Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
darkromance

Fajny makeup ona zawsze robi

Polecane posty

5 minut temu, Dr Mario napisał:

Wierzysz kłamczuchowi, która wyzywała cię od dzifek. Powodzenia. 

Ja się nie podpisuje  pod słowami innych osób do ciebie bo niby z jakiej racji. Nie moja sprawa 

Ale ja jej nie wierze tylko zanim to napisała sam napisales ze nie będziesz pisał z flagowca !

jesli to był zart to wiedz ze bardzo specyficzny, taki nie za śmieszny i nie za zrozumiały ze to niby nie ty 

6 minut temu, Szpinak napisał:

Jest popjerdolony na maxa ale przynajmniej jego intelekt nie oscyluje wokół zera. 
Tępy degenerat to jednak najgorsze combo w mojej prywatnej opinii.

Ty też jesteś dziwna. Oczekujesz ode mnie jakichs deklaracji potępienia za słowa innych osób do ciebie lub i nie do ciebie, a sama bierzesz strone tępej hejterki, która wyzywala cię od dzifek napuszczona przez muna. Masz ty jakaś godność czy jednak jest ona na poziomie twojego narzeczonego, który się podniecił bo NAPISAŁEM ZDANIE CAPSLOKIEM. 

• Thanks 1

6 minut temu, SzloraWieczorna napisał:

Poyeb to poyeb. Tylko ten ze szczątkowym iq ma się za lepszego od degenerata a to iluzja

Niby tak ale to forum jest takim śmietniskiem ze kazdy już tak obniżył loty ze bardziej sie nie da. Pewnie uznaje sam przed soba ze jest zabawny itd.

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Niby tak ale to forum jest takim śmietniskiem ze kazdy już tak obniżył loty ze bardziej sie nie da. Pewnie uznaje sam przed soba ze jest zabawny itd.

Wątpię. Jego to jara raczej. Jak to psychola

Przed chwilą, Dr Mario napisał:

Ty też jesteś dziwna. Oczekujesz ode mnie jakichs deklaracji potępienia za słowa innych osób do ciebie lub i nie do ciebie, a sama bierzesz strone tępej hejterki, która wyzywala cię od dzifek napuszczona przez muna. Masz ty jakaś godność czy jednak jest ona na poziomie twojego narzeczonego, który się podniecił bo NAPISAŁEM ZDANIE CAPSLOKIEM. 

Masz problem z tym braniem stron. Ostatnio twoja jedyna argumentacja do bronienia Scierwoka to było a moon coś tam a Klaudiusz coś tam. A co mnie obchodzi moon? Czy ja chodze i go tłumacze? Jestem jego ameba? Wysyłam mu wagine? Nie rozumiem dlaczego mam sie wypowiadać za moona.

• Haha 1

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

Wątpię. Jego to jara raczej. Jak to psychola

No pewnie sie przecpal. Ale ma chwile olśnienia. 

baby w internecie guuwna sprzedaja a chlopy to kupuja i zjadaja i to ja jestem degeneratem bekunia 

16 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ten już robi projekcje swoich dziecinnych strategii 😄

Tobie tylko dziedzi w głowie zboku terenowy 😆 

Nie moja wina ze nie jest aż tak tępy jak ścierwok prymitywny i zdarzy mu sie napisać coś zabawnego np tłumaczyć na śląski babie mój post do niej 😛

jest cpoonem jest chuujem przegiął pale wielokrotnie i wielokrotnie wylałam na niego sporo szamba za to co robił. 
Ale wypraszam sobie takie relatywizowanie teraz, bo to nie ja wysyłam mu nagie foty tylko kolezanka której dane wywalił.

wiec szukaj se innych do terapii i morałów bo to jakis absurd 

żeście sie wszyscy łbami z gonadami powymieniali tutaj z tym relatywizowaniem wszystkiego, za dużo patologii i wam sie w główkach już miesza albo jednak taka indolencja umysłowa 

Edytowano przez Szpinak

No nie wiem w sumie mi krasnal nic nie zrobił, nigdy nie pisał na mój temat takich chorych rzeczy jak rymcyle, salowe, świrmoki, libedy, sruny, przemki z Wrocławia i lyszkowic, dumbo i klaudiusze też trochę, ich najbardziej nienawidzę 

2 minuty temu, Szpinak napisał:

Masz problem z tym braniem stron. Ostatnio twoja jedyna argumentacja do bronienia Scierwoka to było a moon coś tam a Klaudiusz coś tam. A co mnie obchodzi moon? Czy ja chodze i go tłumacze? Jestem jego ameba? Wysyłam mu wagine? Nie rozumiem dlaczego mam sie wypowiadać za moona.

No piszesz że mam jakieś konta i blokuje skrzynki amebie.

Dobra. Finito. Wierz w co chcesz. Mi to nie zmienia życia ani trochę . 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Tobie tylko dziedzi w głowie zboku terenowy 😆 

Raczej tobie. Już ci się mózg załączył w naprawdę prozaicznej sytuacji. Zaraz zaczniesz pewnie szukać dzieci na fejsie.

• Thanks 1
  • Haha 1

Abonament scat kawior miesięczny

Kawior

4 przesyłki w miesiącu cudownego scatu blond suczki Chcesz taki super abonament wykupić? 😘😈

Gumka po nocy Bogini z Alfą

Kawior

Gumka pełna białego płynu po nocy Bogini z Alfą.

5 minut temu, Dr Mario napisał:

Pytam o argumenty na to ze mam sie wypowiadać za czy w imieniu moona. Bo nie rozumiem czemu pojawia sie w dyskusji chociażby o scierwoku? To jakis mój ziom? Chłopak? Tłumacze go? Wytłumacz skad on wiecznie w tych dyskusjach.

ja wiem skad bo tobie cisnie ostro i wolałbyś zebym to jemu cisnęła tak ostro i na nim skupiła uwage. Masz z nim problem to mu cisnij. Widocznie jego posty nie są tak zdegenerowane jednak jak twojego kolegi od żartu o loch ness. No i chcesz czy nie chcesz nie jest tak tępy co by o nim nie mówić. Co nie znaczy ze popieram co robi robił czy ze nie wyrażałam na ten temat zdania 

Edytowano przez Szpinak

Kawior Twojej Pani + filmik i rozkazy Bdsm, Fetysz, Femdom, Dominacja

Smakołyki dla każdego psa. Świeży kawior od Pięknej Dominującej Pani. Dodatkowo otrzymasz filmik pokazujący cały proces oraz rozkazy jakie musisz wykonać po jego otrzymaniu. Po wszystkim masz obowiązek nagrać film żebym widziala jak sie nim delektujesz i jaką ci to psie sprawia przyjemność. A ja bede sie śmiała prosto w twarz zmuszając zebys zjadl więcej Ty bezużyteczny kundlu.

Tutke paryską fajnie striggerował ten rak z przerzutami. 🙂

30 minut temu, uśpionaZzz napisał:

haha mnie to rozwalilo na jednym temacie niedawno jak bicu najpierw sie dopraszal o focie od Klaudii ona ignor i po czasie sie obsrrał i zaczał pisac ze to ono smierdzi w ogole jakby jej nie bylo i zostal sobie gadajac sam do siebie, jakie te goscie maja wahania nastrojow cyklu uj wie czego xd

No widzisz ciebie się nie muszę dopraszać  bo już zdążyłaś każdą najbardziej intymną część ciała wysłać  i się wypsztykakas z fot xD

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Raczej tobie. Już ci się mózg załączył w naprawdę prozaicznej sytuacji. Zaraz zaczniesz pewnie szukać dzieci na fejsie.

Tobie masturbator jak zwykle, bo po rodzinie chyba wszystkich wymiśkowałeś zwyrolu. 😆

7 minut temu, Dr Mario napisał:

Gdzie ja pisze ze blokujesz jakies skrzynki??? To Klaudiusz pisał 

a z tym bronieniem Klaudiusza tez lecisz ostro teraz haha chyba nie ma osoby która by bardziej nie cisnęła Klaudiuszowi po inteligencji tu jak ja

masz z nimi spor i chcesz mnie wykorzystać jako psa wojny sorry ale nie jestem do wynajęcia 😜

Haha jeebal was pies wszystkich jakies klaudiusze, co wyżej srają niż doope mają, mam nadzieję, że to zdechnie wkrótce

Haha jeebal was pies wszystkich jakies klaudiusze, co wyżej srają niż doope mają, mam nadzieję, że to zdechnie wkrótce

4 minuty temu, Szpinak napisał:

wiem skad bo tobie cisnie ostro i wolałbyś zebym to jemu cisnęła tak ostro i na nim skupiła uwage.