Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bicu to złote dziecko symetryzmu. Czy mu ptak narobi da głowę, czy dostanie bejsbolem, to wszystko jedno. A ty Śliwek czemu przebierasz się za kobiete? Wyjaśnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Teraz to ja już od dawna tu z nikim nie piszę. a krysztal masz do sprzedania nadal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: A sama nie pisałaś kiedyś że masz z 60 lat? Może żartowałas, może nie załapałem tego twojego żartu ale tak pisales to co miałem pisać? Że masz lat naście i że do liceum chodzisz? Czy że jesteś sexi studentka? A jakbym miała to powod zeby mnie wyzywac? w kolko lałeś na mnie hejt za nic bo nigdy sie z tobą nie klocilam, a raz sie upiles i zakładałeś o mnie tematy czy nago wygladam jak czepek czy coś takiego i czy sie dobrze bzykam. oczyiwscie na drugi dzień wielka niepamięć i kolejny dzień hejtowania, wykpiłeś sie z tych tematów ale znalazłam je jako kopia z Google, wkleilam tutaj i bagno sie na ciebie obraziła a potem oskarzales mnie o jej zły stan psychiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 20 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Z tym intelektem chodziło o narcyza. pardon, nie wiedziałam że wiecej degeneratów zaczela usprawiedliwiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: pardon, nie wiedziałam że wiecej degeneratów zaczela usprawiedliwiać Nikogo nie usprawiedliwiam nieogarze, to nie ja liże duupe jakims ogórom, jak cisną twoim ‚wrogom’ bo sama nie umiesz. Oczyiwscie wg tych kryteriów najinteligentniejszy jest ogor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Widzisz że ktoś używa zwyczajnego przymiotnika dziecinny i od razu zaczynasz myśleć o zboczeniach. Dobrze masz spaczony mózg. Nawet nie próbuj masturbować zboczeńcu, bo mogę mieć dopiero 10 latek i komuś mogę powiedzieć do jakich czynności chcesz dążyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Nie wiem czy wiesz qwerty ale prócz lokowania twojego zada i opisywania pasjonujących ero przygod na silce celem zalokowania swej atrakcyjności na forum o guwnie, czasami sie tutaj tez toczyły (kiedys) różne dyskusje na różne tematy, niekoniecznie o dupje;) wiec możesz nie znać wszystkich od tej strony;) Edytowano 7 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dr Mario napisał: A ty Śliwek czemu przebierasz się za kobiete? Wyjaśnij Masz jakieś konkretniejsze dowody, czy wiedzę o otaczającym świecie zazwyczaj bierzesz od jukońskiego ranczera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu o swirmok znowu pakuje sie w peedofilie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: A jakbym miała to powod zeby mnie wyzywac? w kolko lałeś na mnie hejt za nic bo nigdy sie z tobą nie klocilam, a raz sie upiles i zakładałeś o mnie tematy czy nago wygladam jak czepek czy coś takiego i czy sie dobrze bzykam. oczyiwscie na drugi dzień wielka niepamięć i kolejny dzień hejtowania, wykpiłeś sie z tych tematów ale znalazłam je jako kopia z Google, wkleilam tutaj i bagno sie na ciebie obraziła a potem oskarzales mnie o jej zły stan psychiczny No straszne lecz gratuluję tak dobrej pamięci. Tak wszystko bierzesz do siebie, to jesteś taka jak pisałem. Cóż , skąd miałem wiedzieć wtedy A może się nadal zastanawiam jak wyglądasz nago i czy dobre piruety kręcisz, kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, ...c napisał: a krysztal masz do sprzedania nadal? Zgłoś się do muna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nawet nie próbuj masturbować zboczeńcu, bo mogę mieć dopiero 10 latek i komuś mogę powiedzieć do jakich czynności chcesz dążyć. Co? Ja prdl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Nawet nie próbuj masturbować zboczeńcu, bo mogę mieć dopiero 10 latek i komuś mogę powiedzieć do jakich czynności chcesz dążyć. To uważaj mały , bo nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Co? Ja prdl... Ano to że po drugiej stronie może być ktoś nieletni ,a ty już biegniesz żeby masturbować agencie Orange Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Po drugiej stronie siedzą same koorwy hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Szpinak napisał: To nie asperger, to boomerstwo. jakie pretensje??! To był tylko przykład ze jesteś strasznie chwiejny! Między hejtem a lizaniem duupy u ciebie bardzo krótka droga. Co mnie obchodzi jakaś poka? Ty wiesz więcej o niej niz ja. A co nas ma obchodzic widmo i co komu tam napisał? Nadal nie pojęłaś że nikogo twój ból doopy nie interere? Znacznie gorszych troli to forum nosiło, ale ujepała sie Widmo, bo akurat jej raka macicy życzył. Gufno nas to obchodzi tak szczerze, jeżeli jeszcze nie zauważyłaś. A życzenia śmierci to chleb powszedni w tym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu z jednej strony marze o tym zeby sprzedac jakiegos dilera na policje, a z drugiej nic mi sie nie chce robic w tym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Lelum polelum napisał: A co nas ma obchodzic widmo i co komu tam napisał? Nadal nie pojęłaś że nikogo twój ból doopy nie interere? Znacznie gorszych troli to forum nosiło, ale ujepała sie Widmo, bo akurat jej raka macicy życzył. Gufno nas to obchodzi tak szczerze, jeżeli jeszcze nie zauważyłaś. A życzenia śmierci to chleb powszedni w tym miejscu. Uwaga, zaraz napisze że ty to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dr Mario napisał: To uważaj mały , bo nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie Uważam ale typ mni3 napastuje z uporem maniaka i gdzieś go zgłosze chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Lelum polelum napisał: A co nas ma obchodzic widmo i co komu tam napisał? Nadal nie pojęłaś że nikogo twój ból doopy nie interere? Znacznie gorszych troli to forum nosiło, ale ujepała sie Widmo, bo akurat jej raka macicy życzył. Gufno nas to obchodzi tak szczerze, jeżeli jeszcze nie zauważyłaś. A życzenia śmierci to chleb powszedni w tym miejscu. A ja cie proszę zeby cie coś obchodziło? Nieznajomy rozmowco spod kamienia który pojawia sie tylko w takich momentach;) trudno zebym wciskała coś komuś kogo nie znam i wyłania sie tylko na multi, ochłoń nikogo nie interesujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: Uwaga, zaraz napisze że ty to ja Nie nie to ktos inny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Ano to że po drugiej stronie może być ktoś nieletni ,a ty już biegniesz żeby masturbować agencie Orange Znowu zacząłeś ćpać? teraz zamiast jukonu będziesz udawał 10 latka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Haha przeproscie krejzi za te zniewagi, frajerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, ...c napisał: o swirmok znowu pakuje sie w peedofilie Ewidetntnie ofiara peedo z tak potężna fiksacja. Gdyby nie był tępa, socjopatyczną kuurwa, może bym nawet i współczuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Uważam ale typ mni3 napastuje z uporem maniaka i gdzieś go zgłosze chyba. Zgłaszaj to poznam twoje dane, jak ty zawsze mawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Znowu zacząłeś ćpać? teraz zamiast jukonu będziesz udawał 10 latka? Znowu chcesz atakować nieletnich w wiadomym celu agencie Orange Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Ewidetntnie ofiara peedo z tak potężna fiksacja. Gdyby nie był tępa, socjopatyczną kuurwa, może bym nawet i współczuła. Też bym współczuła gdyby nie był fałszywą ... bez żadnych uczuć dobranoc Krejzola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dr Mario napisał: Uwaga, zaraz napisze że ty to ja A niech se pisze. Ludzie i tak będą gadac i robic tu co chcą i z kim chcą. Trzeba być deebilem do kwadratu żeby tracic tyle godzin na pseudoumoralnianie tutejszej gawiedzi, która i tak ma wyjeebane na wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Znowu chcesz atakować nieletnich w wiadomym celu agencie Orange Jakich nieletnich, jaki Agent, w jakim celu?opowiedz coś konkretniej, bo chyba masz dowody na coą I tego nie zgłaszasz? Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Ewidetntnie ofiara peedo z tak potężna fiksacja. Gdyby nie był tępa, socjopatyczną kuurwa, może bym nawet i współczuła. Lecisz do wora właśnie paryska tutko. 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zgłaszaj to poznam twoje dane, jak ty zawsze mawiasz Takich jak ty pdfów można anonimowo żeby się nie mścili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach