Icebound Harpy 75 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Wole jazz club niz słaba randkę z tindera:p lub inne miejscowki z jam session to jak odmawiasz to ide spac. Najwyżej jak sie odpalisz to rano doczytam buziaczki Gienek A idź mi stąd. Tęsknić nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: A idź mi stąd. Tęsknić nie będę. Ależ gieniu jak możesz? Obiecywałaś kompocik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) U mnie w lesie też zajeebiscie tutaj bym sobie pograł muzykę to byłoby coś pięknego Szkoda że ludzie z jazz klubu tutaj nie przyjdą xD. No cóż... Ich strata xD. Mi tam samemu dobrze ;D Edytowano 2 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Choroszcz tańczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Ależ gieniu jak możesz? Obiecywałaś kompocik Obiecywała to twoja fałszywa przyjaciółka. Co urabia mężczyzn na forach kilku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Ciekawe jak to jest być w środku lasu na pustkowiu i zacząć grać muzę FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Ciekawe skąd tutaj prąd wziąć żeby piecyki od gitar podłączyć i głośniki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Obiecywała to twoja fałszywa przyjaciółka. Co urabia mężczyzn na forach kilku. A te informacje to od madziobota czy od scierwoka co boi sie pasków przeglądarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Gienek to była byczego Fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Nie znam tego Africa cunte Ja ostatnio lubię słuchać sobie gitar akustycznych bez żadnych perkusji itp. Same gitary, bas też może być Dobrze mi jest wtedy Muszę sobie pościągać jakieś albumy dobre z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Haha xD Gienia przyjęła byczego za hajs w swojej melinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: A te informacje to od madziobota czy od scierwoka co boi sie pasków przeglądarki? Co Ci Madzia i Widmoś zrobili Beatko, że tak bardzo na nich pomstujesz? Dorabiasz ideologie tam, gdzie ich nie ma. Boli Cię to, że ich lubię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Haha xD Gienia przyjęła byczego za hajs w swojej melinie? Już są po rozwodzie;p na Kafe przybyli jako ex kochankowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Wokalistki też wpadają, grałem z kilkoma wokalistkami fajnie było. W sumie to spoko sprawa być na scenie i grać, a na przeciwko mnie wokalistka śpiewa, a ludzie tańczą xD Coś jednak od tego życia mam. xD Fajnie że mamy brat mi kupił perkusje, gdy byłem małym dzieckiem xD. I że mi płacili za szkołę muzyczną ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Co Ci Madzia i Widmoś zrobili Beatko, że tak bardzo na nich pomstujesz? Dorabiasz ideologie tam, gdzie ich nie ma. Boli Cię to, że ich lubię? Prócz wypisywania bredni prosto ze swojej duupy? Zupełnie nic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Haha Oh moja priscillko XDD Wlsnie wracam z Niemiec tirem i bede mial wolne 8 dni xd. Ta nimf, elki, krejzolka i inne sie wyjebaly na mnie. Klaudia zadala mi cios w plecy sztyletem, jak nimfa kiedys huh. Za kilka godzin bede na chacie...kupie kilka browarów po drodze i flaszek, moze bym wpadl jutro do Ciebie na seksik moja Priscilko, czemu nam wtedy nie wyszlo ...aa na kowbo. Tylko Ciebie kochalem ROZUMIESZ TO, TYLKO TY MI ZOSTALAS, BEDZIEMY W SYLWESTRA NA NARTACH JEZDZICCCC.,DSDF najyebani. daj znac czekaam potem na kowbo wbijaa Edytowano 2 godziny temu przez Kocham3lcië 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Haha Oh moja priscillko XDD Pryszczyllo przebacz mi pryszczyllo! (zamiast: brunhildo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Haha gienia to musi faktycznie być dama wysokich lotów, skoro uprawia seeks z byczym xD Może z 200zl na godzinę bierze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Giena a ty jak masz na imie? Brunhilda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Pryszczylla ffuuuuj blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 75 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Giena a ty jak masz na imie? Brunhilda? Nie dowiesz się. Zostań przy „Gieni”. Beciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Haha fajne rege xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Kurde te piosenki są fajne, a takie krótkie Ja lubię tak z 6 minut minimum kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Haha fajne rege xD Ten Marley co wrzuciłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Gienia zanudziłaś mnie. Przez ciebie ide chować głowę w piasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Tak fajny Bob Marley xD Mam dobre słuchawki to sobie mogę słuchać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu We are children of the rastaman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Tak fajny Bob Marley xD Mam dobre słuchawki to sobie mogę słuchać xD Ty masz w końcu YouTube? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 4 Napisano 2 godziny temu Mam aplikacje że sobie odpalam muzykę na jutube i mogę ściągnąć od razu i nie ma reklam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Mam aplikacje że sobie odpalam muzykę na jutube i mogę ściągnąć od razu i nie ma reklam xD Posłuchaj tego piekne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach