Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzynio Kupka

Musicie falować jak Fagata jeżeli chcecie być pożądane przez facetów

Polecane posty

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Madziula zamiast pierogi lepić to nam temat usunela 😛

Doigra się w końcu i znowu przez tydzień nie wejdzie jak kilka banów dostanie

A ja zaraz spadam na pływalnię i mam zamiar dzisiaj cały dzień relax w sauna parowa/fińska i aerobik w basenie i popływam może

A wieczorem wejde do sklepu i sobie nakupuje jedzenia i zjem mniam mniam kolację w lesie, tak

Przed chwilą, Kocham3lcie napisał:

A ja zaraz spadam na pływalnię i mam zamiar dzisiaj cały dzień relax w sauna parowa/fińska i aerobik w basenie i popływam może

A wieczorem wejde do sklepu i sobie nakupuje jedzenia i zjem mniam mniam kolację w lesie, tak

Cześ srylnik

Ciekawe czy madzialena postawi bota na czas świat czy osobiscie będzie pełnić dyżur na Kafe. Dla gawiedzi żadna różnica 😛

4 minuty temu, Kocham3lcie napisał:

Znowu idziesz na tzw. jumę 

• Haha 1

8 minut temu, Kocham3lcie napisał:

Zgłoszone. Za tą rzekę ci nie daruję, obejsrańcu. 

• Haha 1

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Zgłoszone. Za tą rzekę ci nie daruję, obejsrańcu. 

A Trzaskowskiemu wybaczyłaś? 😂

Chodzisz ciągle na te baseny i się gapisz na cycki aż cię wezmą za jakiegoś zboka i zamkną, zobaczysz xD

na nic sie nie gapie

a jak wroce do namiotu to bede sobie sluchal muzyki i napieerdalal w pady treningowe xD. sciagnalem sobie kilka niezlych dyskografii

wczoraj sobie odpalilem jeden album i poszedlem na spacer, to jedna piosenka mi tak wpadla w ucho, ze sie zakochalem xD

ciekawe czy dzisiaj znowu cos uslysze

fajnie jest sobie ponapieerdalac w pady treningowe sluchajac muzyki. w piatek bylem wieczorem na basenie, tak po 20 i fajne foczki w bikini byly xD. a ja potem wrocilem do namiotu i sobie taki czysty i swiezy trenowalem, ale mi dobrze w tym lesie jest xD

czesc Krejzi kochana, ostatnio ogladalem niezly filmik jak graja muzyke, i mi sie wokalistka bardzo spodobala ;D. fajnie wyglada, ladnie sie usmiecha i fajnie tanczy pod koniec, haha 😄 

duzo kobiet jak wchodzi na saune to maja w doopie czy sie gapie czy nie, sa w swoim swiecie xD

1 minutę temu, Kocham3lcie napisał:

czesc Krejzi kochana, ostatnio ogladalem niezly filmik jak graja muzyke, i mi sie wokalistka bardzo spodobala ;D. fajnie wyglada, ladnie sie usmiecha i fajnie tanczy pod koniec, haha 😄 

My tutaj nie otwieramy szemranych linków z youtube, a poza tym ona wygląda (ta z materiału) jak Bella Ramsey 😜

Tak Elcia oczywiscie, ze ogolona, a jakby inaczej xD

ja mam na androidzie fajna appke, ze sobie szukam filmikow na jutube i od razu mam opcje sciagniecia, i wybieram sobie jaki format czy mp3 mp4 i jaki bitrate. spoko aplikacja 😜

niedlugo sobie chyba duzo klipow z live koncertow posciagam

fajnie, ze umiem grac na instrumencie, to sprawia duzo radosci czlowiekowi, granie muzyki xD

Edytowano przez Kocham3lcie

25 minut temu, Szpinak napisał:

Madziula zamiast pierogi lepić to nam temat usunela 😛

Możesz założyć swój. A temat wyklikała twoja koleżanka od motłochu i doktoratu 😅

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Ważne że klata ogolona. ;pp

Obrzydliwie to wygląda 😌🤦

26 minut temu, Krzynio Kupka napisał:

Doigra się w końcu i znowu przez tydzień nie wejdzie jak kilka banów dostanie

Mam cały czas nick i jakoś żadnego punktu karnego na tym koncie 😄Moon to ty? 🤦

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Obrzydliwie to wygląda 😌🤦

Łysa klata to jest to. 🤟🏻

• Haha 1

Gole klate pod prysznicem, mam dobra golarke firmy bulldog, zaplacilem za nia 15 funtow i ta golarka pamieta jeszcze czasy namiotu i jak co drugi dzien golilem sobie glowe na 0 w lesnej rzece xD

a wklady 4 kosztuja 8 funtow

teraz mam dlugie wlosy, bo sobie zapuszczam. i dobre kosmetyki. szampon do wlosow 18 funtow kosztuje mala buteleczka, odzywka tak samo xD

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Łysa klata to jest to. 🤟🏻

I jeszcze może całkiem łyse jaja 😅

Przed chwilą, Kocham3lcie napisał:

Gole klate pod prysznicem, mam dobra golarke firmy bulldog, zaplacilem za nia 15 funtow i ta golarka pamieta jeszcze czasy namiotu i jak co drugi dzien golilem sobie glowe na 0 w lesnej rzece xD

a wklady 4 kosztuja 8 funtow

teraz mam dlugie wlosy, bo sobie zapuszczam. i dobre kosmetyki. szampon do wlosow 18 funtow kosztuje mala buteleczka, odzywka tak samo xD

Żadna odżywka i sauna nie przykryje twojego obłędu w oczach 🙂

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Żadna odżywka i sauna nie przykryje twojego obłędu w oczach 🙂

Twojej martwoty w spojrzeniu także nie. 

Zapytaj kogokolwiek, łysa hotko. 😀

sama masz obled w oczach, salowa

ja jestem muzykiem i zajeebiscie gram na instrumencie xD ten obled i choroby psychiczne to czesc mnie 😄 . normalni ludzie tak dobrze nie graja jak ja, a mnie angielki, ktore widzialy jak gram mowia, ze jestem zajeebiscie utalentowany xD

Wiem, że to źle myśleć o kimś nieładnie, ale wiem też, że dla niej to czysta karma za podłość. I powiem, że niezwykle się cieszę, jak będzie tkwić sama w święta (matka i siostry nie chcą znać za związek z Bunią), a najjaśniejszym punktem Świąt będzie Wigilia w kołchozie, którą już przeżywa (jak co roku, ten kołchoz, czy inny) 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się