Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Prawda jest taka ze sernik mówił co mu jest wiec nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby wdawać sie w jakies pyskówki z nim jak ma swój szał. swoja droga masę hejtu od was dostał tutaj i tez niepiękne słowa i życzenia wiec trawi to na miarę swojego stanu. twój narzeczony Lipedo nieźle gnoił schizofrenika i jak sie do tego odniesiesz tutko z aspergerem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 7 godzin temu Nie widzę dużej różnicy między sernikeim a widmo. Obydwaj nie panuja nad agresją i potrafią odpalić się z byle powodu i często podobnie brak logiki w ich zachowaniu. Z tym, że jeden bywa skrajnie infantylny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee polecam, patola nxt lvl z malymi dziecmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ciekawy punkt widzenia. Pomyślę. Tylko ni3 masturbuj już zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu (edytowany) No i chooy to kogo interesuje, jak mnie wkuurwiacie chamskimi tekstami albo wymyślacie bajeczki to wiadomo że bym wam napieerdolil gnooje i cieszylbym się z waszej śmierci Żmij ten peedal też mnie obrażał i zdechnąl hahaha. Fajnie że nie żyje hahaha Edytowano 7 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Moim zdaniem to połączenie niskiego iq Kompletnie nietrafna diagnoza z tym niskim IQ. Niskie IQ i ewidentne ograniczenia intelektualne to mają pravik czy Klaudia, bo nie potrafią kilku zdań złożonych napisać. A nasz piękny umysł potrafi ciekawy długi elaborat napisać. Więc trafiłaś jak kulą w płot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lelum polelum napisał: Nie widzę dużej różnicy między sernikeim a widmo. Obydwaj nie panuja nad agresją i potrafią odpalić się z byle powodu i często podobnie brak logiki w ich zachowaniu. Z tym, że jeden bywa skrajnie infantylny. Ja widze bo jeden jest chory a drugi z charakteru jest społeczna menda. Doszukiwanie sie logiki w zachowaniu osoby chorej psychicznie jest ...yzmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Nie jestem chory Tobie też lipedz nagadał bredni krejzi, i tez tobą gardzę z tego powodu Lipedz to jedna z największych koorew tutaj jakie kiedykolwiek widziałem, a to twój narzeczony do tego hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Ja właściwie jestem okazem zdrowia Mogę pływac, biegac, na.rowerze przejadę 100km xD To wy macie jakiś problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dr Mario napisał: Kompletnie nietrafna diagnoza z tym niskim IQ. Niskie IQ i ewidentne ograniczenia intelektualne to mają pravik czy Klaudia, bo nie potrafią kilku zdań złożonych napisać. A nasz piękny umysł potrafi ciekawy długi elaborat napisać. Więc trafiłaś jak kulą w płot. Przecież to jest największa ofiara beki z powodu własnej tępoty na tym forum. On nawet poprawnie łgać o tym jukonie nie potrafił stad wiecznie sie ośmieszał. nie kuma ironii, nie ma poczucia humoru i serio uważasz ze te elaboraty pisane staro-cerkiewno-podlaskim świadczą o jakims intelekcie? przecież on wypisuje same bzdury komunały jeszcze pisane z rażącymi błędami językowymi Jesteś kompletnie ślepy, naprawdę nadajesz sie na jego amebe 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Lelum polelum napisał: Nie widzę dużej różnicy między sernikeim a widmo. Obydwaj nie panuja nad agresją i potrafią odpalić się z byle powodu i często podobnie brak logiki w ich zachowaniu. Z tym, że jeden bywa skrajnie infantylny. No to jak nie widzisz Wieczorna różnicy między dwoma skrajnościami to też nie zawsze widać masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu Boze bicu ty serio masz jakaś obsesje na jego punkcie, jesli ty sadzisz ze on ma wysoki intelekt to nie mam więcej pytan naprawdę 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Szpinak napisał: Jesli choezi o widmoka-Moim zdaniem to połączenie niskiego iq i socjopatii spowodowanej choj wie czym bo szczęśliwie nie jestem jego terapeuta. nie obstawiam stricte choroby chociaz ponoc ma schizofrenie. ale on POZA ta schizofrenia jest skrajnym degeneratem. on nie ma przebłysków normalności / które by świadczyły ze jest dobrym człowiekiem. oczywiscir ze choroba psychiczna nie zwalnia ze wszystkiego i kazdy kto był adresatem takiego tekstu od Filipka ma prawo czuć sie urażony i nie chciec mieć z nim do czynienia. jednak mimo wszystko porownywanie mendy społecznej z gosciem który sie nie leczy na chorobę x i bywa ok jest nie na miejscu ale wiem ze tutaj kochacie wszystko spłaszczyć ja różnice widze i tyle „Bywa ok”? Co ty pieprzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Przecież to jest największa ofiara beki z powodu własnej tępoty na tym forum. On nawet poprawnie łgać o tym jukonie nie potrafił stad wiecznie sie ośmieszał. nie kuma ironii, nie ma poczucia humoru i serio uważasz ze te elaboraty pisane staro-cerkiewno-podlaskim świadczą o jakims intelekcie? przecież on wypisuje same bzdury komunały jeszcze pisane z rażącymi błędami językowymi Jesteś kompletnie ślepy, naprawdę nadajesz sie na jego amebe 🫣 A leżak? A Przemek? Mun? Klaudia? Itd itp To jest twoja mocno subiektywna opinia. Jeśli nie widzisz różnicy między osoba , która potrafi napisać max 2 zdania a osoba która potrafi napisać długi tekst z sensem to nie jesteś kompletnie obiektywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie ma sensu się aż tak wkurfiać. Też kiedyś tak miałam. Ja sie nie wqrwiam, po prostu doszło do mnie ze za dużo czasu poświęcone odpadowi z którym w realu nigdy bym sie nie przecięła na sekundę. Kuriozum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Jestem ok, to wy nie jesteście ok, i się sadzicie do mnie bez powodu, a nic nawet o mnie nie wiecie, i pierrdolicie sobie bajeczki o mnie, które sami wymyślacie, żeby mnie pogrążyć wy gnooje Edytowano 7 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Jesli choezi o widmoka-Moim zdaniem to połączenie niskiego iq i socjopatii spowodowanej choj wie czym bo szczęśliwie nie jestem jego terapeuta. nie obstawiam stricte choroby chociaz ponoc ma schizofrenie. ale on POZA ta schizofrenia jest skrajnym degeneratem. on nie ma przebłysków normalności / które by świadczyły ze jest dobrym człowiekiem. oczywiscir ze choroba psychiczna nie zwalnia ze wszystkiego i kazdy kto był adresatem takiego tekstu od Filipka ma prawo czuć sie urażony i nie chciec mieć z nim do czynienia. jednak mimo wszystko porownywanie mendy społecznej z gosciem który sie nie leczy na chorobę x i bywa ok jest nie na miejscu ale wiem ze tutaj kochacie wszystko spłaszczyć ja różnice widze i tyle Nie wiem czy schizofrenie, ale ostre paranoiczne jazdy ma ciągle. Trzeba też być ślepym aby tego nie widzieć. Nie da się też jak zdrowego kogoś takiego traktować. Sam przyznawał, że kiedyś ćpał w opór, wiadomo że tacy kończą często ze schizami. Jak nie psychoza to paranoja, na to samo wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dr Mario napisał: A leżak? A Przemek? Mun? Klaudia? Itd itp To jest twoja mocno subiektywna opinia. Jeśli nie widzisz różnicy między osoba , która potrafi napisać max 2 zdania a osoba która potrafi napisać długi tekst z sensem to nie jesteś kompletnie obiektywna. Ale czemu ty wiecznie wyciągasz jakies postaci niezwiązane ‚a x, a y,’? Co ma tępota jednej osoby do tępoty jakiejś drugiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Szpinak napisał: Przecież to jest największa ofiara beki z powodu własnej tępoty na tym forum. On nawet poprawnie łgać o tym jukonie nie potrafił stad wiecznie sie ośmieszał. nie kuma ironii, nie ma poczucia humoru i serio uważasz ze te elaboraty pisane staro-cerkiewno-podlaskim świadczą o jakims intelekcie? przecież on wypisuje same bzdury komunały jeszcze pisane z rażącymi błędami językowymi Jesteś kompletnie ślepy, naprawdę nadajesz sie na jego amebe 🫣 menda spoleczna jest mniej szkodliwa od psychola bo moze w dowolnej chwili przestac byc menda bez leczenia, a psychol to koszta spoleczne bo nawet jakby chcial nie byc psycholem to trzeba wydawac pieniadze na jego leczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Kocham3lcie:) napisał: Nie jestem chory Tobie też lipedz nagadał bredni krejzi, i tez tobą gardzę z tego powodu Lipedz to jedna z największych koorew tutaj jakie kiedykolwiek widziałem, a to twój narzeczony do tego hahah Lipedo chyba nawet sygerował ci skończyć ze sobą abyś magika zrobił, bo pisał że szkoda kasy na leczenie schizofrenika. Teraz masz idealną okazję się odegrać na tutce jego narzeczonej namiotowy chłopcze roztropcze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Boze bicu ty serio masz jakaś obsesje na jego punkcie, jesli ty sadzisz ze on ma wysoki intelekt to nie mam więcej pytan naprawdę 🫠 Wyższy niż filipek, mimo wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Get Out napisał: Tylko ni3 masturbuj już zwyrolu Robisz tu już za sernika. Brawo. Nic innego nie chciałam osiągnąć, tylko żeby pokazać twój fałszywy pedo ryj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Lelum polelum napisał: Nie wiem czy schizofrenie, ale ostre paranoiczne jazdy ma ciągle. Trzeba też być ślepym aby tego nie widzieć. Nie da się też jak zdrowego kogoś takiego traktować. Sam przyznawał, że kiedyś ćpał w opór, wiadomo że tacy kończą często ze schizami. Jak nie psychoza to paranoja, na to samo wychodzi. Ok czyli sugerujesz ze on jest chory psychicznie i to co wypisuje robi w psychozie. Ok hipotetycznie jesli to byłaby prawda to pewnie minimalnie inaczej bym spojrzala, ale ja sie nie zgadzam z tobą. On jest po prostu tępym nieempatycznym chuuujem a jego cpanie nie ma tu nic do rzeczy. Edytowano 7 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Ja kosztami społecznymi nie jestem, a jeśli mam chorobę to ja lubię i daje sobie z nią rade, to wy macie jakis kuurwa problem, ale mi sie znudziło już smieszkowanie na wasze z...e teksty i poniżanie mnie wieczne i zaczepki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 7 godzin temu Nigdy nie jest ok. Jeżeli akurat kogoś nie obraża, to wypisuje ściany tekstu o tym, że grał na cymbałkach w jazz clubie, albo że ktoś spojrzał, albo że mówili jaki to super nie jest, albo sauna, albo stópki, albo defekacja w rzece… i jak się nie brzydzić tym obleśnym, narcystycznym typem, który łysieje i jest kompletnym życiowym zerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Ja jestem wyżej tu od was wszystkich no może poza krejzi, bo ona umie śpiewać i fajna jest za to, a wy nic nie umiecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Haha w wy kim jesteście? I o czym wy piszecie? Wiecznie chamskie teksty wy gnooje jeebane O niczym z wami nie można popisać, bo zaraz mnie obrażacie kuurwy pieerdolone Edytowano 7 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Ale czemu ty wiecznie wyciągasz jakies postaci niezwiązane ‚a x, a y,’? Co ma tępota jednej osoby do tępoty jakiejś drugiej? Piszesz że Krzychu ma niskie IQ to daje ci przykład kto na forum ma realnie niskie IQ i tego nie da się obejść. Piszesz też ' największa ofiara własnej tepoty' co jest bardzo subiektywne bo konkurencja tu jest duża i jest tu wielu ancymonów, którzy się wyróżniają i nie jest to obiekt twojej obsesji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 7 godzin temu Ja nie twierdze że ma schizo, ale jakąś formę paranoi na pewno. Może po ćpańsku mu się odkleiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Robisz tu już za sernika. Brawo. Nic innego nie chciałam osiągnąć, tylko żeby pokazać twój fałszywy pedo ryj. Uważaj żeby twojego ktoś nie pokazał pdfku podstarzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach