Icebound Harpy 75 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Sorry ale wlazłaś tu i wszystkich wyzywasz to raczej nikt miły dla ciebie nie będzie. Jeszcze powtarzasz tępo hejty po madziolocie i ścierwoku. Masz utrudnione zadanie spotkać sie z postawa ‚Ok’wobec własnej osoby. do tego wiecznie nawalona i kłamiesz ze czegos nie pisałaś a pisałaś itd. A mnie opinia nie interesuje jakaś forumowa. I nie będę się z nikim cackać, jeżeli widzę prostotę, chamstwo, i tępotę. Nie uciszysz mnie. Tak przeżywałaś w nocy tego nowotwora, a ja codziennie ostatnio czytam po 15 podobnych tekstów na swój temat ale mnie to przysłowiowo „wali”. Ale jako że ty masz obsesje na punkcie jego osoby, to postanowiłaś rozdmuchać z tego niebywałą aferę, bo jak ktoś mógł tak obelżywie napisać do takiej pozytywnej wariatki jak krejzi Beatki? Która wnosi tu promienie słońca i wszystkich zaraza swoim pozytywnym nastawieniem i dobrym słowem. Haa haaa. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Jakby ktos miał watpliwosci co do motywacji i szczurowatosci poczytajcie komentwrze zainteresowanego w temacie i będzie jasność dobra koncze za dużo ścierwa a pisałam na poczatku o Klaudiuszu niestety bicu musiał zmienić temat na swojego idola 🫠 To ja nadaj3 tor dyskusji poprzez nietuzinkowość, a nie jakaś kupa z Męcikału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Super są czarno białe fotografie,bo oficjalny komplement sprawi że będą się śmiać jak spermie. To moje zdj przerobione na szkic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To moje zdj przerobione na szkic. Wiem i dobrze to wygląda okiem estety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 5 godzin temu Zabawni jesteście wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ...c napisał: i wstawilas foto przedciazowe sprzed 25 lat No nie, robione w 2022 i mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 5 godzin temu elcia kwiczy juz dzis chyba trzeci raz musze ja karmic fekaliami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Musiałam zmienić ten męski avek. ;pp Szkoda że to stare a teraz wyglądasz na 50+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 5 godzin temu Zaraz mnie zjedzą za własne zdjecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No nie, robione w 2022 i mi się podoba. O to wtedy jak powiłaś kolejne 800+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 5 godzin temu przebudzilo sie dziecie baala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dr Mario napisał: Jak ktoś komuś sugeruje 'magika' to nie ma usprawiedliwienia na to, a ja wiem co potrafi twój 'chlopak' z siebie wypluć. Kompletnie cyniczne, aspołeczne, okrutne teksty. I Filip to nie ciężko chory cierpiący 90latek,tylko młody facet z problemami, fakt ale żeby mu takie coś sugerować? Chore. Zgadzam sie ja bym nigdy tak nie napisała ale on ma takie podejscie i sobie samemu zaordynował by to samo. Wynika to z innych powodow tak jak mowie. Ale i tak wolałabym zobaczyc ten tekst w kontekscie bo ostatnio z robalami zmanipulowałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dobrze, że ty jesteś tak bardzo reprezentatywna, powszechnie lubiana, ceniona, atrakcyjna i szczupła. Palce lizać! Drugi Filip! Haaa haaa. Lubiana jest w tej śwojej grupie która z nią trzyma. One są jak w szkole jedna za wszystkie, wszystkie za jedną i jak sie zjednoczą to powtarzają to samo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dobrze, że ty jesteś tak bardzo reprezentatywna, powszechnie lubiana, ceniona, atrakcyjna i szczupła. Palce lizać! Drugi Filip! Haaa haaa. Po co wdajesz się z nią w dyskusje? Edytowano 5 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Icebound Harpy napisał: A mnie opinia nie interesuje jakaś forumowa. I nie będę się z nikim cackać, jeżeli widzę prostotę, chamstwo, i tępotę. Nie uciszysz mnie. Tak przeżywałaś w nocy tego nowotwora, a ja codziennie ostatnio czytam po 15 podobnych tekstów na swój temat ale mnie to przysłowiowo „wali”. Ale jako że ty masz obsesje na punkcie jego osoby, to postanowiłaś rozdmuchać z tego niebywałą aferę, bo jak ktoś mógł tak obelżywie napisać do takiej pozytywnej wariatki jak krejzi Beatki? Która wnosi tu promienie słońca i wszystkich zaraza swoim pozytywnym nastawieniem i dobrym słowem. Haa haaa. Guwno z tego zrozumiałaś, nie pierwszy, nie ostatni raz idz pobierz korki od madziabota z rozumienia forum i faktow o użytkownikach 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Get Out napisał: Super są czarno białe fotografie,bo oficjalny komplement sprawi że będą się śmiać jak spermie. Musisz uważać jak piszesz komplementy bo zaraz sie zacznie znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubiana jest w tej śwojej grupie która z nią trzyma. One są jak w szkole jedna za wszystkie, wszystkie za jedną i jak sie zjednoczą to powtarzają to samo. A ty już nie masz beki z gieniuty? Bo widziałam takie dość bekowe posty o niej, już sie stała kolezanka w śwojej grupie?;) cichociemny jezyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Po co wdajesz się z nią w dyskusje? Lubię ucierać jej nosa. Jest bardzo impertynencka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Guwno z tego zrozumiałaś, nie pierwszy, nie ostatni raz idz pobierz korki od madziabota z rozumienia forum i faktow o użytkownikach 🫣 Znowu jesteś pijana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubiana jest w tej śwojej grupie która z nią trzyma. One są jak w szkole jedna za wszystkie, wszystkie za jedną i jak sie zjednoczą to powtarzają to samo. Dobrze określone. Mają się za kogoś „wyżej”, lecz niestety dla nich - orają się na każdym kroku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Musisz uważać jak piszesz komplementy bo zaraz sie zacznie znów Elka nie będzie robiła scen raczej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Lubię ucierać jej nosa. Jest bardzo impertynencka. Ty to utrzeć sobie możesz marchewkę. Zazwyczaj wyśmiana chowasz sie do kąta po 2 moich postach w twoim kierunku. Jesteś dość łatwa bo wystarczy wyciągnąć ktorys z twoich nayebanych żenujących tekstow, a ze nietrzeźwa jesteś większa cześć czasu to tekstow jest sporo, sama rozumisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Dobrze określone. Mają się za kogoś „wyżej”, lecz niestety dla nich - orają się na każdym kroku. Orzą, pani polonistko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Lubię ucierać jej nosa. Jest bardzo impertynencka. Monotematyczna jak namiotowy też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu jesteś pijana? Nie Madziu, ale chyba ty jesteś skoro mylisz mnie ze swoja psiapsi gina:p 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Lubię ucierać jej nosa. Jest bardzo impertynencka. Od pewnego czasu coś niepokojącego się z nią dzieje i jedzie po wszystkich. Albo nie może zrzucić tych dodatkowych kilogramów, które pozyskała podczas remontu kuchni, albo Libed jej podziękował Ja jej od teraz nie czytam, bo jest irytująca i agresywna Jak mija noc? Ja wróciłam z pracy, byłam na zakupach i idę się myć, bo rano do pracy i na wigilię firmową Późnej telefon wyłączam i reset 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Od pewnego czasu coś niepokojącego się z nią dzieje i jedzie po wszystkich. Albo nie może zrzucić tych dodatkowych kilogramów, które pozyskała podczas remontu kuchni, albo Libed jej podziękował Ja jej od teraz nie czytam, bo jest irytująca i agresywna Jak mija noc? Ja wróciłam z pracy, byłam na zakupach i idę się myć, bo rano do pracy i na wigilię firmową Późnej telefon wyłączam i reset Oho madziobot odpalony dobrze ze już jezyk zmieniony na polski, bo ostatnio coś sie poprzestawialo i waliła w kolko po rusku ‚da… da’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Elka nie będzie robiła scen raczej . Ja.nie, inni za to mogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Od pewnego czasu coś niepokojącego się z nią dzieje i jedzie po wszystkich. Albo nie może zrzucić tych dodatkowych kilogramów, które pozyskała podczas remontu kuchni, albo Libed jej podziękował Ja jej od teraz nie czytam, bo jest irytująca i agresywna Jak mija noc? Ja wróciłam z pracy, byłam na zakupach i idę się myć, bo rano do pracy i na wigilię firmową Późnej telefon wyłączam i reset łysa ale się naje.biesz jak księciunio na tej wigilii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Grub napisał: łysa ale się naje.biesz jak księciunio na tej wigilii I to za frajer kasa z nadgodzin pozostanie nienaruszona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach