Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
darkromance

Fajny makeup ona zawsze robi

Polecane posty

A do świrmoka też sie sadzicie bez powodu, gdy sobie piszą z jezowa, to się nie dziwię, że pisze wam teksty o nowotworach

3 minuty temu, ...c napisał:

menda spoleczna jest mniej szkodliwa od psychola bo moze w dowolnej chwili przestac byc menda bez leczenia, a psychol to koszta spoleczne bo nawet jakby chcial nie byc psycholem to trzeba wydawac pieniadze na jego leczenie. 

Menda społeczna nie przestanie być nigdy menda bo nawet nie ma na to lekow i nawet nie wiedza ze są menda (patrz widmok który zniesławiał goscia na fb ktorego znał z forum i oskarżał o peedofilie do jego znajomych. Powod; gość miał bekę z wysrywow widmoka na forum. W głowie widmoka on tylko ‚oddal ciosy’ on nawet nie kuma co jest nie tak w tej opowiesci. Tego nie wyleczysz to jakaś degeneracja a na to  nie ma lekow 

chory psychicznie może sie leczyc akurat na większość tych chorob jakie mamy na forum są leki i można funkcjonować 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Lipedo chyba nawet sygerował ci skończyć ze sobą abyś magika zrobił, bo pisał że szkoda kasy na leczenie schizofrenika. Teraz masz idealną okazję się odegrać na tutce jego narzeczonej namiotowy chłopcze roztropcze. 😆

I, to to.To mi przypomniałeś . Założę się że krejzola za to za cholerę sobie nie przypomni co libedź wypisywał. 

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Nigdy nie jest ok. Jeżeli akurat kogoś nie obraża, to wypisuje ściany tekstu o tym, że grał na cymbałkach w jazz clubie, albo że ktoś spojrzał, albo że mówili jaki to super nie jest, albo sauna, albo stópki, albo defekacja w rzece… i jak się nie brzydzić tym obleśnym, narcystycznym typem, który łysieje i jest kompletnym życiowym zerem? 

Tutka też miała być muzykiem i śpiewać czy tam grywać na weselach. 😁Ja tu widzę podobieństwo tych samych zaburzeń co u namiotowego i ten sam ślinotok. 😆

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Menda społeczna nie przestanie być nigdy menda bo nawet nie ma na to lekow i nawet nie wiedza ze są menda (patrz widmok który zniesławiał goscia na fb ktorego znał z forum i oskarżał o peedofilie do jego znajomych. Powod; gość miał bekę z wysrywow widmoka na forum. W głowie widmoka on tylko ‚oddal ciosy’ on nawet nie kuma co jest nie tak w tej opowiesci. Tego nie wyleczysz to jakaś degeneracja a na to  nie ma lekow 

chory psychicznie może sie leczyc akurat na większość tych chorob jakie mamy na forum są leki i można funkcjonować 

a to dobrze zrobil, zaczynam go troche szanowac. 

10 minut temu, Icebound Harpy napisał:

„Bywa ok”? Co ty pieprzysz? 

Do ciebie pewnie nie , ale do ciebie generalnie nikt nie jest tutaj ok bo przyszłaś tu nayebana wyzywac cały świat i masz dosłownie 2 znajomych tutaj, w tym degenerat o którym właśnie sie toczy temat.

wiec nie jesteś Gienia reprezentatywnym przykładem bo tobie kazdy jedzie:p

Ja akurat grałem w zespołach, koncerty też i w studio też nagrywałem a na krejzi się nie muszę odgrywać, bo mimo wszystko Ona jest zupełnie inna liga niż harpia czy jeżowa, przykro mi

1 minutę temu, Get Out napisał:

Tutka też miała być muzykiem i śpiewać czy tam grywać na weselach. 😁Ja tu widzę podobieństwo tych samych zaburzeń co u namiotowego i ten sam ślinotok. 😆

Możliwe, że jest to właśnie na zasadzie”swój swego broni”.

2 minuty temu, Dr Mario napisał:

I, to to.To mi przypomniałeś . Założę się że krejzola za to za cholerę sobie nie przypomni co libedź wypisywał. 

Przypominam ja wiem jakie on ma podejscie do chorob on nawet do samego siebie ma takie podejscie. to jest kontrowersyjne ale wynika z innych przyczyn to co pisze 

harpia czy jeżowa to akurat nudziary i do Krejzi się nie umywają

Krejzi chociaż zna języki obce, a gienia nawet jak po angielsku pisze, to z błędami ortograficznymi hahaha

• Haha 1

1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał:

Ja nienawidzę lipedzia tez, a sam fakt, że krejzi z nim trzyma to dla mnie już dyskwalifikacja

Ale wiesz co z nią zrobić, bo jej narzeczony strasznie ci3 gnoił i kazał ci skoczyć albo w siatkę ci3 złapać i do pracy zmuszać.😁

No ja jestem muzykiem akurat, chodziłem 8 lat do szkoły muzycznej, a wy nie i możecie mi naskoczyć frajerzy xD

Narzeczony mnie gnoil, krejzi nie, a ja krejzi bardzo lubie, i nie musisz mi pisać co mam robić swirmok

To ty tu jesteś menda a nie krejzi mimo wszystko

6 minut temu, Get Out napisał:

Lipedo chyba nawet sygerował ci skończyć ze sobą abyś magika zrobił, bo pisał że szkoda kasy na leczenie schizofrenika. Teraz masz idealną okazję się odegrać na tutce jego narzeczonej namiotowy chłopcze roztropcze. 😆

On każdego wyzywa prędzej czy później. Seven zawsze miła byla i z nim gadała a on i tak potrafił zwyzywać. Tragedia z nim.

8 minut temu, Dr Mario napisał:

Piszesz że Krzychu ma niskie IQ to daje ci przykład kto na forum ma realnie niskie IQ i tego nie da się obejść. 

Piszesz też ' największa  ofiara własnej tepoty' co jest bardzo subiektywne bo konkurencja tu jest duża i jest tu wielu ancymonów, którzy się wyróżniają i nie jest to obiekt twojej obsesji.

No rzeczywiscie pocieszenie ze ktos jest tępszy.

poza tym nie byłabym taka pewna ze te osoby co wymieniłeś są głupsze no on naprawdę jest tępy on twierdzi ze wracał z Jukonu pijany okrętem do polski 🤔

4 minuty temu, Szpinak napisał:

Do ciebie pewnie nie , ale do ciebie generalnie nikt nie jest tutaj ok bo przyszłaś tu nayebana wyzywac cały świat i masz dosłownie 2 znajomych tutaj, w tym degenerat o którym właśnie sie toczy temat.

wiec nie jesteś Gienia reprezentatywnym przykładem bo tobie kazdy jedzie:p

Dobrze, że ty jesteś tak bardzo reprezentatywna, powszechnie lubiana, ceniona, atrakcyjna i szczupła. Palce lizać! Drugi Filip! Haaa haaa.

6 minut temu, Kocham3lcie:) napisał:

Ja nienawidzę lipedzia tez, a sam fakt, że krejzi z nim trzyma to dla mnie już dyskwalifikacja

I co teraz zrobisz? Trzeba ją zdyskwalifikować 😆

• Haha 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

On każdego wyzywa prędzej czy później. Seven zawsze miła byla i z nim gadała a on i tak potrafił zwyzywać. Tragedia z nim.

Kurde całe życie przed nim a już skreślone , bo jak na realu tak się odpali jak tutaj , to w pasy i roślinę zrobią. Trzeba zostawić ten świat za sobą, bo się go nie naprawi. 🙂

• Thanks 1

3 minuty temu, Szpinak napisał:

Przypominam ja wiem jakie on ma podejscie do chorob on nawet do samego siebie ma takie podejscie. to jest kontrowersyjne ale wynika z innych przyczyn to co pisze 

Czyli opcja B: relatywizacja. 

Serio ci to nie przeszkadza a u Krzycha już przeszkadza? Kurde, i mnie się czepiasz. 🫤

Od tego momentu powinnaś zamilknąć w kwestii moralizowania wpisów innych osób. 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Dobrze, że ty jesteś tak bardzo reprezentatywna, powszechnie lubiana, ceniona, atrakcyjna i szczupła. Palce lizać! Drugi Filip! Haaa haaa.

Sorry ale wlazłaś tu i wszystkich wyzywasz to raczej nikt miły dla ciebie nie będzie. Jeszcze powtarzasz tępo hejty po madziolocie i ścierwoku. Masz utrudnione zadanie spotkać sie z postawa ‚Ok’wobec własnej osoby.

do tego wiecznie nawalona i kłamiesz ze czegos nie pisałaś a pisałaś itd. 

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Coraz więcej homo sapiens jej nie lubi i o to chodzi . 😉

2 minuty temu, Dr Mario napisał:

Serio ci to nie przeszkadza a u Krzycha już przeszkadza? Kurde, i mnie się czepiasz. 🫤

Libed ma taka filozofie pozbywanie sie cierpienia itd sobie samemu zrobiłby to samo.

scierwo to pisze bo chce wywołać negatywna reakcje i nie ma zahamowań 

poza tym jest różnica w powiedzeniu (mimo ze sie z tym nie zgadzam) ze lepiej umrzec niz chorować niz życzyć komuś ciężkiego raka. Widzisz różnice między pisaniem ze lepiej umrzec niz cierpieć a życzyć komuś tego cierpienia?

co nie zmienia faktu ze zgadzam sie z tym ze nie powinne tego pisać w internecie 

Edytowano przez Szpinak

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Musiałam zmienić ten męski avek. ;pp

Super są czarno białe fotografie,bo oficjalny komplement sprawi że będą się śmiać jak spermie. 😁

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Musiałam zmienić ten męski avek. ;pp

i wstawilas foto przedciazowe sprzed 25 lat 

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Libed ma taka filozofie pozbywanie sie cierpienia itd sobie samemu zrobiłby to samo.

poza tym jest różnica w powiedzeniu (mimo ze sie z tym nie zgadzam) ze lepiej umrzec niz chorować niz życzyć komuś ciężkiego raka.

Jestem ogólnie pod wrażeniem jak moje metody cię skuteczni3 triggerują aspergerku i to dłużej potrwa . 😁

Jakby ktos miał watpliwosci co do motywacji i szczurowatosci poczytajcie komentwrze zainteresowanego w temacie i będzie jasność 

dobra koncze za dużo ścierwa a pisałam na poczatku o Klaudiuszu niestety bicu musiał zmienić temat na swojego idola 🫠

4 minuty temu, Dr Mario napisał:

Bo ze mną się związała emocjonalnie i ćpa mnie jak amfe aż pobudzona jest i agresywna. 😁

1 minutę temu, Szpinak napisał:

poza tym jest różnica w powiedzeniu (mimo ze sie z tym nie zgadzam) ze lepiej umrzec niz chorować niz życzyć komuś ciężkiego raka.

Jak ktoś komuś  sugeruje 'magika' to nie ma usprawiedliwienia na to, a ja wiem co potrafi twój 'chlopak' z siebie wypluć. Kompletnie cyniczne, aspołeczne, okrutne teksty. 

I Filip to nie ciężko chory cierpiący 90latek,tylko młody facet z problemami, fakt ale żeby mu takie coś sugerować? Chore.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się