Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Ewidetntnie ofiara peedo z tak potężna fiksacja. Gdyby nie był tępa, socjopatyczną kuurwa, może bym nawet i współczuła. 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Też bym współczuła gdyby nie był fałszywą ... bez żadnych uczuć dobranoc Krejzola Ale chcąc nie chcąc takimi tekstami robicie sobie szydere z prawdziwych ofiar pedo. 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Też bym współczuła gdyby nie był fałszywą ... bez żadnych uczuć dobranoc Krejzola Dobranoc! I wesołych jesli mnie zbanują za socjopatyczną tępa kuurwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dr Mario napisał: Ale chcąc nie chcąc takimi tekstami robicie sobie szydere z prawdziwych ofiar pedo. 🫤 Nie każda ofiara przemocy sama zamienia sie w degenerata. Ty porównując jego do ofiar które nie są tak zdegenerowanymi psychopatami tez je obrażasz i robisz z nich szydere. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Dobranoc! I wesołych jesli mnie zbanują za socjopatyczną tępa kuurwe To założysz kolejne aspergerku i będziesz wylewać pomyje na ludzi . Raka z przerzutami dla tutki paryskiej leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Krejzi jest spoko, na pewno fajnie by się z nią słuchało muzyki w realu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Dobra swirmok weź się odpieerdol ty kuurwo od krejzi a na raka z przerzutami niech zdechnie syn jeżowej, frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakich nieletnich, jaki Agent, w jakim celu?opowiedz coś konkretniej, bo chyba masz dowody na coą I tego nie zgłaszasz? Dajcie qrwie pisać po swojemu. Może go kiedys dojada z jakiegos ecpu. nawoływanie do samobooja tez można zglosic, sie zdziwi ta paranoiczna śliska peezda kiedys. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Tutka to cię zrobiła śmieeciu pieerdolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał: Dobra swirmok weź się odpieerdol ty kuurwo od krejzi a na raka z przerzutami niech zdechnie syn jeżowej, frajerze Sernik opanuj sie To śmieć ale nie zniżaj sie do tego poziomu Edytowano 6 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał: Krejzi jest spoko, na pewno fajnie by się z nią słuchało muzyki w realu xD Ciekawe czy jeszcze ciasna czy wielgasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dr Mario napisał: Ciekawe czy jeszcze ciasna czy wielgasna Serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Dajcie qrwie pisać po swojemu. Może go kiedys dojada z jakiegos ecpu. nawoływanie do samobooja tez można zglosic, sie zdziwi ta paranoiczna śliska peezda kiedys. To najpierw zgłoś Sernika, bo dziś z połowę forum do tego namawiał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu No dobra Jeebal pies świrmoka, brajanka jezowej i jezowa tak samo Dla mnie już zdechli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu A zgłaszacie sobie, za to co o mnie tu wpisujecie i jak mnie traktujecie wszyscy się nie boje Dopilnuje żebyście to wy mieli przee...e, nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Serio Sprawdzam tylko twoją reakcję No już się tak nie oburzaj jak stara baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu wy jak mnie wszyscy obrażacie to jest dobrze nie jest kuurwa Moja cierpliwość się skończyła już Nie będę z wami już pisał po przyjacielsku bo nie warto Jesteście kuurwami zwykłymi wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Szpinak napisał: Sernik opanuj sie To śmieć ale nie zniżaj sie do tego poziomu Serio po tysięcznym takim jego poście się odpalilas ? Haha ty jesteś niemożliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocham3lcie:) napisał: wy jak mnie wszyscy obrażacie to jest dobrze nie jest kuurwa Moja cierpliwość się skończyła już Nie będę z wami już pisał po przyjacielsku bo nie warto Jesteście kuurwami zwykłymi wszyscy Jak masz gorszy nastrój to obrażasz i podle wyzywasz nawet tych, którzy byli dla ciebie mili. Zatem nie opłaca się takim dla ciebie być, w sensie miłym. Edytowano 6 godzin temu przez Lelum polelum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu No krejzi to chyba najfajniejsza kobitka tutaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Lelum polelum napisał: To najpierw zgłoś Sernika, bo dziś z połowę forum do tego namawiał. Z sernikiem wiadomo o co chodzi ale ze macie jesli nie dosłownego to mentalnego downa to bedziecie z nim wdawać w dyskusje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: Serio po tysięcznym takim jego poście się odpalilas ? Haha ty jesteś niemożliwa Po1 sie nie odpalilam, po 2 nie czytam go jak sie odpali. Tłumaczyłam to wczorsj gieni nie chce mi sie 2x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Mam zajeebisty nastrój właśnie Ale jak mi poraz 1000 pisze szczerbaty albo srun o jakichś pasztetowych albo alfonsach albo ze jestem chory to sorry kuurwa, ale moja cierpliwość się skończyła i załączył sie we mnie psychopata Chętnie.opowiem innym co tu się odpieerdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu Prawda jest taka ze sernik mówił co mu jest wiec nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby wdawać sie w jakies pyskówki z nim jak ma swój szał. swoja droga masę hejtu od was dostał tutaj i tez niepiękne słowa i życzenia wiec trawi to na miarę swojego stanu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Z sernikiem wiadomo o co chodzi ale ze macie jesli nie dosłownego to mentalnego downa to bedziecie z nim wdawać w dyskusje. Skąd wiesz, że widmo nie ma chorego łba albo jakichś papierów na to? Bo jak dla mnie to ewidentnie ma. A to że ktoś ma schize to też nie znaczy, że ma byc rozgrzeszany ze wszystkiego, zwłąszcza na tle podobnych zaburzeńców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 6 godzin temu swirmok to po prostu przyglup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Dr Mario napisał: Ale chcąc nie chcąc takimi tekstami robicie sobie szydere z prawdziwych ofiar pedo. 🫤 Ciekawy punkt widzenia. Pomyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Bo wielu z was np taka harpia nie zasługuje by żyć Skoro mnie tak obrażacie wszyscy to po prostu życzę wam śmierci i tyle. Nie ma w tym nic złego. Nie mam zamiaru się dawać tak znieważać jakimś kuurwom z internetu wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Lelum polelum napisał: Skąd wiesz, że widmo nie ma chorego łba albo jakichś papierów na to? Bo jak dla mnie to ewidentnie ma. A to że ktoś ma schize to też nie znaczy, że ma byc rozgrzeszany ze wszystkiego, zwłąszcza na tle podobnych zaburzeńców. Jesli choezi o widmoka-Moim zdaniem to połączenie niskiego iq i socjopatii spowodowanej choj wie czym bo szczęśliwie nie jestem jego terapeuta. nie obstawiam stricte choroby chociaz ponoc ma schizofrenie. ale on POZA ta schizofrenia jest skrajnym degeneratem. on nie ma przebłysków normalności / które by świadczyły ze jest dobrym człowiekiem. oczywiscir ze choroba psychiczna nie zwalnia ze wszystkiego i kazdy kto był adresatem takiego tekstu od Filipka ma prawo czuć sie urażony i nie chciec mieć z nim do czynienia. jednak mimo wszystko porownywanie mendy społecznej z gosciem który sie nie leczy na chorobę x i bywa ok jest nie na miejscu ale wiem ze tutaj kochacie wszystko spłaszczyć ja różnice widze i tyle Edytowano 6 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Harpia nie dawno pisała, żeby mnie wykastrować, a niech ją wykastruja, szmaate. Bez znieczulenia najlepiej. Niech zdycha z bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Szpinak napisał: Dajcie qrwie pisać po swojemu. Może go kiedys dojada z jakiegos ecpu. nawoływanie do samobooja tez można zglosic, sie zdziwi ta paranoiczna śliska peezda kiedys. Nie ma sensu się aż tak wkurfiać. Też kiedyś tak miałam. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach