darkromance 56 Napisano 14 godzin temu Nie uprawiam seksu przed ślubem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu od dawania pupy to jestes ty szczerbaty schizolu xD andrzejowi idz dac doopy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu uprawiasz z kolegami i ze swoim chlopakiem bylym xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 14 godzin temu Teraz już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu wlasnie, ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, darkromance napisał: Nie uprawiam seksu przed ślubem. to bierzemy ślub ja jestem gotowy, zanim będziesz miała 40 lat i przekroczysz 100 kg to zróbmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu (edytowany) ciebie szczerbaty stara nie wypusci z meliny a co dopiero pozwoli ci slub brac XDD jestes ubezwlasnowolniony przez stara hahah Edytowano 14 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 14 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 14 godzin temu 18 minut temu, darkromance napisał: Nie uprawiam seksu przed ślubem. Bo faceci nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 14 godzin temu 21 minut temu, Kocham3lcie:) napisał: uprawiasz z kolegami i ze swoim chlopakiem bylym xD Klaudiusz Klaudiusz na dwa baty i dla brata i dla taty xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu haha klaudiusz robi loda kolegom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 14 godzin temu Obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu nie wcale obrzydliwe, ty kochasz robic loda pravikowi bedziesz ssac jak pojeebana, gdy sie ohajtacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu klaudiusz klaudiusz na dwa baty i dla brata i dla taty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał: nie wcale obrzydliwe, ty kochasz robic loda pravikowi bedziesz ssac jak pojeebana, gdy sie ohajtacie xD Będzie musiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 14 godzin temu Z dópy do ust Nasza Klaudia ma spust xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu na szczescie ty sie szczerbaty nie hajtniesz z klaudiuszem, bo ci stara nie pozwoli xD do tego jestes chory na leb i musisz sie leczyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu miss kelifornia vel knur ty lubisz na dwa baty tak jak klaudiusz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu twoja stara biora na dwa baty swiniak vel miss kelifornia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu klaudiusz na szczescie sie brzydzi lodow i toba tez sie brzydzi szczerbaty i swiniak xD dobrze, ze was nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 14 godzin temu Ok bym pisał z flagowca ale gruba z moderacji czuwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu mnie jakas KLAUDIA obserwuje albo NOWY ciekawe co to za zglaszamy spamy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 14 godzin temu Ja bym nie chciał penetrować Klaudiusza bo tam na wiosce u niej nie mają dostępu do wodociągów i Klaudiusz się nie myje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu a nie wiem, w sumie to nie chce mi sie obrazac klaudiusza, bo kiedys jak to robilem, to potem zniknela, a ja plakalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu pisze o lodach, bo wiem, ze jak sie klaudiuszowi powie rob loda to ona sie obrazi, bo to zniewaga XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 13 godzin temu na wykop zglosilem konto do kasacji i juz tam nie wracam stad tez odejde niedlugo, bo siedze gdzie indziej z kumplami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Kocham3lcie:) napisał: a nie wiem, w sumie to nie chce mi sie obrazac klaudiusza, bo kiedys jak to robilem, to potem zniknela, a ja plakalem xD To niech W Y P I E R D A L A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 13 godzin temu a co ci zrobil klaudiusz knur, ze ja obrazasz? bo wolalaby skoczyc na tory, niz sie hajtnac z toba? a moze zazdroscisz pravikowi, ze z nim wezmie slub, a nie z toba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 13 godzin temu klaudia nie jest nasza, ona nie jest moja, niestety ja takim szczesciarzem jak pravik nie jestem, klaudiusz jest jego, a nie moja czy twoja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Kocham3lcie:) napisał: a co ci zrobil klaudiusz knur, ze ja obrazasz? bo wolalaby skoczyc na tory, niz sie hajtnac z toba? a moze zazdroscisz pravikowi, ze z nim wezmie slub, a nie z toba xD Nie lubię niekulturalnych osób to wystarczy A ty weź pigułkę i W Y P I E R D A L AJ stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach