choroszcza jukon welcome 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W 2022 nie chodziłam do liceum. Tak czy owak jakbys dała foto z dzisiaj i nieprzerobione to by cie nikt nie poznał z tamtego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Nigdzie się krejzola nie schowala, to wy nie macie koleżanek bo jesteście wstrętne szlory nieszczęśliwe, których nikt nie chce xD A do Krejzi się faceci w kolejce ustawiają już, ale niestety, Jej serce jest zajęte przez Libeda, szczęściarz z gościa Edytowano 5 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: I nasza krejzolka schowała jak zwykle głowę w piasek, gdy nie ma w pobliżu koleżanek. A koleżanki siedzą w krzakach i udają, że się do świąt przygotowują. Gdzie schowalam? A gdzie komentarz lingwistyczny do byka ‚orają’ pani licencjat? czat dżipiti nie podał kola ratunkowego w postaci ze ta forma jest poprawna ? Ty te polonistykę to kończyłaś chyba na jakiejś melinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Szczęśliwa zyciem z planami na jutro przychodzi wyzwać kogos od prostytuki, BALD and beautiful jak w serialu Plany to bedzie miala ja se stare zdjecia bunio poustawia jako ołtarzyk na światecznym stole 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 5 godzin temu Haha harpia to w ogóle sama jest z meliny hahaha i jej burdel to melina xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto to ten wariat Choroszcz? Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 5 godzin temu Wariat to twój stary dlatego już zdechł hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: W 2022 nie chodziłam do liceum. A dziedziom choinke chociaz postawisz matko roku? Koooorwa na bezrobociu od 10 lat siedzi, alimenty, babcie srabcie do pomocy, wszystkie zasiłki dla samotnych matek i jeszcze nawet świąt nie robi bachoreksom, bo jej sie nie chce Kooorwa ona nawet kawy sobie nie robi! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Plany to bedzie miala ja se stare zdjecia bunio poustawia jako ołtarzyk na światecznym stole Czyli tam gdzie Gieniuta trzyma półlitrówki i na nich gra straszny ma bol zada o moje śpiewanie, sama chyba pewnie gra tylko na tych półlitrówkach po czystej waląc w nie nosem w przerwach od walenia głowa w klawiature gdy pisze na Kafe swoje nayebane wysrywy Edytowano 5 godzin temu przez Szpinak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Gdzie schowalam? A gdzie komentarz lingwistyczny do byka ‚orają’ pani licencjat? czat dżipiti nie podał kola ratunkowego w postaci ze ta forma jest poprawna ? Ty te polonistykę to kończyłaś chyba na jakiejś melinie Użyłam tego jako formy potocznej, bo…po prostu lepiej brzmi w tym kontekście. Tak samo jak ty czy wieczorna robicie często błędy „specjalnie”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 5 godzin temu Dobrze że stary salowej już nie żyje bardzo się cieszę że cierpiała hahaha Mam nadzieje, że ciągle tęskni za starym ta jedza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 5 godzin temu a ty robisz błędy po angielsku Gienia hahaha naucz się języka i wypiërdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Użyłam tego jako formy potocznej, bo…po prostu lepiej brzmi w tym kontekście. Tak samo jak ty czy wieczorna robicie często błędy „specjalnie”. Ach forma potoczna lepiej brzmi w tym kontekscie. jasne gieniuta, kupuje to wyjaśnienie błędnego pisania pani licencjat polonistyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: A dziedziom choinke chociaz postawisz matko roku? Koooorwa na bezrobociu od 10 lat siedzi, alimenty, babcie srabcie do pomocy, wszystkie zasiłki dla samotnych matek i jeszcze nawet świąt nie robi bachoreksom, bo jej sie nie chce Kooorwa ona nawet kawy sobie nie robi! Możesz mnie cmoknać pajacu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Kocham3lcie:) napisał: przeze mnie dożywotnio srogo jeebana w 3 otwory i nie będę miał dla ciebie litości Twój stary się będzie w grobie przewracal, tak cię będę jeebal Eeee...to jest groźba? Bo chyba tego jej brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Możesz mnie cmoknać pajacu. Ja cie cmokac nie chce, bo nie gustuje w zapuszczonych matkach ani leniwych maciorach Prawda taka, ze jak narobiłas bachoreksów to cię więcej zobowiązuje i masz obowiązki wobec nich nawet jesli myślisz, ze obowiązuje cie tylko słanie kaczpy leżakom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Icebound Harpy napisał: I nasza krejzolka schowała jak zwykle głowę w piasek, gdy nie ma w pobliżu koleżanek. A koleżanki siedzą w krzakach i udają, że się do świąt przygotowują. Wylogowały się w końcu do życie przy mężach milionerach i czytają z zapartym tchem, co tutaj się odwala Ale boją się, więc wolą udawać, że coś tam robią, a nic nie robią. Zrobiłaś sobie jakieś zakupy? Ja coś na Wigilię szykuje, później idziemy w odwiedziny i na Pasterkę. Zima wraca i to też cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Kocham3lcie:) napisał: Haha łysa weź idź do roboty zarobić na nową perukę haha i zakryj ta łysinę w końcu, jak ci nie wstyd taka najeebana paradować bez włosów hahaha Fifi uczy i bawi Dlatego nie daje do ignora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 5 godzin temu ...alaj swiniok ode mnie i w ogóle wszyscy spieerdalajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 5 godzin temu 53 minuty temu, Dr Mario napisał: I, to to.To mi przypomniałeś . Założę się że krejzola za to za cholerę sobie nie przypomni co libedź wypisywał. Bardzo słodkie są te twoje serduszka dla widmoka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Ja cie cmokac nie chce, bo nie gustuje w zapuszczonych matkach ani leniwych maciorach Prawda taka, ze jak narobiłas bachoreksów to cię więcej zobowiązuje i masz obowiązki wobec nich nawet jesli myślisz, ze obowiązuje cie tylko słanie kaczpy leżakom 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wylogowały się w końcu do życie przy mężach milionerach i czytają z zapartym tchem, co tutaj się odwala Ale boją się, więc wolą udawać, że coś tam robią, a nic nie robią. Zrobiłaś sobie jakieś zakupy? Ja coś na Wigilię szykuje, później idziemy w odwiedziny i na Pasterkę. Zima wraca i to też cieszy Ty tez pijana jak Gienek ze mnie nie widzicie? halo tu jestem! czy to słynna ślepota poalkusowa? Czy ostropest plamisty na to pomoże? Tak wiele pytan tak mało odpowiedzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kocham3lcie:) napisał: ...alaj swiniok ode mnie i w ogóle wszyscy spieerdalajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 5 godzin temu Haha te szmaaty specjalnie udaja, że nie widzą, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bardzo słodkie są te twoje serduszka dla widmoka Na pewno słodsze niz kwaśne śliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Możesz mnie cmoknać pajacu. Napisz, że masz jędrny tyłek, to się odpalą i to zawsze działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: jak sie wydurniasz to masz komenty, czego sie spodziewałaś Stara doopa i glupia, wigilie dziedziom zrób, bo nawet tego ci sie nie chce i cateringi w głowie bo na forume musisz fotami z liceum swiecić przed piwnicą i żonatymi W sumie to po co miałaby robić święta dzieciom skoro niewierzący są? Tak jakby jakiś obowiązek był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: 🥱 3/4 forume tak o tobie myśli, tylko ci tego nie napisze A ty kooorwa tylko coraz starsza i zero wniosków, dopiero sie obudzisz jak ci zaniedbane bombelki odpłacą a zaloze się, bo znam zycie, ze ten starszy juz daje popalić takiej starej, nieużytej uzależnionej od forum i atencji zjeeebow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach