Icebound Harpy 67 Napisano 9 godzin temu Haaa haaa…….. ucisz sie ..: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 67 Napisano 9 godzin temu Zgodnym być…. Z naturą … liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 67 Napisano 9 godzin temu Nikt nie zobaczy. Nikt nie oceni, nikt się NIE DOWIE …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 67 Napisano 9 godzin temu Rozmowy z samym sobą są .. uzdrawiające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modek 0 Napisano 9 godzin temu pijesz w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modek 0 Napisano 9 godzin temu a nie czekaj jakiej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 5 Napisano 9 godzin temu Życie jest trudne, ten kto ma wszystko to tego nie docenia jeszcze by cię najchętniej zarąbał siekierom tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modek 0 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Japan napisał: masz zwidy pijaczko on jest trzezwy od malenkosci: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 9 godzin temu Zdechnij w końcu i szczerbaty tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 8 godzin temu Szczerbaty wyzywa innych od pijaczek, a sam leżał zachlany na działce po piwach, gdy Andrzej rypal go w czoko cała noc, a rymcyl i srun walili konia do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 8 godzin temu Szczerbaty wampirzy ... z Lyszkowic, twoja stara to pijaczka i współczuję jej, że wysrala na ten świat takiego kleszcza xD. Ugryzles Nimfetke frajerze i przez ciebie zachorowała na boreliozę haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 725 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Icebound Harpy napisał: Haaa haaa…….. ucisz sie ..: Kto da radę jak nie my. Usunięty został temat i nie wiem, co Pokraka napisała.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 725 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Japan napisał: że jesteś łysa alkoholiczka xD Dzwonimy do Łyszkowic do księdza. Czy w parafii nędza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modek 0 Napisano 7 godzin temu tu siedza sami menele i menelice glosujacy na pis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dzwonimy do Łyszkowic do księdza. Czy w parafii nędza Kupon do zabki jutro wygasa trzeba iść coś kupić Zaakceptowali mi transakcje bezcenne chwile teraz czekam na kupon 50zl do allegro do 31 grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 725 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kupon do zabki jutro wygasa trzeba iść coś kupić Zaakceptowali mi transakcje bezcenne chwile teraz czekam na kupon 50zl do allegro do 31 grudnia Nie chodzę do żabki. Zamówiłam jedną paczkę i jutro będzie. Aha w Wigilię wszystko zamknięte, więc jutro zrób sobie zakupy. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie chodzę do żabki. Zamówiłam jedną paczkę i jutro będzie. Aha w Wigilię wszystko zamknięte, więc jutro zrób sobie zakupy. Tak Wejdź w apke allegro, moje allegro u góry, smart bonusy i tam masz 10zl do zabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 725 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Wejdź w apke allegro, moje allegro u góry, smart bonusy i tam masz 10zl do zabki Nie mam czegoś takiego. Tylko monety i - 30 złotych na zakupy. Jakiś kupon w Allegro Pay, ale nie mam tego aktywnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu W moje allegro wchodzisz po lewej w allegro smart smart bonusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam czegoś takiego. Tylko monety i - 30 złotych na zakupy. Jakiś kupon w Allegro Pay, ale nie mam tego aktywnego Hhttps://postimg.cc/1f4RbjD3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam czegoś takiego. Tylko monety i - 30 złotych na zakupy. Jakiś kupon w Allegro Pay, ale nie mam tego aktywnego Ja mam 2x 10 do zabki i 2x 50% do kik muszę zobaczyć do kiedy trzeba wykorzystać wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 20 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: W moje allegro wchodzisz po lewej w allegro smart smart bonusy Też mam w zakładce Smart! Bonusy Nie wiedziałam o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie chodzę do żabki. Ja tylko w niedzielę lub po tyton ale gdy są bony to tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 725 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja tylko w niedzielę lub po tyton ale gdy są bony to tesz Elka zainspirowała mnie kawą z Żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 228 Napisano 7 godzin temu Latte machiato z cukru trzcinowym polecam. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modek 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Latte machiato z cukru trzcinowym polecam. ahhhh nie ma to jak sproszkowane paznokcie guuwno hindusa z biharu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: cukru trzcinowym polecam Ciotka tym slodzi ja kupiłem 3 slodziki za cenę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu Teraz najlepiej majom emeryci i samotne matki na papierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 228 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Teraz najlepiej majom emeryci i samotne matki na papierze Jesteś samotną matką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 43 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jesteś samotną matką? Mnie nie stać na cukier czciniwy ani kawy w żabce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach