harpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JeździecBezFiuta 1 Napisano 7 godzin temu To on cię nauczył picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 1 godzinę temu Dziwne ci tata puszczał piosenki. Już pomijając, że ta muzyka bardziej do tańca, a nie usypiania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 50 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Icebound Harpy napisał: Bardzo ją lubię … tatuś nie ocenia, jest wyrozumiały…. Zwężę czekoladę przywiezie , piwo lubię z nim wypić mężczyzna mojego życia… cieszę się, że mam tateZzzz nie każdemu jest to daneZzz nie każdemu.~dlatego kocham i wspieram, kocham moich rodzicieli. Tatuś zna moje sekrety bo jest moim powiernikiem. A ty kiedy swoją będziesz do snu kołysać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 12 minut temu Wstawać, a nie spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 37 Napisano 11 minut temu 58 minut temu, _RC+ napisał: A ty kiedy swoją będziesz do snu kołysać? A Ty jesteś jeszcze zajęty czy już koniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 50 Napisano 6 minut temu (edytowany) 5 minut temu, darkromance napisał: A Ty jesteś jeszcze zajęty czy już koniec? No, końca nie widać Edytowano 6 minut temu przez _RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepełnoszczupły Leszek 0 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: No, końca nie widać Uważaj, bo łysa ostrzy sobie na ciebie swój jędrny 70-letni tyłeczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach