Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 7 godzin temu Co kalekie samice patologii zapominajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Co kalekie samice patologii zapominajom Hhttps://www.tiktok.com/@efewissie/video/7579315431052528903 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Bleee ale brzydki facet z krzywą szczęka a jej nie widać Edytowano 7 godzin temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 7 godzin temu Masz coś na tiktokowym feedzie innego niż karyniska i sebixy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: Bleee ale brzydki facet z krzywą szczęka a jej nie widać Zauważyłem dawno tę prawidłowość, że jak męski facet zrobi se dziary, no to wygląda OK, ale w tym samym momencie jak pinduś zrobi sobie identyko wzorki, to zupełnie odwrotny efekt... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, _RC+ napisał: Zauważyłem dawno tę prawidłowość, że jak męski facet zrobi se dziary, no to wygląda OK, ale w tym samym momencie jak pinduś zrobi sobie identyko wzorki, to zupełnie odwrotny efekt... No pinduś ze smetnymi oczkami, jeszcze dziecko i te włoski na żel, do nauki a nie karynom dziedzi robic... Edytowano 7 godzin temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, _RC+ napisał: Masz coś na tiktokowym feedzie innego niż karyniska i sebixy? Hhttps://vm.tiktok.com/ZNR2mPa5K/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, uśpionaZzz napisał: H Marnuje się... mogłaby spokojnie na karate się zapisać i walić z półobrotu jak Chuck Norris. Edytowano 7 godzin temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 7 godzin temu Cholera tiktok.... I potem taki millenials nie potrafi się skupić dłużej niż pół minuty....skasowac to gie w Pisdu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: problemy z psychika nie zaleza od wygladu kazdy moze je miec co za tym idzie kazdy moze miec tatuaz Oj zgadzamy się tu na wielu płaszczyznach, zgadzamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dr Mario napisał: Cholera tiktok.... I potem taki millenials nie potrafi się skupić dłużej niż pół minuty....skasowac to gie w Pisdu... Dokładnie, też uważam że powinno się tego tiktoka wyłączyć, tak jak Albania to zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 7 godzin temu Co tam jest ciekawego? Półminutowe dziunie i ich dzióbki albo lysy Włoch który myśli że jest mistrzem karate czy jakaś postacią z dragon balla leżak jak możesz to oglądać i żyć ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 10 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Dr Mario napisał: Cholera tiktok.... I potem taki millenials nie potrafi się skupić dłużej niż pół minuty....skasowac to gie w Pisdu... A ty jesteś millenials? A na takiego młodzieniaszka sie kreowales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 6 godzin temu Jak tam leci? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 53 Napisano 6 godzin temu Nie mam siły aby żyć a tym bardziej na inby z choroszczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, _RC+ napisał: Marnuje się... mogłaby spokojnie na karate się zapisać i walić z półobrotu jak Chuck Norris. to jest facet, boje siehttps://www.tiktok.com/@szeptemorgazmow/video/7581833280413109526 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: to jest facet, boje sie O kurde, faktycznie. Chłopak śląski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Szpinak napisał: A ty jesteś millenials? A na takiego młodzieniaszka sie kreowales Ja w latach dziewięćdziesiątych nie jak ty czy magda jeszcze za prl a millenials to 2000r plus więc nie millenials na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Nie mam siły aby żyć a tym bardziej na inby z choroszczo Też mi się nie chce angażować w forumowe inby, fronty, zgody, kosy... xD za stary już jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Też mi się nie chce angażować w forumowe inby, fronty, zgody, kosy... xD za stary już jestem. Ja sie przebodzcowalam i bez metalowego pręta nie podchodz ale poczytać mogę jak się napjerdalajo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 6 godzin temu Ja też jeszcze za PRL urodzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: Ja w latach dziewięćdziesiątych nie jak ty czy magda jeszcze za prl a millenials to 2000r plus więc nie millenials na szczęście Ja jestem technicznie milenialsem (urodzeni od 1980-1995) a po 1996 roku to Gen-Z czyli zoomerzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, _RC+ napisał: Ja jestem technicznie milenialsem (urodzeni od 1980-1995) a po 1996 roku to Gen-Z czyli zoomerzy. Znam też podział boomerzy - zoomerzy. Co do milenialsów to sobie ustaliłem własną definicję a fakt że oficjalna jest zdaje inna To jestem millenialsem . :D A chodziło mi o nazwijmy to pokoleniem tiktoka i tu bym postawił na górną granicę 20 do 25 lat. Czyli połączenie dorastających dzieci i młodzieży i upowszechnianiem mediów społecznościowych. Tiktok to jak na razie ostatnia faza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dr Mario napisał: Znam też podział boomerzy - zoomerzy. Co do milenialsów to sobie ustaliłem własną definicję a fakt że oficjalna jest zdaje inna To jestem millenialsem . :D A chodziło mi o nazwijmy to pokoleniem tiktoka i tu bym postawił na górną granicę 20 do 25 lat. Czyli połączenie dorastających dzieci i młodzieży i upowszechnianiem mediów społecznościowych. Tiktok to jak na razie ostatnia faza. Hmm... no w sumie moje roczniki bardziej preferują YT i dłuższe treści, a młodsi ode mnie, jak zauważasz do 25 lat już krótkie, bardziej lekkie i odmóżdżające... Jedno jest pewne, postępuje ta choroba cywilizacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 6 godzin temu Pisała że ma brzydkie stopki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 6 godzin temu Haha ja muszę troche w basenie potrenować niedługo aeroby i te sprawy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, uśpionaZzz napisał: Bleee ale brzydki facet z krzywą szczęka a jej nie widać Laska powinna tak dbać o samca pieszczoty a tutaj piszom sam se ogól jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, uśpionaZzz napisał: Bleee ale brzydki facet z krzywą szczęka a jej nie widać Moja siostra tak dba o szwagier ucz się gdy za darmo ciebie kierujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Moja siostra tak dba o szwagier ucz się gdy za darmo ciebie kierujom Kto zablokował ten świąteczny temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kto zablokował ten świąteczny temat? Nie wiem to chciałem wkleic plaskiej H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach