250GodzinTak 734 Napisano 7 godzin temu Jutro kupuje kawę w Żabce, którą Elka poleciła za kupon z Allegro, które polecił Leżak. Więc jak widać, to forum ma jednak jakieś dobre strony i wszyscy ludzie wszystko wiedzą.. Później mam kupon na Jezioro Łabędzie "i do Multikina. Leżak ma wszystko obcykane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Elka nie będzie robiła scen raczej . Wiem ale jak sie doczepia jak ze mną to wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Od pewnego czasu coś niepokojącego się z nią dzieje i jedzie po wszystkich. Albo nie może zrzucić tych dodatkowych kilogramów, które pozyskała podczas remontu kuchni, albo Libed jej podziękował Ja jej od teraz nie czytam, bo jest irytująca i agresywna Jak mija noc? Ja wróciłam z pracy, byłam na zakupach i idę się myć, bo rano do pracy i na wigilię firmową Późnej telefon wyłączam i reset Miałam drzemkę, i cały czas głowa boli, pomimo tabletek. Jakoś apetytu też nie mam dziś zbytnio. Oby jutro było lepiej. Pewnie najesz się wszelakich smakowitości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Szpinak napisał: Zgadzam sie ja bym nigdy tak nie napisała ale on ma takie podejscie i sobie samemu zaordynował by to samo. Wynika to z innych powodow tak jak mowie. Ale i tak wolałabym zobaczyc ten tekst w kontekscie bo ostatnio z robalami zmanipulowałeś. A za namawianie do samobòja jest paragraf i twój ułomny narzeczony pewnie nie wie nawet . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Nikt nic nie wywoła, krejzi to super kobitka, a Libed to szczesciarz ;P I tyle, nie chce mi sie już pisać w temacie Klaudiusza, bo z nią też nie mam milych skojarzen. Znudzil mi sie ten temat Bajo bajo x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 7 godzin temu A elke komu znowu się lokuje i czy małolat zszedł? Pewnie ojcu trójki dzieci żonatemu I kooorwa jak te programy maksymalnie i w choooj jednak przekłamują rzeczywistość na korzysc, bo nijak to nie jest podobne do oryginalnej karyny elkowej Pomijajac ze trzeba mieć z deklem, zeby się lansowac 15 letnią fotą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Wole sobie z Krejzi popisać, bo ona jest fajna, a wy jesteście podli i śmierdzi od was. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Grub napisał: łysa ale się naje.biesz jak księciunio na tej wigilii Screen i zglosozne łysy z Łyszkowic. Może ty pijesz w domu, ale u mnie się nie pije ani w pracy. Screen idzie na policję i do proboszcza. Ostrzegałam. Tu masz tutkę z Paryża, więc sobie porozmawiacie o rodzajach alkoholu Won ode mnie, bo rozdeptam. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jutro kupuje kawę mmmm, pyszne guuwno hindusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Miałam drzemkę, i cały czas głowa boli, pomimo tabletek. Jakoś apetytu też nie mam dziś zbytnio. Oby jutro było lepiej. Pewnie najesz się wszelakich smakowitości. Zawsze jest pysznie, miło, skrzypaczka gra kolędy, są życzenia i na rybę.. Później każdy wraca do swoich zajęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: A elke komu znowu się lokuje i czy małolat zszedł? Pewnie ojcu trójki dzieci żonatemu I kooorwa jak te programy maksymalnie i w choooj jednak przekłamują rzeczywistość na korzysc, bo nijak to nie jest podobne do oryginalnej karyny elkowej Pomijajac ze trzeba mieć z deklem, zeby się lansowac 15 letnią fotą A nie mówiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem ale jak sie doczepia jak ze mną to wiesz Ale dobrze Ci z oczu patrzy i to jest istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Screen i zglosozne łysy z Łyszkowic. Może ty pijesz w domu, ale u mnie się nie pije ani w pracy. Screen idzie na policję i do proboszcza. Ostrzegałam. Tu masz tutkę z Paryża, więc sobie porozmawiacie o rodzajach alkoholu Won ode mnie, bo rozdeptam. Potrafisz rozweselić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Dobra salowa weź już skończ nudzić z tą tutka i nie kozacz, bo na ciebie też sa paragrafy, a za obrażanie Krejzi od tutek będziesz tu przeze mnie dożywotnio srogo jeebana w 3 otwory i nie będę miał dla ciebie litości Twój stary się będzie w grobie przewracal, tak cię będę jeebal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Wynocha z tematu świrmoki salowe i harpie idźcie sobie gdzie indziej haha tfuuu na was pluje na was wy miernoty życiowe Do roboty pasożyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Nikogo to nie interesuje salowa kuurwo, a skrzypaczka to ty jesteś jak ci te stare kości skrzypią gdy cię pieerdole analnie hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Potrafisz rozweselić. Wiem Ty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A nie mówiłam. jak sie wydurniasz to masz komenty, czego sie spodziewałaś Stara doopa i glupia, wigilie dziedziom zrób, bo nawet tego ci sie nie chce i cateringi w głowie bo na forume musisz fotami z liceum swiecić przed piwnicą i żonatymi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Nie potrafi salowa nic nie potrafi tak jak wy xD Nawet duupy nie potrafi dawac, a wymyśla bajeczki że ma męża hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: A nie mówiłam. Kto to ten wariat Choroszcz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Jesteście wszyscy jeebanymi zeerami, a tutki to wasze matki xD A wasi ojcowie to alfonsi hahaha Śmieje się z was zera, pluje wam w te pospolite wstrętne polskie mordy, haa tfuu Edytowano 7 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 7 godzin temu Łysa jak se nie pozgłasza i nie napisze że przemka na policeje podała to dzień ma niezaliczony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: jak sie wydurniasz to masz komenty, czego sie spodziewałaś Stara doopa i glupia, wigilie dziedziom zrób, bo nawet tego ci sie nie chce i cateringi w głowie bo na forume musisz fotami z liceum swiecić przed piwnicą i żonatymi W 2022 nie chodziłam do liceum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: jak sie wydurniasz to masz komenty, czego sie spodziewałaś Stara doopa i glupia, wigilie dziedziom zrób, bo nawet tego ci sie nie chce i cateringi w głowie bo na forume musisz fotami z liceum swiecić przed piwnicą i żonatymi Ależ cię piecze anus banderowcu z niebieską kartą za znęcanie się nad matką, bo na wódkę ci nie chciała dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Screen i zglosozne łysy z Łyszkowic. Może ty pijesz w domu, ale u mnie się nie pije ani w pracy. Screen idzie na policję i do proboszcza. Ostrzegałam. Tu masz tutkę z Paryża, więc sobie porozmawiacie o rodzajach alkoholu Won ode mnie, bo rozdeptam. Skrin za nazywanie mnie prostytutka, prosta babo na policje prokurator proboszcz twoj szef klubu i Bunia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Haha łysa weź idź do roboty zarobić na nową perukę haha i zakryj ta łysinę w końcu, jak ci nie wstyd taka najeebana paradować bez włosów hahaha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu idealne wakacje srelci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiem Ty też I nasza krejzolka schowała jak zwykle głowę w piasek, gdy nie ma w pobliżu koleżanek. A koleżanki siedzą w krzakach i udają, że się do świąt przygotowują. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Swirmok leki weź bo Choroszcz to nawet nie jest srun, ty ...o. Masz omamy jak salowa hahaha Pewnie na tych samych psychotropach jedziecie buahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: Łysa jak se nie pozgłasza i nie napisze że przemka na policeje podała to dzień ma niezaliczony Szczęśliwa zyciem z planami na jutro przychodzi wyzwać kogos od prostytuki, BALD and beautiful jak w serialu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach