choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Napisz, że masz jędrny tyłek, to się odpalą i to zawsze działa Łysa a ty jej nie hejciłaś jeszcze wczoraj fałszywcu? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lelum polelum napisał: W sumie to po co miałaby robić święta dzieciom skoro niewierzący są? Tak jakby jakiś obowiązek był. Dlatego ze bachoreksy tego potrzebują a nie matki jarającej szlugi i przylepionej do kafeterii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: 3/4 forume tak o tobie myśli, tylko ci tego nie napisze A ty kooorwa tylko coraz starsza i zero wniosków, dopiero sie obudzisz jak ci zaniedbane bombelki odpłacą a zaloze się, bo znam zycie, ze ten starszy juz daje popalić takiej starej, nieużytej uzależnionej od forum i atencji zjeeebow a ty w dodatku zazdroscisz tego pierrdolniku beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Napisz, że masz jędrny tyłek, to się odpalą i to zawsze działa I bez tego się odpalają aż nad to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 3 godziny temu srelcia ma niedobory fekalnej atencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 702 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Ty tez pijana jak Gienek ze mnie nie widzicie? halo tu jestem! czy to słynna ślepota poalkusowa? Czy ostropest plamisty na to pomoże? Tak wiele pytan tak mało odpowiedzi Krejzi, mocno podziwiam. Na temacie same gremliny, pedo jukon, o co się czepiacie pedo widmoka bicu, magda78 wbitka na każdy męski nick, gienia nocny bełkot haa haa. I srynik. Masakra 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Grub napisał: cygany też obchodzą święta chyba Ale łyse szczerbole już nie Edytowano 3 godziny temu przez the best 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Szpinak napisał: Czyli tam gdzie Gieniuta trzyma półlitrówki i na nich gra straszny ma bol zada o moje śpiewanie, sama chyba pewnie gra tylko na tych półlitrówkach po czystej waląc w nie nosem w przerwach od walenia głowa w klawiature gdy pisze na Kafe swoje nayebane wysrywy Gienia to gra na flecie kolegi geja energicznie otwierając igristoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grub napisał: cygany też obchodzą święta chyba A ty upoślaku co tak się cały czas przełaczasz na konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, the best napisał: Ale łyse szczerbole już nie o smakosz przyszedł pewnie zaraz zablokuje temat Edytowano 3 godziny temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grub napisał: o smakosz przyszedł pewnie zaraz zablokuje Chyba ty zablokujesz jak masz w zwyczaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ...c napisał: a ty w dodatku zazdroscisz tego pierrdolniku beka Kranal jak nieudolnie mnie broni. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grub napisał: o smakosz przyszedł pewnie zaraz zablokuje A morda jak szczerbata była tak dalej jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Krejzi, mocno podziwiam. Na temacie same gremliny, pedo jukon, o co się czepiacie pedo widmoka bicu, magda78 wbitka na każdy męski nick, gienia nocny bełkot haa haa. I srynik. Masakra Hahaha. Liczyły ze schowam głowę w piasek a ze nie schowałam to se wymyśliły ze mnie nie ma można? Można! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kranal jak nieudolnie mnie broni. XD Pewnie zakochał się w nowej fotce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, the best napisał: A morda jak szczerbata była tak dalej jest I dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dr Mario napisał: Gienia to gra na flecie kolegi geja energicznie otwierając igristoje Taka koneserka sztuki muzyki filmu jezyka francuskiego i igristoje? No wiesz… ale może chwilówki coraz niższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 3 godziny temu Krejzi jest super i od wielu lat ja lubię, a Jej koleżanka Eve z lasu to też klawa kobiecina B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Grub napisał: I dobrze Kisne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, the best napisał: Chyba ty zablokujesz jak masz w zwyczaju jakoś jestem tu cały dzień i tematy są a ty przyjdziesz i blokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ...c napisał: a ty w dodatku zazdroscisz tego pierrdolniku beka całe zycie marze o jeżach elkach i innych lochach z odbytu internetu dokladnie tak syropie na kaszel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Niburdiama też była fajna, jak ostatnio pisaliśmy, to nazwała mnie słodziakiem xD Pisała też tu kiedyś, ze kiedyś śpiewała, ale przestała, bo jednak kariera nie wyszła Widocznie lubię umuzykalnione dziewczyny xD Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 3 godziny temu Ten choroszcz to najpewniej jakiś sfrustrowany tatusiek alimenciarz kopnięty w doope przez jakąś madke. Stąd ten uraz do matek wszelkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Grub napisał: jakoś jestem tu cały dzień i tematy są a ty przyjdziesz i blokada Cały dzień to chyba chłopie życia nie masz poza internetem zero znajomych, zero świąt bo nawet własna siostra się Ciebie wstydzi przegrywie na wiecznym utrzymaniu matki Edytowano 3 godziny temu przez the best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: Ten choroszcz to najpewniej jakiś sfrustrowany tatusiek alimenciarz kopnięty w doope przez jakąś madke. Stąd ten uraz do matek wszelkich. Jak sie spermiarz odpalił z białorycerstwem bo nowy awatar pato matki zobaczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ale zabawny jest Choroszcz jak po was jedzie a wy się odpalacie hahaha Najlepiej było jak malowany prowokowal łysa salowa albo leżak jak się odpalał hahahaha to było coś, ale się uśmiałem wtedy Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 3 godziny temu elcia znbowu sie najeebala wszystko na koszt podatnika: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał: Krejzi jest super i od wielu lat ja lubię, a Jej koleżanka Eve z lasu to też klawa kobiecina B) Też lubię Beatę jak i Elcie, gdyż nie mam wrażenia je czytając że chłop jest po drugiej stronie tylko kobieta, może z wadami jak każdy ale jednak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Grub napisał: jakoś jestem tu cały dzień i tematy są a ty przyjdziesz i blokada Chłopie byłeś tyle razy przyłapany na blokowaniu tematów więc nie udawaj że to nie Ty. Edytowano 3 godziny temu przez the best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu A zreszta choooj z tym nie ma obowiązku wybierania własnych dziedzi przed kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach