Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu u salowej sobie na perkusji nie pogram, bo ona tam spi z mezem i bedzie ze halas, poza tym mieszka w malej klitce i sie tam nie zmiesci zestaw perkusyjny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Na widok twego hełmofonu. Adoptuj go do trójkąta z buniom Może ty go przygarnij? Narąbałaś się ostatnio i pisałaś, że nie masz gdzie mieszkać. A Gina napisała, że urodziłaś się w 1970 roku i oddałaś córkę.... Chcesz o tym pogadać bełkoczący projekcie? Powtarzam - Ja cię nie zaczepiam, to ty łazisz o obrażasz. Weź leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Ona ma 3 domy i powiedziała że jeden ci przepisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ładne łóżko i dodatki. Ogólnie śliczna dziewczyna i często nadmieniająca, że u kogoś sprząta, chłopak często wpada w gniew. Ciekawe co u niej Wszystko dobrze u Niej jest jeszcze ładniejsza niż kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu a skad ty szczerbaty mozesz wiedziec co u agatki, pewnie ja na instragramie stalkujesz stalkerze, co bo watpie, ze macie kontakt ze soba, po tym co jej zrobiles ze srunem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Leszek Czarny napisał: Pozdrawiamy nimfetke : SKRIN ZROBIONY TY KNURZE JE.BANY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu ale ja nie chce mieszkac w Polsce, bo u salowej nie ma sauny parowej i basenu, a tutaj mam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Może ty go przygarnij? Narąbałaś się ostatnio i pisałaś, że nie masz gdzie mieszkać. A Gina napisała, że urodziłaś się w 1970 roku i oddałaś córkę.... Chcesz o tym pogadać bełkoczący projekcie? Powtarzam - Ja cię nie zaczepiam, to ty łazisz o obrażasz. Weź leki I co w związku z powyższymi faktami? Może mam może nie mam może pije a może nie. Jesteśmy równolatkami a ty mi wiek wypominasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu haha szczerbaty robi skriny i wali konia do tego jak jego przyjaciele obrazaja jego ukochana nimfette xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: SKRIN ZROBIONY TY KNURZE JE.BANY A co ci konie przeszkadzają zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu mozecie mi zalatwic salke wytlumione pomieszczenie w wielkiej brytanii i zestaw perkusyjny kupic, jesli chcecie byc dobroczyncami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu konie to bardzo piekne stworzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie napisał: ale ja nie chce mieszkac w Polsce, bo u salowej nie ma sauny parowej i basenu, a tutaj mam xD Teraz się na nartach jeździ, a sauna może być później 🪟 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu ja ci nie wierze szczerbaty, bo wszystko co piszesz, to klamstwa i ci nie wierze i nie musisz mi sie tlumaczyc ogolnie to szczerbaty ty jeebana kuurwo wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 13 Napisano 9 godzin temu Patataj Patataj: pędzi nimfette w siną dal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: I co w związku z powyższymi faktami? Może mam może nie mam może pije a może nie. Jesteśmy równolatkami a ty mi wiek wypominasz? Salowa ma 47 a ty 55 lat Edytowano 9 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: I co w związku z powyższymi faktami? Może mam może nie mam może pije a może nie. Jesteśmy równolatkami a ty mi wiek wypominasz? Starsza jesteś ode mnie i to sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Leszek Czarny napisał: Patataj Patataj: pędzi nimfette w siną dal... Będziesz zgłoszony na policję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Salowa ma 48 a ty 55 lat 7 lat no to rzeczywiście przepaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu ja mam kolege na irc, ktory mieszka w Finlandii w Helsinki i pisze, ze tam jest raj na Ziemi xD chetnie bym sie tam wybral, poplywal sobie gdzies w jeziorze przy jakims finskim lesie, a potem wbil do sauny finskiej na outdoorze i sie wygrzal z fajnymi finkami wow xD mozna sobie pomarzyc, tak jak o lezeniu na plazy z mloda fajna laska w bikini i sobie lezymy razem xD a dookola zywej duszy niezla strone internetowa ostatnio znalazlem, jak fotografowie robia fotki pieknym dziewczynom i kobietom, i niektore miejsca na Ziemi sa przepiekne jak sa fotki pieknych dziewczyn na tle morza i zachodu slonca, to cos niesamowitego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Będziesz zgłoszony na policję Ihaaa prrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: 7 lat no to rzeczywiście przepaść 8 bo salowa rocznik 78 a ja już z 2026 jej dodałem rok. Edytowano 9 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: 8 bo zapomniałem że salowa rocznik 78 a ja już z 2026 jej dodałem rok Zgłoszone do dzielnicowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Ihaaa prrrr skrin zrobiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu nie kozacz tak szczerbaty, bo ja ciebie i salowa zglosze na policje i do prokuratury za stalking w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Zgłoszone do dzielnicowego A ty na komende w Olsztynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu no i co ze sobie robisz skriny, i co ci to da? jak i tak juz nigdy nie popiszesz z nimfette, bo bedziesz sie bal odezwac albo bedziesz gnil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: 7 lat no to rzeczywiście przepaść Więcej starsza... Oddychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu odczep sie od wieczornej szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu starsze sa fajne im starsza tym lepsza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach