Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Klamca to ty jesteś swiniak i zdechnij w końcu A o Klaudiuszu musisz zapomnieć, bo ona bierze ślub z Przemkiem pravikiem. Klaudiusz do niego pojedzie i pozna się z jego mama, a potem salowa z księdzem proboszczem udziela im ślubu xD Edytowano 11 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 6 Napisano 11 godzin temu (edytowany) haha mnie to rozwalilo na jednym temacie niedawno jak bicu najpierw sie dopraszal o focie od Klaudii ona ignor i po czasie sie obsrrał i zaczał pisac ze to ono smierdzi w ogole jakby jej nie bylo i zostal sobie gadajac sam do siebie, jakie te goscie maja wahania nastrojow cyklu uj wie czego xd Edytowano 11 godzin temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu Może swiniak okres ma jak baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: haha mnie to rozwalilo na jednym temacie niedawno jak bicu najpierw sie dopraszal o focie od Klaudii ona ignor i po czasie sie obsrrał i zaczał pisac ze to ono w ogole jakby jej nie bylo gadajac do siebie jakie te goscie maja wahania nastrojow cyklu uj wie czego xd Przecież to typowa cecha bica ta chwiejność. Po mnie tez jechał jak po łysej (hehe) kobyle , oststnio jakos milszy. Piszą mu ze ma bordera z jakiegos powodu tak do poki miał to samo raz simpowanie raz hejty i do wielu innych typu jakies czepki ale weteranka Elcia nie zauwazyla wiec uznajmy sprawę za niebyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Kocham3lcie:) napisał: Klamca to ty jesteś swiniak i zdechnij w końcu A o Klaudiuszu musisz zapomnieć, bo ona bierze ślub z Przemkiem pravikiem. Klaudiusz do niego pojedzie i pozna się z jego mama, a potem salowa z księdzem proboszczem udziela im ślubu xD A ty zagrasz na perkusji za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu Dla mnie może zdechnąć bicu frajer jeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: ale weteranka Elcia nie zauwazyla wiec uznajmy sprawę za niebyła Przecież ja nie pisalam jaki jest bicu, dla mnie tez jest raz miły a raz po mnie próbuje jechać, napisałam tylko ze nick TREVO jest nie jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu Scat premium czyli scat z filmikiem z tworzenia Filmik jest z całości tworzenia, czas może się wahać pomiędzy 10 a 20 sekund Zdjęcie mniej więcej odnosi się do porcji którą byś dostał i jest zobrazowaniem jaką będzie mieć kupa konsystencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 11 godzin temu 39 minut temu, Get Out napisał: Jeszcze z banderowcem piątkę przybijesz i widzisz jak wspólny wróg jednoczy taka to godność wasza. I nie będzie ci przeszkadzało jakie przydomki ci nadał bynajmniej. Ten już robi projekcje swoich dziecinnych strategii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu Smaruj się dniami i nocami Ja to uwielbiam Po zakupie tej oferty otrzymasz dwa moje filmy na których smaruję się swoim gówienkiem Chcę byś i Ty się nim wysmarował Otrzymasz ode mnie solidną porcję bo aż 5 słoików 5 porannych zrzutów dla Ciebie A dla lepszej zabawy 2 butelki 0,85l mojego moczu do polania się nim achhhhh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu Krasnal jest chyba bardziej zyebany niż widmoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Przecież ja nie pisalam jaki jest bicu, dla mnie tez jest raz miły a raz po mnie próbuje jechać, napisałam tylko ze nick TREVO jest nie jego. Tak nie jego, argumentując ze jest dla ciebie miły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Krasnal jest chyba bardziej zyebany niż widmoki Jest popjerdolony na maxa ale przynajmniej jego intelekt nie oscyluje wokół zera. Tępy degenerat to jednak najgorsze combo w mojej prywatnej opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu Ja pieerdole dzisiaj rano byłem na saunowaniu i jest mi tak gorąco, że zaraz nie wytrzymam Chce mi się bardzo wskoczyć do lodowatej wody gdzieś pod chmurką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu (edytowany) kawior kupka alternatywki Kawior wcinaj deebilu Edytowano 11 godzin temu przez jebiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Tak nie jego, argumentując ze jest dla ciebie miły Dobra więc źle napisałam, po prostu poznaje że to nie on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Szpinak napisał: Ja niczego nie liże i nigdy jej nie broniłam. Ty bronisz dna Wierzysz kłamczuchowi, która wyzywała cię od dzifek. Powodzenia. Ja się nie podpisuje pod słowami innych osób do ciebie bo niby z jakiej racji. Nie moja sprawa Edytowano 11 godzin temu przez Dr Mario Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Kłamczuch to ty jesteś swiniaku pieerdolony, ty ciągle tutaj obrażasz innych, fajfusie pieerdolony Edytowano 11 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Jest popjerdolony na maxa ale przynajmniej jego intelekt nie oscyluje wokół zera. Tępy degenerat to jednak najgorsze combo w mojej prywatnej opinii. Poyeb to poyeb. Tylko ten ze szczątkowym iq ma się za lepszego od degenerata a to iluzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu grafik walenia konia Czat erotyczny to ja decyduje kiedy i czy w ogóle dojdziesz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Szpinak napisał: Jest popjerdolony na maxa ale przynajmniej jego intelekt nie oscyluje wokół zera. Tępy degenerat to jednak najgorsze combo w mojej prywatnej opinii. Wkleja filmiki ze świniami i teraz wkleja opisy z majtkomatu, gdzie tu widzisz intelekt? Edytowano 11 godzin temu przez Еlciаа 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu ocena małego pindola Czat erotyczny na twoim miejscu wstydziłabym się ściągać majtki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu Narcyz to degenerat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu masz małego? musisz zapłacić. Patronat frajerzy z małą faja nie mogą opuścić tej oferty bez zapłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu Dobra wez zdechnij w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu Spermo paczka Dwie Gumki po seksie Czysta sperma z dwóch wystrzałów Sperma po dwóch lodach (Możliwe poszerzenie oferty o samą ślinę, piss, więcej spermy, pisz śmiało!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu chrupiąca przekąska - paznokcie pięknej kobiety Inne perwersje kolekcja moich obciętych paznokci, coś pysznego do pochrupania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 11 godzin temu parmezan ze stópek Inne perwersje pyłek ze stopek idealny do posypania makaronu przed podaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Swiniak nie dawno mi groził, że do mnie przyjedzie mnie szukać hahaha frajer Tak samo Darek Mostowiak z Poznania że przyjedzie i mnie znajdzie jeśli chce xD i żeby mnie zajeebal Tak samo te wszystkie rymcyle, praviki, sruny przemki z Wrocławia też mi wpierfdola hahaha Co za smutni ludzie Edytowano 11 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach