_RC+ 60 Napisano 1 godzinę temu Jest jeszcze w edycji z Fluxboxem jako GUI, nigdy nie testowałem, ale ponoć jeszcze lżejszy niż XFCE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Japan 1 Napisano 18 minut temu (edytowany) 51 minut temu, _RC+ napisał: Jest jeszcze w edycji z Fluxboxem jako GUI, nigdy nie testowałem, ale ponoć jeszcze lżejszy niż XFCE Miałem ten Fluxbox na Antix i był dosyć spartański. Ale 250 mb ram brał na starcie. Narazie potestuje xfce, podobno jest leszcze niż w Mint Edytowano 16 minut temu przez Japan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Japan 1 Napisano 12 minut temu *lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 5 minut temu 11 minut temu, Japan napisał: Miałem ten Fluxbox na Antix i był dosyć spartański. Ale 250 mb ram brał na starcie. Narazie potestuje xfce, podobno jest leszcze niż w Mint Lepsze od Cinamona jest XFCE pod tym względem, że da się je mocno modyfikować, zmieniać wygląd okien, paska - jest sporo możliwości, w Cinnamonie też są oczywiście, ale bardziej limitowane, a XFCE można poszaleć, jest sporo tutoriali na YT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach