Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu Ciekawe czy teraz bedzie blok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu Najpiękniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu haha do tego niesamowicie inteligentna i super mila i uprzejma xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kocham3lcie napisał: haha do tego niesamowicie inteligentna i super mila i uprzejma xD To wszystko prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu no dawno z tak fajna i mila dziewczyna tutaj nie pisalem, wszystkie mnie obrazaja i mnie zniewazaja, jakies gienie klaudiusze i inne salowe, a Nimfetka ostatnio tutaj wpadla, i byla dla mnie taka mila i uprzejma, ze to naprawde niesamowita i wspaniala dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kocham3lcie napisał: no dawno z tak fajna i mila dziewczyna tutaj nie pisalem, wszystkie mnie obrazaja i mnie zniewazaja, jakies gienie klaudiusze i inne salowe, a Nimfetka ostatnio tutaj wpadla, i byla dla mnie taka mila i uprzejma, ze to naprawde niesamowita i wspaniala dziewczyna Bo nie pamiętała co jej zrobiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu nigdy jej nic nie zrobilem, za to ty jej duzo glupot na mnie nagadales, tak jak katiuszce dlatego od ciebie odbily i od roku 0 kontaktu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kocham3lcie napisał: nigdy jej nic nie zrobilem, za to ty jej duzo glupot na mnie nagadales, tak jak katiuszce dlatego od ciebie odbily i od roku 0 kontaktu xD na szczęście są skriny https://imgbox.com/4HAvnwGj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu mysle, ze te skriny nic nie zmienia, i nimfette dalej mnie bedzie lubila xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu haha smieszny ten tekst xD albo jak pisalem o nimfetce, ze jest oblesna, to raz tutaj wpadla i sie smiala ze mnie i popisalismy chwile xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcie napisał: haha smieszny ten tekst xD albo jak pisalem o nimfetce, ze jest oblesna, to raz tutaj wpadla i sie smiala ze mnie i popisalismy chwile xD To musiał być podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu to nie byl podszyw, mysle, ze nimfetke te moje teksty o niej rozsmiesza tylko, jak pisalem ,ze jest kosmitka i mnie jeszcze bardziej polubi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: to nie byl podszyw, mysle, ze nimfetke te moje teksty o niej rozsmiesza tylko, jak pisalem ,ze jest kosmitka i mnie jeszcze bardziej polubi xD Wie że jesteś ciężko chory psychicznie i jest wyrozumiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu ty jestes jeszcze bardziej chory, ja przynajmniej cos ciekawego robie w zyciu, a ty calymi dniami tutaj gnijesz a do tego ja moge nimfetke przeprosic i mi wybaczy, a ty wieczorna kiedy przeprosisz z nimfetka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kocham3lcie napisał: ty jestes jeszcze bardziej chory, ja przynajmniej cos ciekawego robie w zyciu, a ty calymi dniami tutaj gnijesz a do tego ja moge nimfetke przeprosic i mi wybaczy, a ty wieczorna kiedy przeprosisz z nimfetka? Nigdy nie przeproszę wieczornej Ciekawe co takiego robisz oprócz srania do rzeki i seksu z chłopami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu chodze grac muzyke z muzykami na miescie i mlodym laskom sie podoba jak gram, bo same do mnie podbijaja i mi dziekuje za gre, i mowia, jak dobrze gram albo jaki utalentowany jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepełnoszczupły Leszek 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: chodze grac muzyke z muzykami na miescie i mlodym laskom sie podoba jak gram, bo same do mnie podbijaja i mi dziekuje za gre, i mowia, jak dobrze gram albo jaki utalentowany jestem xD a potem idziesz ze swoim groupies do namiotu i uprawiacie sex xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu z jazz klubu troche mam daleko do namiotu, ale dziewczyny z plywalni moglbym zaprosic na nocne ogladanie gwiazd xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kocham3lcie napisał: chodze grac muzyke z muzykami na miescie i mlodym laskom sie podoba jak gram, bo same do mnie podbijaja i mi dziekuje za gre, i mowia, jak dobrze gram albo jaki utalentowany jestem xD Na wykopie pisali że grasz w gay klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu (edytowany) no i co ze gay klub, bycie gejem to nic zlego ja mialem kilku przyjaciol gejow w Polsce i Anglikow, i to bardzo fajni ludzie xD nie uwazam, ze gey to cos zlego na pewno fajniejsi sa geje od hetero, bo z nikim sie tak z nikogo nie usmialem jak z gejow xD. a muzyki z gejami tez sie slucha zajeebiscie xD hetero to wlasciwie sa nudziarze Edytowano 4 godziny temu przez Kocham3lcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: no i co ze gay klub, bycie gejem to nic zlego ja mialem kilku przyjaciol gejow w Polsce i Anglikow, i to bardzo fajni ludzie xD nie uwazam, ze gey to cos zlego na pewno fajniejsi sa geje od hetero, bo z nikim sie tak z nikogo nie usmialem jak z gejow xD. a muzyki z gejami tez sie slucha zajeebiscie xD hetero to wlasciwie sa nudziarze No pewnie że nie e końcu jesteś jednym z nich, a w Polsce w Kaliszu dawałeś im duuupy na dworcu i miałeś ksywę Wacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu sam sobie to wymysliles szczerbaty, chyba za duzo lekow bierzesz na leb i ci sie juz myli prawda z rzeczywistoscia xD lecz sie typie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 13 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, Niepełnoszczupły Leszek napisał: a potem idziesz ze swoim groupies do namiotu i uprawiacie sex xD Klaudiusz ty świnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) sraudiusz do spania, bo jutro na msze rano nie wstaniesz, a w poniedzialek do pracy zaspisz i cie stary z chaty wyjeebie xd Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach