Icebound Harpy 50 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Nie kazda rodzi w wieku 13 lat jak ty moja droga. Niedługo prawnuków się doczekasz ze strony syna W wieku 13 lat to nawet się nie całowałam. Ale u ciebie inne praktyki jak rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: W wieku 13 lat to nawet się nie całowałam. Ale u ciebie inne praktyki jak rozumiem. Całowanie nie ma nic do rzeczy w poczęciu bękarta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 12 godzin temu Palec mi sie zmarszczył jak rodzynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 50 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Całowanie nie ma nic do rzeczy w poczęciu bękarta. Coś przecież o tym wiesz - wierzę więc na słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: Palec mi sie zmarszczył jak rodzynka Było nie trzymać w odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 13 Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, mr_Kumpir napisał: chcecie coś zmienić ? wincyj kafeterii i serduszek 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Było nie trzymać w odbycie I biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: I biały 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 11 godzin temu Mokry plaster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: wincyj kafeterii i serduszek Więcej inb i udawanych milionerów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 35 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Więcej inb i udawanych milionerów Salowa w 2026-2030 idziemy po milion ile jesteś gotowa utopic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Salowa w 2026-2030 idziemy po milion ile jesteś gotowa utopic Chyba milion starych złotych. Znajdź pracę i wtedy ponegocjować możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 0 Napisano 11 godzin temu 28 minut temu, mr_Kumpir napisał: I biały Od owsików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 11 godzin temu ale macie skojarzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 11 godzin temu Bo ty tu nie pasujesz bo nie masz skojarzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 42 Napisano 11 godzin temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: możemy po co klikasz tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: po co klikasz tematy? Bo tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 42 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bo tak... tez idz sie spowiadac za to klikanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: tez idz sie spowiadac za to klikanie Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Sam się wyspowiadaj. Chyba wiesz z czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, mr_Kumpir napisał: hołdy wungla i tradycyjny podział obowiązków Hałdy Chyba mieszkasz w regionie, gdzie mieszka dużo Hanysów z dziada pradziada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 10 godzin temu Ja mam marzenie na przyszly rok, poznac ludzi utalentowanych, ktorzy potrafia grac na instrumentach lub spiewac i z ktorymi sobie razem posluchamy muzyki, a potem pogramy muzyke razem i sie zatracimy wszyscy w tym co gramy i co slyszymy ale ciezko spotkac ludzi, z ktorymi mozna nawiazac jakis kontakt i czuc chemie grajac muzyke, ale cuda sie zdarzaja, moze mi sie poszczesci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Maka paka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 10 godzin temu no kiedys mialem takich kolegow, ze sluchalismy muzyki razem i nam sie te same piosenki podobaly, a potem bierzemy instrumenty i gramy jakis kawalek, ktory trwa 4 minuty, a my z tego robimy 20 minut i improwizujemy, bo nam sie melodia podoba i w ogole, ahh to bylo by cos chyba bym sie poplakal ze szczescia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Kocham3lcie napisał: Ja mam marzenie na przyszly rok, poznac ludzi utalentowanych, ktorzy potrafia grac na instrumentach lub spiewac i z ktorymi sobie razem posluchamy muzyki, a potem pogramy muzyke razem i sie zatracimy wszyscy w tym co gramy i co slyszymy ale ciezko spotkac ludzi, z ktorymi mozna nawiazac jakis kontakt i czuc chemie grajac muzyke, ale cuda sie zdarzaja, moze mi sie poszczesci w Trójmieście by ci się podobało bo tu sporo takich znam paru dj i muzyków różnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: w Trójmieście by ci się podobało bo tu sporo takich znam paru dj i muzyków różnych Z gay klubów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach