Grub 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, the best napisał: Cały dzień to chgba chłopie życia nie masz poza internet zero znajomych, zero świąt bo nawet własna siostra się Ciebie wstydzi przegrywie na wiecznym utrzymaniu matki napisał typ co od 2016 roku siedzi u szwagra w piwnicy. Tak to już 9 lat a miałeś być tylko kilka miesięcy. Dzieci siostry i szwagra nie pytają się dlaczego wujek taki jest i kiedy z ich domu go wyrzucą? Edytowano 6 godzin temu przez Grub 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, the best napisał: Chłopie byłeś tyle razy przyłapany na blokowaniu tematów więc nie udawaj że to nie Ty. Z twoich kont blokujących? Każdy kto cię zna wie że to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dr Mario napisał: Też lubię Beatę jak i Elcie, gdyż nie mam wrażenia je czytając że chłop jest po drugiej stronie tylko kobieta, może z wadami jak każdy ale jednak... A co spermiarzu masz uraz po tym jak twoja ukochana Pokahontaz okazała się chłopem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: Jak sie spermiarz odpalił z białorycerstwem bo nowy awatar pato matki zobaczył To ty tu się odpalasz ciągle, ja jasno nazywam twoją obsesje i ból zadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Mnie też kariera muzyka nie wyszła, ale ja sobie gram i trenuje, bo to lubię, a nie żeby mieć z tego hajs. Ale mieć koleżankę śpiewaczkę to musi być faza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: To ty tu się odpalasz ciągle, ja jasno nazywam twoją obsesje i ból zadu. Ty piszesz swoje fantazje starego sperma na ten temat Kijem bym Elki nie dotknal z przynajmniej kilku powodów choćby z powodu kaczpy dla lezaków, choć ogólnie jest w porzo, ale jest patologio jako matka i kobieta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał: Mnie też kariera muzyka nie wyszła, ale ja sobie gram i trenuje, bo to lubię, a nie żeby mieć z tego hajs. Ale mieć koleżankę śpiewaczkę to musi być faza. No cóż widocznie było ci pisane być męską prostytutką dla gejów a nie muzykiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Nie jestem męska prostytutka i nigdy nie byłem, a muzykiem jestem, bo gram na perkusji od małego dziecka, a ludziom sie podoba moja gra hahaha Ty swoją karierę na Showup prędko skończyłeś szczerbaty odpadzie xD. Ludzie nie chcieli oglądać jak sobie chowasz dydka między nogami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Grub napisał: Z twoich kont blokujących? Każdy kto cię zna wie że to ty Ze swoich blokujesz i każdy kto cię dłużej zna wie że ty to robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 6 godzin temu Gienia mnie zawsze stalkuje na profilu, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 6 godzin temu A foto którym się tak jaracie, to tu już x razy latało, więc śmieszna podnieta wasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał: Nie jestem męska prostytutka i nigdy nie byłem, a muzykiem jestem, bo gram na perkusji od małego dziecka, a ludziom sie podoba moja gra hahaha Ty swoją karierę na Showup prędko skończyłeś szczerbaty odpadzie xD. Ludzie nie chcieli oglądać jak sobie chowasz dydka między nogami? Nie miałem żadnej kariery to było raz po pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Grub napisał: A co spermiarzu masz uraz po tym jak twoja ukochana Pokahontaz okazała się chłopem? Piszesz o Katiuszce co raz była Koreanką-Arabką-Rosjanką-Polskiego pochodzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nie zmyślajvszczerbaty, bo to ty blokujesz tematy a foty nimfetki na wykop ty też wrzucales i powinieneś dostać wpierrdol za to śmieeciu Twój adres tutaj wszyscy znaja Dobrze że jestem bez pieniędzy i prawa jazdy, bo jutro już bylbym pod twoją melina frajerze i ciekawe czy wtedy byłbyś taki wyszczekany Edytowano 6 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Ty piszesz swoje fantazje starego sperma na ten temat Kijem bym Elki nie dotknal z przynajmniej kilku powodów choćby z powodu kaczpy dla lezaków, choć ogólnie jest w porzo, ale jest patologio jako matka i kobieta A kto ci powiedział że mógłbyś mnie dotknać. Stare chłopy a głupie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu No bo jesteś alkoholikiem degeneratem, i skończysz w pieerdlu i będziesz cwelem jak twój stary, a tam czekają na ciebie Andrzeje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, the best napisał: Piszesz o Katiuszce co raz była Koreanką-Arabką-Rosjanką-Polskiego pochodzenia? Odczep się od Niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wylogowały się w końcu do życie przy mężach milionerach i czytają z zapartym tchem, co tutaj się odwala Ale boją się, więc wolą udawać, że coś tam robią, a nic nie robią. Zrobiłaś sobie jakieś zakupy? Ja coś na Wigilię szykuje, później idziemy w odwiedziny i na Pasterkę. Zima wraca i to też cieszy Tak, dzisiaj byłam w Carrefourze, jutro po pracy zrobię sałatkę z tuńczykiem i ryżem, i zjeżdżam do rodziców. zima będzie powiadasz? Oby, bo już straszyli, że będzie ponad 10 na plusie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 6 godzin temu moi kochani wszystko co na tym kanale to bylo raz po pijaku: https://www.youtube.com/@smakosz9187/featured Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Katiuszka to ćpunka i pijaczka xD Szmaata z niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A kto ci powiedział że mógłbyś mnie dotknać. Stare chłopy a głupie. xD Elu ciebie każdy mógłby dotknąć gdybyś miała z tego korzyści finansowe. Nawet Lezakowi chciałaś dać anal Edytowano 6 godzin temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcie:) napisał: Katiuszka to ćpunka i pijaczka xD Szmaata z niej Przeginasz. Mam nadzieję że to zobaczy i poniesiesz karę za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Lelum polelum napisał: A foto którym się tak jaracie, to tu już x razy latało, więc śmieszna podnieta wasza. No wlasnie dlatego że było wiele razy to myslałam ze obejdzie się bez echa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Grub napisał: napisał typ co od 2016 roku siedzi u szwagra w piwnicy. Tak to już 9 lat a miałeś być tylko kilka miesięcy. Dzieci siostry i szwagra nie pytają się dlaczego wujek taki jest i kiedy z ich domu go wyrzucą? Cicho bądź, kierowco wózka z marketu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Ja chociaż coś umiem, granie na instrumencie to super sprawa, a wy nigdy tego nie doświadczycie hahaha Na scenie też nigdy nie będziecie ani śpiewać ani grać koorwy Zdechniecie przed ekranami srakfonow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A kto ci powiedział że mógłbyś mnie dotknać. Stare chłopy a głupie. xD A czy ja pisze, ze mogłbym? Ja pisze, ze bym nie chciał , bo nie gustuje w takich, ponadto realnie miałym na ciebie wyjeeebane jak na kazda randomowo karyne na socjalu, tu sie lansujesz to pisze co mysle i co mysli wiekszość forume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 6 godzin temu Co za banda zyebów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 6 godzin temu Nie przeginam, ty przeginasz szczerbaty, i mam nadzieje, że ktoś spali cię w tej melinie razem z twoją starą, bo tu adres do ciebie wszyscy znają A katiuszka to szmaata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 6 godzin temu przypominam ze na zdjeciu ktore wstawial elcia jest ona w liceum jak byla to bylo 25 lat temu i przed dwiem ciazami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 6 godzin temu Paryżanka chyba znowu przesadziła z napojami wyskokowymi. A ty jakiś tam Mario czy jak ci tam, nawet nie wiem co to jest igristoje, ale ty pewnie jesteś tym zachraińcem wiecznie ziejącym jadem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach