jebiec 1 Napisano 7 godzin temu ja mialem czworokat z matka, siostra i ciotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Szpinak napisał: On ma tez multikonto TREVO Jeszcze z banderowcem piątkę przybijesz i widzisz jak wspólny wróg jednoczy taka to godność wasza. I nie będzie ci przeszkadzało jakie przydomki ci nadał bynajmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, Szpinak napisał: To bicu pisał? jeszcze sam siebie lajkuje? to dlatego ciagle broni Ścierwoka. Dramat Bo Klaudiusz tak napisał? Skąd pomysł że ja blokuje skrzynki? oczywiście wiesz w co chcesz lecz jak wierzysz Klaudiuszowi to powodzenia w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 6 godzin temu Jeebal pies wrocławskiego kundla sruna, do końca życia będę jeebal psa pieerdolonego, niech zdycha ta jeebana kuurwa B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 6 godzin temu Sorry nie chcę obrazac psów Srun to ani pies ani kundel To coś znacznie gorszego. Nawet nie szczur xD. Może kleszcz albo tasiemiec PIEERDOLONY xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Szpinak napisał: On ma tez multikonto TREVO A na YouTube mam konto CzepekVEVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 6 godzin temu Was też jeebal pies wszystkich, srun Przemek z Wrocławia to jeebana kanalia, nielepsza niż szczerbata kuurwa z Łyszkowic Haaa tfu na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: Bo Klaudiusz tak napisał? Skąd pomysł że ja blokuje skrzynki? oczywiście wiesz w co chcesz lecz jak wierzysz Klaudiuszowi to powodzenia w życiu Bicu i takie numery? A łyżka na to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 6 godzin temu Was też jeebal wszystkich kundel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 6 godzin temu Mnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu Przecież sam to napisales lol 2 godziny temu, Dr Mario napisał: Ok bym pisał z flagowca ale gruba z moderacji czuwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Dr Mario napisał: Bo Klaudiusz tak napisał? Skąd pomysł że ja blokuje skrzynki? oczywiście wiesz w co chcesz lecz jak wierzysz Klaudiuszowi to powodzenia w życiu *wierz słownik mi znowu spłatał figla językowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Przecież sam to napisales lol Oczywisty żart Wierząc Klaudiuszowi nie szkodzisz mi tylko sobie. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu I czemu akurat ja blokuje wszystkim skrzynki Klaudiusz wymyśla głupoty Tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dr Mario napisał: Oczywisty żart Wierząc Klaudiuszowi nie szkodzisz mi tylko sobie. Powodzenia Tak wpadka z trevo tez była żartem itd ja tobie zycze powodzenia w dalszym bronieniu największego odpada tego forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: I czemu akurat ja blokuje wszystkim skrzynki Klaudiusz wymyśla głupoty Tyle Wcale nie ma żadnej blokady , bo do mnie też pisała że ma bloki, a później si3 śmiała że odblokowałem skrzynk3 która nie miała bloka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Chooy kogo jakieś skrzynki w ogóle i blokady, jaa pieerdole, kiedy wy w końcu zdechniecie? Edytowano 6 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: Tak wpadka z trevo tez była żartem itd ja tobie zycze powodzenia w dalszym bronieniu największego odpada tego forum Trevo to nie on, np trevo zawsze jest dla mnie miły a bicu już niekoniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Świrmoki i swiniaki weźcie się zgłoscie do doktora siengele po zastrzyk z ołowiu i benzyny B) Edytowano 6 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Bicu to fałszywy dwulicowiec, chora kreatura na mózg Jak najdalej od takich bo to kłamca, jak srun albo szczerbaty wampir Edytowano 6 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Trevo to nie on, np trevo zawsze jest dla mnie miły a bicu już niekoniecznie. Typowe dla bica. Nowa na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Bicu najpierw się przymila do Klaudiusza, pisze mi że lizalby jej farfelune, a teraz znowu kazi teksty, a potem się złamas wypiera i pierrdoli, że nic takiego nie pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu Jeszcze dodaj ze jak go znasz to by tego nie zrobił ja byłam świadkiem jak mu sie nicki ryply wiec sorry Elcia lepiej popierdz sobie ze swirmo zamiast te śledztwa prowadzić z taka argumentacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 6 godzin temu 7 godzin temu, Kocham3lcie napisał: A ja bym sobie pojechał nad morze i sobie wskoczył do wody i poszedł na spacer wodny, ale bym odleciał pozdrawiam znad morza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ja już nie mam cierpliwości na te swiniaki, bice, sruny, praviki, rymcymy, dumbo, bo to fałszywe wszystko jest, dlatego jeebac ich Edytowano 6 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Haha byłem w Kornwalii rok temu i się kąpałem tam, ale woda była słona Niedługo sobie do bajorka wskoczę, jak nie będzie tyle błota. Tam też mam kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Szpinak napisał: Tak wpadka z trevo tez była żartem itd ja tobie zycze powodzenia w dalszym bronieniu największego odpada tego forum A ja ci życzę powodzenia w lizaniu kłamliwej kaczpy, która klamala, kłamie i kłamać będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Mam basen ogólnie, i dzisiaj byłem rano i jutro też idę, ale to nie to samo co zimna woda albo niekończące się niebo i widok plaży ahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 6 godzin temu zjesz moje guuvno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dr Mario napisał: A ja ci życzę powodzenia w lizaniu kłamliwej kaczpy, która klamala, kłamie i kłamać będzie Ja niczego nie liże i nigdy jej nie broniłam. Ty bronisz dna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach